Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem ba im doping kontrola progledala kroz prste da su koristili bilo šta što je nedozvoljeno.
Atletika je sport oko koga se vrti daleko manje para, pa prema tome ne onoga ko bi mogao da pritiska ljude iz kontrole, da preskoče nekoga, da zaborave da je neko nešto nedozvoljeno uzeo, ili da mu da neku najmanju moguću kaznu. Poznato je koliko se i igrači bejzbola dopinguju,...ali tu su pare i ne može im niko ništa (uslovno).
Poznajem lika, biciklistu, vozi za Italijane (tamo je to jedan od popularnijih sportova. Naravno, posle fubala, automobilizma,...), koji kaže da je doping u Italiji (biciklizam) javna tajna. Jedino ako se neko zameri bici. savezu onda ga oni prekontrolišu, naravno, nađu da se dopingovao i diskvalifikuju ga.
U zavisnosti koliko reklame u tom sportu nose para, toliko su i zaštićeni sportisti od antidoping kontrole. .... Kažem ja, pare su iskvarile ovaj svet.

Tom dečku sam bio tu da pomognem kad je radio čučanj. Imao je 64kg i dizao je 180kg iz čučnja. Pa sad, ko ne misli da je bio dopingovan?:)
A Oliveru Jevtić su diskvalifikovali sa maratona zato što je bila pozitivna na efedrin. Da je bila dopingovana pa i 'ajde, nego je bila prehlađena i prethodnih dana je koristila kapi za nos (u kojima je bilo efedrina) na bi li prodisala...
Šatro, da ih je prijavila nebi bilo problema, ali ovako je ispušila za 3. mesto u Njujorku. Ma, neću da se nerviram, ali manipulacije su na sve strane.

Ja mislim da je cela filozofija dijete potpuno pogresna. Npr. ja sam stalno na "dijeti" tj. uvek gledam da jedem sto je vise moguce mesa, mleka i drugih proteina, slozenih ugljenih hidrata i sto je manje moguce zasicenih masti i prostih secera. Tako mi najvise odgovara. Kada se tako postave stvari i kada ovakva ishrana predje u naviku nema psihickog opterecenja koje prati svaku dijetu.
Pred leto planiram da malo smanjih ugljene hidrate i malo povecam protine, ali to je sve sto se neke dijete tice.

Ma znam, sve je to lepo, ali pored svega ostalog, treba izdvojiti i dosta vremena da se sva ta dobra hrana spremi... Ja sam zadnja dva meseca jeo samo ono što sam stigao da kupim na ulici... Odlično znam kako je trebalo da se hranim, ali... jbg...

Imam jedno pitanje za iskusne bodybiuldere!

Ne znam da li da krenem u teretanu ili prvo da vezbam kod kuce!
Visok sam 185 i imam 60kg (mnogo mrsav) imam 20god,pa bi mi znacilo mnogo da dobijem neki savet!
Plasim se da ne iskrivim kicmu u teretani! I zanima me josh da li da pocnem sa individualnim treninzima ili neshto slicno!

Hvala unapred!

Reci mi jedno da li si ikada video nekoga da je iskrivio kicmu u teretani?

Pusti price zabrnute bake koja cula tako nesto od komsinice na kafi..
Slobodno kreni u teretanu. Ono sto ces morati da uradis je da citas, citas, citas, i citas literaturu vezanu za trening, ishranu, odmor, itd....
Internet je fantastican izvor informacija i prvo potrazi neki program za pocetnike. Ili mozes da pitas instruktora u teretani da ti sastavi program, ali to ce verovatno da te kosta, dok je netu za dz.

Nisam ga josh dovrshio, ne stizem u poslednje vreme ni forume da prochitam - Imam mnogo da ucim.
Inace, link je www.spartan.co.sr ali to je stari. I ima veoma malo infomacija sto se tice Sparte.
U nov sajt, hocu da ukljucim ne samo priche o Spartancima, vec i vezbe iz "knjige". . . tu spada najefikasnije-najednostavnije-najosnovnije vezbe za trbusnjake "abs of the dragon".
Pored toga i suplemente.. (shta znam o njima), spartanska ishrana.. i plus mnogo toga. Valjda cu stici ovog meseca.
Ali, evo pogledaj kako ce izgledati nov sajt;

http://www.geocities.com/boris0230/spartanac/index1.html
budi u toku ;)

Treba mi jedno objasnjenje i uputstva za sledece stvari.
Da li se Winstrol + Naposin piju zajedno,i da li ima neka zastita kad se to pije,koliko je stetno
i koliko dugo treba da se koristi i jel moguce da se pije samo mjesec dana,a posle prekine uz uzimanje manje stetnog proteina,kako se pravilno pije (tablete).I jos neki savjet je dobrodosao.
Hvala unapred!!!

Treba mi jedno objasnjenje i uputstva za sledece stvari.
Uputstva slede....
Da li se Winstrol + Naposin piju zajedno
Nikada se ne piju zajedno; Naposin ne postoji
,i da li ima neka zastita kad se to pije,
Ima neka zastita...
koliko je stetno
Izuzetno je stetno, po jetru, po testise i po hormonalni balans u organizmu
koliko dugo treba da se koristi i jel moguce da se pije samo mjesec dana
Ne moze da se pije samo mesec dana.
,a posle prekine
Zivotom ti garantujem da od toga uz tvoje znanje neces imati NIKAKAV dobitak. Od winstrola ce ti se prorediti i poceti da opada kosa od naposima ces dobiti ogromne masne bubuljice svuda po telu kojih dugo neces moci da se otarasis. Sto se misicne mase tice ovom kombinacijom neces dobiti NI KILOGRAM misica.
uz uzimanje manje stetnog proteina
Manje stetnog proteina???
Imas li ti i najmanje pojma o razlici izmedju ASS i belancevina.

,kako se pravilno pije (tablete).
Na usta sa dosta vode.
I jos neki savjet je dobrodosao.
Savet: Crni, neuki sine, nemas ni najmanje pojma o Androgeno Anabolickim Sterodima, a slusas "druga" koji ti je preporucio da ih uzima.
Sada jedan konkretan savet. Uzmi govnjivu motku sa puno fila na vrhu pa udri po tome koji hoce da ti to proda.
Za kraj. Bez potpuno sredjene ishrane, jakog treninga, puno odmora i opet jake ishrane steroidi ti grantujem NECE pomoci.
Hvala unapred!!!
Nema na cemu...

Winstrol ti košta negde oko 8€ po ampuli (mogu da ti nađem), jedno špricanje sedmično... A šta te interesuje koliko košta, špricanje ili lečenje???:lol:
Najgore je što si daleko neupućen, a odma' hoćeš da počneš sa steroidima. Dopunio bih Uroša: uzmi govnavu motku sa dosta fila i sa DVA EKSERA na vrhu.:lol:

NIsam tek poceo da treniram,treniram vec neko vrijeme ali hranom ne mogu da dobijem ni gram,
pito sam za uputstva i da mi kazete nesto o tome.
Ipak veliko hvala sto ste mi objasnili te stvari,naravno sad kad vidim sta je to zaista "ne pada mi napamet"da to uzmem,nisam znao a sad znam sta je.
Taj drug j pio to i dobio je 10kg 100% vam kazem,a mozda jes nesto + to pio,ne znam...
A jel ima nesto da neko od vas preporuci da nije "toliko stetno" a da se moze dobro napredovat za neko krace vrijeme.
Hvala Urose i svima vama,pito sam jer nisam imo predstave sta je to,tako da sad znam,mnogo ste mi pomogli u hvala jos jedanput!!!

Sale imas o tome ovde dosta, pa pronadji da vidis koliko je to stetno ustvari...

A masu mozes dobiti i na drugi nacin...
Primera radi... kreatin+glutamin+visokoprocentni protein ili jos bolje gainer(ako ti bas masa treba).
Naravno ovo su mnogo skuplji ali daleko prirodniji nacini.
I jos nesto, sve ovo bez dobrog odmora, sna, redovne i kvalitetneiskhrane i naravno vezbanja ne moze da funkcionise.

Pozdrav ;)

Moze li neko da mi objasni sledecu situaciju: Imam druga koji je visok oko 190cm i ima oko 65kg uzimao je dva meseca ultra whey pro, uzimao ga je 4 puta na dan po 100g, i nije dobio ni gram nakon 2 meseca. Da li je u pitanju metabolizam ili genetika ili... Nije jedini koga poznajem da ima problema sa dobijanjem mase, a verovatno i vi poznajete nekog sa sl. problemom.

Pa nemoze se samo "nesto" piti i dobiti se masa...
Mislim da je napravio gresku sto je uzeo ultra whey pro, jer on nije bas za pocetnike i "mrsavije" ljude.

Mnogo faktora igra tu ulogu... mnogoooo... ali mene sad mrzi da pisem po ko zna koji put...

Zato je uros tu, nasa mlada nada :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back