boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
P.S. Ovo je pravilno izvodjenje vezbe, ali za pocetak stavi noge ispod troseda itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze dvosed?boris0230:P.S. Ovo je pravilno izvodjenje vezbe, ali za pocetak stavi noge ispod troseda itd.
![]()
(izvini Borise,ne mogoh da izdrzim...)

trebalo je da pise ...I O GORE NAVEDENOJ SUPLEMENTACIJI, :-Ddifovac:interesuje me vase misljenje o ovom preparatu i o gore navedenom suplementacijom.
Moj ti je savet posle prestanka uzimanja suplementacije da nastavis da vezbas i da probas da odrzis sve kilaze koje si dizao do tad jedno mesec danadifovac:trebalo je da pise ...I O GORE NAVEDENOJ SUPLEMENTACIJI, :-D
Ok,ako je tako,animal pak cu zaobici u sirokom luku!Interesuje me vise o periodu posle koriscenja kreatina i Whey-a.Sta raditi da se sacuva steceno?Postoji li neki period pauze do koriscenja novih suplemenata?
za sada je ovo dobar posaoboris0230:Nisam ga josh dovrshio, ne stizem u poslednje vreme ni forume da prochitam - Imam mnogo da ucim.
Inace, link je www.spartan.co.sr ali to je stari. I ima veoma malo infomacija sto se tice Sparte.
U nov sajt, hocu da ukljucim ne samo priche o Spartancima, vec i vezbe iz "knjige". . . tu spada najefikasnije-najednostavnije-najosnovnije vezbe za trbusnjake "abs of the dragon".
Pored toga i suplemente.. (shta znam o njima), spartanska ishrana.. i plus mnogo toga. Valjda cu stici ovog meseca.
Ali, evo pogledaj kako ce izgledati nov sajt;
http://www.geocities.com/boris0230/spartanac/index1.html
budi u toku![]()
bilder:WINSTROL (Stanozolol) 50 mg/cc ili 2 mg tablete. Veoma je popularan steroid, derivat je DHT-a. Relativno je nisko androgen, i ne aromatizuje. Umereno je toksičan za jetru. Retko se javlja retencija vode ili kakav drugi sporedan efekat. Zajedno sa Primobolanom ili Parabolanom uzima se radi oblikovanja. U kombinaciji sa testosteronom može biti veoma efikasan u sticanju mase i snage. Dosta je korišćen među ženama, ali može izazvati virilizaciju. Po prestanku uzimanja veći deo mase i snage ostaju. Injekciona forma je bolja od oralne. Mora se davati bar 2 puta nedeljno. Uobičajene doze su od 3-5 cc nedeljno, a za žene 1-2 cc. Tablete se uzimaju 16-30 mg dnevno, a za žene 4-8 mg. Poslednjih godina je dosta falsifikovan. Originalni preparat je dosta teško naći na tržištu SAD.