UrosWasHere
Gost
- Poruka
- 1.264
Da li stvarno mislis da je on koristio samo kreatin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da su na njihovom olimpijskom timu u Barseloni poceli da ga koriste to znam a za nesto drugo ne znam,nije mi ni vazno...Znam samo da nikad ni priblizno necu izgledati tako...`bem ti camuguUrosWasHere:Da li stvarno mislis da je on koristio samo kreatin?

To jedan moj drug koristi,pa me zanima kako se uzima i sve ostalo sto sam vec pito,naravno ako neko zna da mi kaze?POP Mare:Odkud ti ideja da uzimas to, ko ti je to preporucio?
Uputstva slede....Treba mi jedno objasnjenje i uputstva za sledece stvari.
Nikada se ne piju zajedno; Naposin ne postojiDa li se Winstrol + Naposin piju zajedno
Ima neka zastita...,i da li ima neka zastita kad se to pije,
Izuzetno je stetno, po jetru, po testise i po hormonalni balans u organizmukoliko je stetno
Ne moze da se pije samo mesec dana.koliko dugo treba da se koristi i jel moguce da se pije samo mjesec dana
Zivotom ti garantujem da od toga uz tvoje znanje neces imati NIKAKAV dobitak. Od winstrola ce ti se prorediti i poceti da opada kosa od naposima ces dobiti ogromne masne bubuljice svuda po telu kojih dugo neces moci da se otarasis. Sto se misicne mase tice ovom kombinacijom neces dobiti NI KILOGRAM misica.,a posle prekine
Manje stetnog proteina???uz uzimanje manje stetnog proteina
Na usta sa dosta vode.,kako se pravilno pije (tablete).
Savet: Crni, neuki sine, nemas ni najmanje pojma o Androgeno Anabolickim Sterodima, a slusas "druga" koji ti je preporucio da ih uzima.I jos neki savjet je dobrodosao.
Nema na cemu...Hvala unapred!!!