Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ae ban ide za spominjanje porodice ;) Ima leka i za primitivce :lol:

Uuu,lud sam bez krstarice...toliko sam lud da cu se razboleti od tuge.Da je srece da me banuju za ceo zivot da ne udjem vise nikad.Samo se iznerviram kad vidim koliko debila ovde ima. ;)

P.S ja sam ovde da bi na ovim temama pomogao nekom,da bi na temama o fudbalu video sta se desava,a ti si ovde da lecis komplekse,hranis svoju sujetu i ubijes dosadu jer ne znas sta ces sam sa sobom. ;)

Postavi sliku? Ne stavljas jer imas 80 kg na 188 cm :rotf:

80 188 :rotf:

Onaj momak ima 83 kg,to si mogao procitati na tom sajtu,ja imam sad 84,5 kg,a taj isti momak ima 86 kg...Ja sam za poslednjih 6 nedelja smanjio BF ,a 8,8 % a dobio jos 1 kg na vagi. ;) Ali nema veze,ti ne smes da se slikas iako bi se sa svojom sadasnjom formom "borio" protiv forme onog momka od decembra meseca.

Onaj momak ima 83 kg,to si mogao procitati na tom sajtu,ja imam sad 84,5 kg,a taj isti momak ima 86 kg...Ja sam za poslednjih 6 nedelja smanjio BF ,a 8,8 % a dobio jos 1 kg na vagi. ;) Ali nema veze,ti ne smes da se slikas iako bi se sa svojom sadasnjom formom "borio" protiv forme onog momka od decembra meseca.

Direktno sa sajta "a sto je veoma bitno ostao sam na 80 kg isto koliko sam imao i pre treniranja sa Markom,izgubio sam salo a dobio na misicnoj masi"

A takodje sto je veoma bitno..."uzi sam u ramenima nego u struku" :hahaha:

Idi cuvaj ovce, bolje ce ti ici nego fitness :rotf: Ili probaj ovu taktiku sa 900 g proteina dnevno, nije ni to lose posto licis na Colemana a on jede toliko :think:

Poslednja izmena:
Drugar koji sad treba da pocne da se takmici jede 6 puta dnevno,pojede oko 1,5 - 1,8 kg mesa a pored toga popije 15 merica Whey-a...Ima 115 kg,visok 177 cm,BF 3-4%...Ali covek ima pare pa moze to sebi da priusti...

Nemoj shvatiti kao prozivanje, ali ajde postavi sliku lika koji konstitucijom liči na njega. Ne mogu da zamislim stvarno čoveka sa 115kg i 177cm visine, jer cimer je oko 180, ima 83kg (ima i masti, da ne bude nešto ja sada) i deluje dosta krupno...

Prvo posalje na PP-u i kaze da je on, pa onda posle mesec dana nije on :rotf: Nemam ja vremena za takvu decicu pa evo nek uzivaju ljudi :rotf: Krstarica psycho :rotf:
Posto nisi ti, mozda ti je ovo decko? :think:

http://www.personalnitrener.net/trening/stefan-fudbal/ :rotf:

Koliko ti naplatio taj personalni trener "Marko"? Muze covek ovce, veoma pametno...

Pogledajte prilog 238210

Kako ocekujes da ti pokazem tudju sliku i kazem e znas ja tako izgledam,logicno da cu te slagati i reci da sam to ja,jer da zelim da neko zna ko sam na ovom forumu stavio bi ime i prezime a ne neki bzv nick.Stvarno si glup.Taj momak je Stefan Lazic,sto mozes procitati na sajtu,on mi je pomogao tako sto mi je rekao sta je i kako radio sa tim trenerom kako bi i ja napredovao jer nisam zeleo da placam trenera...Svi koji znaju tog momka bi ga prepoznali sa slike,isto kao u mene sto bi prepoznali kad bi okacio svoju,a to ne zelim. ;)

A ti i dalje ne smes da postavis svoju sliku da se vidi da je taj i sa 80 kg bolji od tebe... ;)

Gde si procitao na tom sajtu " uzi sam u ramenima nego u strkuku",to jedino ako je neka zene izjavila,ali mislim da si debelo slagao.

Nemoj shvatiti kao prozivanje, ali ajde postavi sliku lika koji konstitucijom liči na njega. Ne mogu da zamislim stvarno čoveka sa 115kg i 177cm visine, jer cimer je oko 180, ima 83kg (ima i masti, da ne bude nešto ja sada) i deluje dosta krupno...

Ne mogu to da uradim jer nisam video tog momka par meseci,a sve to mi je pricao njegov najbolji drug,u fazonu...Ranke je ogroman,sad ima 115 kg,a nece jos na binu,ludak,ne znam sta ceka...onda je prica otisal dalje kad sam ga pitao pa sta jede...dobio sam odgovor koji sam vec napisao,plus naravno AAS koje koristi...

Taj trener Marko o kom ti pricas sa podsmehom...Nisam upznao coveka,ali po onome sto sam pricitao i po tome sto jedini u Srbiji ima Poliquin-ov sertifikat pokazuje da ti ne mozes ni da razgovaras sa njim o bilo kom segmentu sporta.

Kakvim podsmehom, covek je prepametan...muze ovce :rotf: :super: Umesto da uce samostalno i treniraju vise godina oni dodju kod njega na mesec dana i daju mu ko zna koliko evrica :lol: :rotf: Nijedan personalni trener te nece dovesti do konacnog cilja, uzece ti pare....a ti ako mislis da za 3 meseca mozes da budes 98 kg na 188 cm, onda si glup i nema ti nade ebiga...bolje uzmi AAS, nije natural BB za tebe covece :rida:

Poslednja izmena:
Kako ocekujes da ti pokazem tudju sliku i kazem e znas ja tako izgledam,logicno da cu te slagati i reci da sam to ja,jer da zelim da neko zna ko sam na ovom forumu stavio bi ime i prezime a ne neki bzv nick.Stvarno si glup.Taj momak je Stefan Lazic,sto mozes procitati na sajtu,on mi je pomogao tako sto mi je rekao sta je i kako radio sa tim trenerom kako bi i ja napredovao jer nisam zeleo da placam trenera...Svi koji znaju tog momka bi ga prepoznali sa slike,isto kao u mene sto bi prepoznali kad bi okacio svoju,a to ne zelim. ;)

A ti i dalje ne smes da postavis svoju sliku da se vidi da je taj i sa 80 kg bolji od tebe... ;)

Gde si procitao na tom sajtu " uzi sam u ramenima nego u strkuku",to jedino ako je neka zene izjavila,ali mislim da si debelo slagao.

Gde si procitao :rotf: Vidi se da si fudbaler :lol: Imas li ti mozga uopste? Pogledaj sliku s preda...naravno da sam to sam "dopisao" :cool:
Saljes tudje slike po Krsti a glumis da si on...znaci ko zna kako ti izgledas ako ti je to "role model" :rotf:

Kakvim podsmehom, covek je prepametan...muze ovce :rotf: Umesto da uce samostalno i treniraju vise godina oni dodju kod njega na mesec dana i daju mu ko zna koliko evrica :lol: :rotf:

To je vec njihov problem,ja zato nisam ni hteo trenera jer mislim da mogu sam da uradim sta mi je potrebno,a opet taj Stefan (na Pansport forumu je Stefan L. ) zna vise i od mene i od tebe pa je uzeo trenera i bas ga hvali,da li je taj Marko toliko dobar,ne znam ali znam da mi je puno pomoglo to sto mi je rekao Stefan L. na pp na Pansportu (nije hteo javno da pise sta je radio sa tim Markom jer momak to naplacuje).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back