Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U *** pa sad ispadosmo svi krivi, a pravo da ti kazem ja nisam ni pazljivo citao sta ste Vi to jedan drugom sve zamerali i pisali u sitna crevca.

Samim tim sto ces pobeci, skloniti se i tako to sugerise da si kriv, a iako nisi kriv, daje nam naznaka da si slaba licnost sa brojnim osujecenjima i da je za tebe ova situacija ispod tvog praga tolerancije frustracija.

I sam kazes - nikog ne diras prvi ali ako te cacnu napravis karambol! E a takav je meka za zajebanciju. I sam vidis da si imao mnog konflikta u zivotu pocev od osnovne skole, verujem da ti je najbolji prijatelj u skoli bio pedagog i psiholog LOL.

Jos pises da si branio nejake likove od takvih kao Last standing i slicni...Hahhaa, pa sta si ti, pedagoski Robin Hud? Zasto si se ti mesao u tudje odnose? Sta to tebe dira ako neko drugi ima konflikt?

Ne mzoes se tako boriti protiv nepravde, bez obzira da li ona stvarno bila nepravda ili nesto ipak drugo. To je samo tvoj subjektivni dozivljaj.

Moras da naucis da ovladas svojim emocijama i da budes iznad situacije, tako ces mnogo lakse npr nadvladati D Last-a nego da odes sa ovog foruma, tj da ides putanjom manjeg otpora sa poznatom racionalizacijom ( ja nisam za ovde, ja sam iznad njih, ovde samo budale dolaze, ja idem na poznate forume, gde su ozbiljni kao i ja) itd.....

Veruj mi i tamo ce neko da te uhvati u "masinu" . Nece da te uhvati u masinu zbog reci 25 ili 27 gr proteina ima na 100gr piletine, nece za tako prostu i da kazem osnovnu stvar, ali cete se dohvatiti za NEKU DUBOKU I VEOMA SLOZENU STVAR, i sto je stvar nejasnija i teza za zakljucivanje tu je rasprava i svadja veca, pogotovo ako se uhvatis sa kolericnim temperamentom licnosti koji je uz to neki autoritet tamo.

Ja sam trebao da odem 15 puta sa ovog foruma, kakvi su sve ljudi ovde dolazili, pa da sam otisao, sta bih postigao? Nista....Samo bih priznao poraz.....
Ovako sam ostao i izborio se evo da se otvori ovaj pdf, to sam terao savakog od onih 15 moderatora, i eto sad imamo neki nas mali kutak, a da sam otisao ovo sada ne bi postojalo.

Isto tako su odlazili i Fitnes, i Ursus, pa blokirali neke ljude opcijom, pa onda samo iscitavali a ne postovali, ali su ipak ostali ovde!

Ti si radan vredan decko, pises, odgovaras svima koji pitaju , trudis se, nisi los covek, tako da nemoj da odes, ostani, ali moras da shvatis da ce neko imati i totalno pogresno misljenje i o tebi i o temi i to se mora prihvatiti (ukoliko taj ozbiljno misli to a ne ako je trol kao recimo pivosok ). Ne mozemo se svima svidet i ne mogu nas svi voleti jer tada nesto ne bi bilo u redu sa tim licnostima, da funkcionisu tako na istom nivou. Onda ce pre biti da su ih neki vanzemaljci klonirali iz iste epruvete i zamenili na zemlji :mrgreen:

Jel ima neko da mi da neki savet sta da radim da mi misici budu tvrdji ili sta da jedem :dash:
Почетник си, остaви по стрaни зaсaд финесе исхрaне, потрдуди се дa једеш више месa, кувaни пиринaч, кромпир, интегрaлни хлеб, јaјa, пиј млеко у већим количинaмa и то је то што се тиче хрaне зaсaд.
Aко имaш пaрa, купи неки whey, витaмине, и неки кaзеин, тј. протеин који се не aпсорбује тaко брзо (рaније смо то звaли кaзеин), рaспитaј се код продaвaцa спортских препaрaтa.

Aли теби је нaјвaжније зaсaдa дa нaучиш прaвилну технику извођењa вежби, и дa се не претренирaвaш.
Прaвилнa техникa извођењa вежби, поготово основних, је кључ, aко рaдиш непрaвилно, то се неће одрaзити нa тебе у овој фaзи, aли временом, кaко будеш додaвaо тежине, може дa дође до проблемa.
То ти је кaо сa aутом, неизбaлaнсирaни точкови се не осећaју нa 50km/h, aли итекaко тресу нa 90.
Повреде, спорији нaпредaк и чaк зaстој у нaпретку због aнгaжовaњa погрешних мишићних сноповa и лоших угловa који угрожaвaју лигaменте и зглобове су обично мaнифестaције лоше технике.
Бенч, стојећи рaмени потисaк, мртво дизaње, чучaњ, предњи чучaњ, веслaње у претклону, то морaју бити вежбе где је техникa беспрекорнa, путaње тегa чисте, a позицијa телa чврстa.

То или неко искусaн морa дa ти покaже, или морaш дa одгледaш гомилу мaтеријaлa нa youtube-у и одслушaш коментaре, a и дa прочитaш гомилу члaнaкa пa дa сaм пробaш.

Овaко у пaр реченицa ти то нико не може објaснити нa овој теми, кaо што ти нико озбиљaн не може сaстaвити прогрaм вежби тек тaко.

Poslednja izmena:
Почетник си, остaви по стрaни зaсaд финесе исхрaне, потрдуди се дa једеш више месa, кувaни пиринaч, кромпир, интегрaлни хлеб, јaјa, пиј млеко у већим количинaмa и то је то што се тиче хрaне зaсaд.
Aко имaш пaрa, купи неки whey, витaмине, и неки кaзеин, тј. протеин који се не aпсорбује тaко брзо (рaније смо то звaли кaзеин), рaспитaј се код продaвaцa спортских препaрaтa.

Aли теби је нaјвaжније зaсaдa дa нaучиш прaвилну технику извођењa вежби, и дa се не претренирaвaш.
Прaвилнa техникa извођењa вежби, поготово основних, је кључ, aко рaдиш непрaвилно, то се неће одрaзити нa тебе у овој фaзи, aли временом, кaко будеш додaвaо тежине, може дa дође до проблемa.
То ти је кaо сa aутом, неизбaлaнсирaни точкови се не осећaју нa 50km/h, aли итекaко тресу нa 90.
Повреде, спорији нaпредaк и чaк зaстој у нaпретку због aнгaжовaњa погрешних мишићних сноповa и лоших угловa који угрожaвaју лигaменте и зглобове су обично мaнифестaције лоше технике.
Бенч, стојећи рaмени потисaк, мртво дизaње, чучaњ, предњи чучaњ, веслaње у претклону, то морaју бити вежбе где је техникa беспрекорнa, путaње тегa чисте, a позицијa телa чврстa.

То или неко искусaн морa дa ти покaже, или морaш дa одгледaш гомилу мaтеријaлa нa youtube-у и одслушaш коментaре, a и дa прочитaш гомилу члaнaкa пa дa сaм пробaш.

Овaко у пaр реченицa ти то нико не може објaснити нa овој теми, кaо што ти нико озбиљaн не може сaстaвити прогрaм вежби тек тaко.

x2 :ok:

E hvala..ja ne znam kako mu uspeva-mozda je do genetike moj drug iz razreda radi 3 dana uzastopno grudi i ledja (radi samo bodyweight vezbe) pa jedan dan odmori i sve tako i najrazvijeniji je u celom razredu-cak je razvijeniji i od starijih razreda...obara ruku starijima 5 godina...posle treninga popije samo casu mleka ako ima...ja stvarno ne znam kako mu uspeva :think: inace on je sa sela pa mozda tamo jede cvrstu hranu pa je zbg toga :huh:

E hvala..ja ne znam kako mu uspeva-mozda je do genetike moj drug iz razreda radi 3 dana uzastopno grudi i ledja (radi samo bodyweight vezbe) pa jedan dan odmori i sve tako i najrazvijeniji je u celom razredu-cak je razvijeniji i od starijih razreda...obara ruku starijima 5 godina...posle treninga popije samo casu mleka ako ima...ja stvarno ne znam kako mu uspeva :think: inace on je sa sela pa mozda tamo jede cvrstu hranu pa je zbg toga :huh:

:huh:

Da mi je euro za svaki put kad sam cuo za neke ovakve:D
Uvek pocinje sa ,,Moj drug.."

Pošto je sa sela verovatno ima stoku, sigurno nekada ode do štale i žvakne malo koncentrata za stoku, verovatno je zato toliki... Mogao bi i ti da počneš da probaš to, nećeš pogrešiti ;)
Šalim se naravno!
Taj lik se samo brže razvija od vas, nemoj da te laže nekim čašicama mleka i bilo kakvim glupostima!!! Imam druga koji dok nismo završili srednju školu nije ni dlake imao, 40kg i da ne pričam dalje, dete malo... Eno ga sada preko 2m ima!!! Tako da verovatno se samo jako brzo razviija, seti se njega za jedno 5 godina pa se onda seti ove priče :)

Pošto je sa sela verovatno ima stoku, sigurno nekada ode do štale i žvakne malo koncentrata za stoku, verovatno je zato toliki... Mogao bi i ti da počneš da probaš to, nećeš pogrešiti ;)
Šalim se naravno!
Taj lik se samo brže razvija od vas, nemoj da te laže nekim čašicama mleka i bilo kakvim glupostima!!! Imam druga koji dok nismo završili srednju školu nije ni dlake imao, 40kg i da ne pričam dalje, dete malo... Eno ga sada preko 2m ima!!! Tako da verovatno se samo jako brzo razviija, seti se njega za jedno 5 godina pa se onda seti ove priče :)

Hej ja sam taj (takav) koga si opisivao! hehe U srednjoj onako vise neki manekencic, jer nisam znao sta da jedem, a i cale nije dao da se jede mnogo mesa nego vise neke gluposti, a i nije mi dao da idem u teretanu pa sam isao krisom u teretanu gde su dzudisti trenirali 2 puta nedeljno (vukao me drugar sa njima da to koristim).

A kada sam se vratio posle 2 meseca kuci kao brucos, jedva me prepoznali! A posle faxa ovi iz srednje ne mogu da se nacude da sam to ja hahahahha! Doduse nemam 2m u visinu ali imam u sirinu (imao) .

Ti neki koji se brzo razvijaju, oko 30 godine izgledaju kao polu-dede, fali samo seda kos ai malo bora i to je to!
Dok neko oko 30 izgleda najjace i najbolje kao da ima 23-25 god.

Isto i sa devojkama/zenama.... Neke klinke 8 razred vec imaju atribute i malo vise sala, detinje lice zamaskiraju napadnom sminkom, popnu se na potpetice i PRAVA ZENA COVECE! Onako, sto bi rekao moj deda - kokara LOL. a njene drugarice iz odeljenja npr koscata decica, grozno ti da ih pogledas u tom nekom smislu! E a takve razvijene su u 27 vec babetine i u telu i u licu! Posebno u licu.

Nego, povraca mi se od ovih prica gore!

Sve je to u cilju neke podsvesne mrznje prema tegovima, teretani i svemu tome. Duboko je zakucano u takvim glavama da je teretana, bilder, tegovi nesto lose, i povezuje se jos uvek sa 90-im, sa onim mafijozama kratko osisanim, sa kajlama oko vrata i pistoljima u dzepovima ili uvuceni u pantalone.

I onda vecito neko pravdanje i dokazivanje tipa "Pa evo i sa ovim se moze nesto postici, vidi ovog" a to je obicno predimenzionirano, i obicno taj izgleda iz naseg ugla gledanja lose i nesimetricno. Ali iz ugla neko gko izgleda ubi boze, takav je prenabildovan ("prirodnim" vezbama) .

Dokle vise to?

Idite i vezbajte te vase sklekove i zgibove i ne javljajte se uopste ovde, ili dodjite i prihvatite ono sto mi zagovaramo.
Niko Vas ne bije po usima da dolazite u nase dvoriste da nam solite pamet kako nismo lepo podsisali travu!

Poslednja izmena:
U svakom gradu postoji po jedan takav "primer" genetike 1 u milion, oko koga se mitovi prave a ne ide u teretanu, ne zna vezbe, jede sta dovati, nema suplemente jer on nece tu hemiju.

I u mom komsiluku ima jedan takav!

Naravno triput je gori od mene, ali kada ga ljudi vide a znaju da je puno mladji i da ne ide u teretanu , e onda izmisljaju mitove. A on samo po malo kao trci, radi sklekove, zgibove i tu neke kuci vezbice "koje je on izmislio" a i ne zna sta pogadja, nego kaze - "pogadja sve, mLogo dobro, nema tu ovo ono, nego sve ti nadrka, uospte ti ne treba teretana".

E upravo za takvog koji radi PRIRODNE VEZBE., jede PRIRODNU HRANU, ne ide u teretanu jer je to vestacki, ne koristi suplemente jer to njemu nije potrebno i ne treba mu, SE SAZNALO DA KORISTI STEROIDE (AAS) I DA IH GUTA KAO GUMENE BOMBONE, I TO SE OTKRILO TEK KADA JE UNAKAZIO ZDRAVLJE!

Sada je debeo mastan sa ogromnom stomacinom i zenskim grudima, ocelaveo i izgleda kao deda!

Toliko o tim "genetskim stvorovima" na svakom koraku koji "SAMO PRIRODNO TRENIRAJU I JEDU" a ne one vestacke suplemente i vestacki da se naduvaju u teretani.....

:roll::roll::roll::roll:

Bru sve si u pravu!
Samo sklekove i zgibove isto vecina ljudi radi u teretani bar ja samo sto se ne zanose brojkama i tim klinackim tripovimavec koncetracija na pogadjanje misica al te vezbe kao samostalne su beskorisne i grade jedno neproporcionalno telo to svi pre ili kasnije shvate!
Za sve je to kriv Roki i te gluposti! :whistling:

Znam jednog lika baš dugo, nikada nije ništa od vežbi radio (ne shvatam ga zašto) jedino ovako što treba po kući pošto je selo u pitanju. Genetika neverovatna, ne izgleda on ništa posebno u smislu da se neko ko je ceo život u tereteni oduševi ali daleko odskače od občnog čoveka, pre svega jer nema masti a krupan je. Mislim da sam ga već spomenuo na nekoj temi. Mene je više od pola sata držao na ramenima i skakao na rok svirci (tada sam imao oko 90kg) da bih ja tražio da siđem jer je pivo odradilo svoje :mrgreen: Postoji mogućnost da je ljudi koji imaju neke predispozcije daleko više nego što se misli, samo što su totalno nezainteresovani za sport, jer u vreme puberteta izgledaju ok devojcice se pale i tako to, a kada prođu te godine onda nemaju naviku da treniraju išta i tako dalje...

Ako ne verujete mogu da vam posaljem link profila na fejsu ako imate da ga i sami pitate on mi je jedan od najboljih drugova a i za oca mu pricaju da je takav nabijen-nabildovan...ne bi me lagao a i bio sam kod njega kuci 2-3 puta i zajedno smo trenirali...Neko mi je odavde dao savet da svaki misic radim po jednom nedeljno a on mi je reko da radi 3 dana grudi i ledja pa odmor,ili 3 dana grudi pa odmor, pa tri dana ledja pa odmor ne secam se tacno :ok:

hahahahha 3 dana grudi 3 dana ledja
Znam ja takve koji bi trenirali 6 ili 7 puta nedeljno uz komentar ,,sto se vise radi bolje je''
I jos ne znaju nista o ishrani pa padaju u katabolizam!
I onda se trazi po internetu sta se desilo istrazuje se cita se puno i nauci se nesto!
Pusti ti druga valjda mi ovde bolje znamo..Misic mora da odmara koliko i trenira mora da se podrzi sa nutricijama i napredak zagarantovan to zapamti!

[Ne_Vazim_Se];21672342:
lik ne zna da trenira ali ima surovu genetiku i to je to

da zna da trenira bio bi josh duplo nagruvaniji

nema neke velike filozofije u vezi toga.

a mleko za kao "obrok" posle treninga nije losha stvar, samo je jedna chasha bash malo... shta je casha mleka, nishta.

Čak i ja znam da mlijeko poslije treninga ne valja, jer laktoza usporava apsorpciju, kao i masnoća koju sadrži...

To sto on trenira je vise kardio trening, pogotovo sto je nabio kondiciju i izdrzljivost, i to je sada za njega prelako, zato moze i da radi 3 dana istu misicnu grupu a da ne dobije otkaz, upalu.

E zato ce takav biti ceo zivot i nece ni milimetar krenuti u napredovanje!

E a kada bi radio sa pravim tezinama 3 dana vezano istu misicnu grupu, veoma bi brzo zavrsio u hitnoj pomoci!

Njegov trening je sigurno - uradi po 3-4 serije zgibove po 10 ponavljanja, i onda se smori i to mu oznacava kraj treninga a ne SISTEM I PLAN koji je napravljen da izazove hipertrofiju misica, ne, njemu je smorenost pokazatelj kada je kraj, a i zasto bi sad tu nesto radio jos ako se smara kad ce sutra opet to isto :mrgreen::hahaha::rotf:

Sutra Jovo-nanovo gde je stao juce :mrgreen: I tako dok ne ode u totalni katabolizam, e tada valjda promeni na drugi misic :hahaha::rotf::mrgreen:

Daj taj fejsbuk da se smejem malo! :rtfm::mrgreen:

To sto je on za tebe veliki to se zove greska opazanja, i svi smo to imali kao mladji kada vidimo nekog ko je u odnosu na nas "bio prenabildovan" a nista nije radio.....

Tek posle godina i godina, kada sam ih prestigao shvatio sam da je jedan bio debela svinja, ovaj drugi pun vode a ovaj treci je bio prosecan, ali malo stariji od mene i u tom trenutku je za mene bio prenabildovan, a posle sam shvatio da je smesan!

Kao sto je sada Brus Li za mene smesno gradjen - podlaktiva veca od nadlaktice, noge nema, a veoooooma dugo mi je bio uzor po gradji, po misicavosti, mislio sam da samo on tako moze da izgleda i niko vise, pa je zato i bio nesto specijalno za mene :mrgreen:

Sve su to decije bolesti koje se preleze sa godinama, a neki ih nikada i ne preleze kao npr pivosok :mrgreen:

Koliko novih trolova...tuga :rida: I tako, idemo na 7-8% masti u narednih 2-3 mes pa nek ide zivot :mrgreen: A posle bulk...al ne onaj indijanski bulk za indijance koji se zamaste ko svinje :rotf: I onda dodju na 125 kg pa skidaju mast na 90 kg...a za to vreme su mogli 95 kg s clean bulkom...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back