Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima neko neki savet kako da nabacim malo mase ili da mi napise jelovnik (ne pijem proteine) :D Ako znate i koje su vezbe za prosirivanje ramena sem sirokih sklekova (bez tegova)

Pa ako ne ,,pijes'' proteine neces dobiti na masi stavise nemoj trenirati uopste..
ja ti savetujem da udjes na google i da kucas Proteini Ugljeni hidrati Masti itd. ili ishrana u bb
Znaci puno citaj da ti nebi niko pricao bajke i neistine i da te ne bi ucili neki koji manje znaju od tebe.
ne pametujem nego sam ja tako poceo i dalje citam ako nesto ne znam ukucam i citam

a zivo me zanima ZASTO BEZ TEGOVA?

Nagradno pitanje: Zašto Hanibal skriva noge? :)

Uvek prikazuje torzo, a vidi se da noge debelo zaostaju. Listovi nikakvi, pantalone spadaju(gluteusi slabi).... U prevodu: donji deo tela nimalo ne prati gornji. Nema čučnja - nema ni nogu i zadnjice. ;) Čovek sa pola tela. To je nedostatak bodyweight vežbi.

Poslednja izmena:
xzookx izgleda ima neki stil odgovaranja u ironijama i u sarkazmu haha!

Stagemen, sto se tice listova, bas je obrnuto - velike tezine ne pomazu i klasican tip vezbanja, nego mora izivljavanje i mrcvarenje kako bi ih nagonili da rastu. Ista fora kao i sa podlakticama - listovi i podlaktice se mnogo koriste u svakodnevnom zivotu i veoma ih je tesko stimulisati i nagoniti na rast. Tako da nisu potrebne neke "bog zna kakve" tezine kao sto je to slucaj sa ostatkom tela.

Sto se tice Hanibala, svako ko misli da se on onako uradio od parka je po meni veoma neinteligentan ili pak ne poznaje materiju.Taj Hanibal je ili genetsko cudoviste, ili uzima steroide + suplementi i najbolja ishrana. Onako kao on se niko nikada nece uraditi a da ide onako bezveze samo u park i radi sto on radi. Mnogi se tripuju na te vezbe, a zna se da se ne raste od vezbi, niti se definise od njih, nego od velikog broja unetih proteina i malog broja UH i skoro nimalo prostih secera.

Bruzli, genetika su najbolji steroidi. Znam jednog lika kojem je jedina teretana bila da nosi dzakove sa cementom, gura kolica sa malterom i radi at home ghetto vezbe a bio je izdefinisan kao taj sa yt, a jeo je sve i svasta. Inace dobre su te vezbice, probaj jednom- sutra, preksutra upala misica zagarantonana

Bruzli, genetika su najbolji steroidi. Znam jednog lika kojem je jedina teretana bila da nosi dzakove sa cementom, gura kolica sa malterom i radi at home ghetto vezbe a bio je izdefinisan kao taj sa yt, a jeo je sve i svasta. Inace dobre su te vezbice, probaj jednom- sutra, preksutra upala misica zagarantonana

A ljudi sa takvom genetikom imas mozda 5-10% od cele populacije...ako ih ima i toliko.

To zavisi od treninga...Kako vezbas,cilj...
nista posebno,samo rekreativno hocu kuci da vezbam,imam sve od sprava,homemade ali funkcionise
prvo benc, ali najbolje da radis onde male utege , nemam pojma kak se kaze to na srpskom hanteln je na nemackom
ne znam sta je to ali radim prvo kosi benc pa propadanje

pitam zato sto kosi benc radim sa manjom tezinom nego sto ja imam,i to dosta, a propadanjem dizem sebe...pa mi nekako logicnije da idem sa propadanjem prvo

Poslednja izmena:
Radi prvo Kosi Benc i to sa sto vecom kilazom,ali radi piramidalno,prvu seriju 12 ponavljanja,drugu 10,pa trecu 8,pa cetvrtu 6,pa 6,pa 8. Svaku seriju radis sa max kilazom za taj broj ponavljanja.Isto tako radi i propadanja,samo naravno ako ti je max broj propadanja 8 onda radis 4,pa 6,pa 8,pa 8,pa 6,pa 4. to ti dodje 2 vezbe po 6 serija,ubaci jos jednu vezbu za grudi uz to,recimo razvlacenje bucicama i nju radi 4-5 serija i to je to. ;)

Dzbe tebi i dzakovi i upala misica AKO NE OBEZBEDIS ODR.BR PROTEINA NA KG TELESNE MASE! Upala dodje i prodje, krv iz misica izadje i misic isti kao sto je i bio...Ili jos i manji.

Tako da nije cilj da se dobije upala (a neki jedva cekaju da dobiju upalu pa da "klin klinom izbiju" nadajuci se da se tako postaje Svarceneger, a to je katabolizam puta 2, em nista ne jede posle treninga, em kad ima upalu radi pod upalom) nego je cilj obezbediti dovoljno proteina misicima.

Radi prvo Kosi Benc i to sa sto vecom kilazom,ali radi piramidalno,prvu seriju 12 ponavljanja,drugu 10,pa trecu 8,pa cetvrtu 6,pa 6,pa 8. Svaku seriju radis sa max kilazom za taj broj ponavljanja.Isto tako radi i propadanja,samo naravno ako ti je max broj propadanja 8 onda radis 4,pa 6,pa 8,pa 8,pa 6,pa 4. to ti dodje 2 vezbe po 6 serija,ubaci jos jednu vezbu za grudi uz to,recimo razvlacenje bucicama i nju radi 4-5 serija i to je to. ;)

Mnogo je raditi 6 serija bench.... Bench se radi 3 , maximalno 4 serije ali veoma teske, druga vezba isto onako teska, treca i eventualno cetvrta pumpanje i izolacija na spravama sa naglaskom na maksimalno pravilan pokret i prokrvljenje pektoralisa.

Mnogo je raditi 6 serija bench.... Bench se radi 3 , maximalno 4 serije ali veoma teske, druga vezba isto onako teska, treca i eventualno cetvrta pumpanje i izolacija na spravama sa naglaskom na maksimalno pravilan pokret i prokrvljenje pektoralisa.

Pogledaj broj ponavljanja,nije mnogo,a i radi samo tri vezbe...Inace ja sam radio u periodu sticanja snage,tj. kad radim na dobijanju snage 10 serija Benc sa 3 ponavljanja,a kilaza max za 3 ponavljanja i to radim ujutru a uvece isto tako kosi i imao sam fenomenalne rezultate,sa 70 kg sam za 4 nedelje dosao do 92 kg i na Kosom i Ravnom Bencu.

EEh saad malo da pricamo o stetnosti anabolickih steroida..:)z:lol::deda:Stetnost steroida...e pa ovako...Prvi problemi pri koriscenju STEROIDA nastaju usled hormonskog disbalansa. Hipofiza reguliše koncentraciju hormona na periferiji. Kada koncentracija polnih hormona u krvi opadne ispod određene granice, hipofiza luči hormone, folikulostimulirajući hormon i luteinizirajući hormon, koji deluju na gonade(polne zlezde) stimulišući sintezu polnih hormona. Stalnim unošenjem anabolika koji po svojoj steroidnoj strukturi predsavljaju polne hormone (jer su zapravo njihovi derivati) do hipofize ne dolazi signal koji dovodi do lučenja folikulostimulirajućeg hormona i luteinizirajućeg hormona, a samim tim i lučenja polnih hormona. Usled ovoga duže uzimanje anabolika kao i uzimanje većih doza može dovesti do hormonskih poremećaja i STERILITETA. Kao neželjeni efekti javljaju se retencija natrijuma (koja sa sobom povlači i povišenje krvnog pritiska, jer se usled zadržavanja natrijuma zadržava i veća količina vode), sto zapravo uslovljava ostecenje kardiovaskularnog sistema(i arteroskleroza),pogoršanje i pojavu karcinoma prostate i testisa(i njihovo smanjenje), holestezni hepatitis, mozdani udar,pad sopstvenog testosterona,ginekomastija,celavost,pojava malja po celom telu,povecava se mogucnost infarkta miokarda,povecana agresivnost....pa i pojavu akni...garant sam zaboravio jos nesto:D
Ali seticu se ja :D...
:deda:z:)

Sve je to uredu sto si napisao,ali samo ima jedna caka,imas minimum 100 primera ljudi koji su bukvalno unesli tone AAS u sebe i to rade minimu 20 godina u nazad,a neki i po 40-50 godina i nista im zdravstveno i psihicki ne fali,imaju decu,porodice,sve je ok.Neki od njih su Arnold Svarcneger(najbolji i najtrofejniji Bodibilder u istoriji),Silvester Stalone,Cris Coleman(drugi najbolji bodibilder u istoriji),pored njih imas jos jedno 1000 profi bodibildera koji su koristili i koriste sve i svasta a potpuno su zdravi.Svako zna da je nemoguce takmiciti se u Bodibildingu bez AAS.Onda Atleticari,pa kosarkasi,dizaci tegova...u Americi je 90% sportista na AAS.Zakljucak,ko zna da ih koristi stete nema,a da recimo ako unosis Testosteron,tvoj organizam ga vremenom sve manje i manje proizvodi,ali nemas zdravstvene posledice...zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back