S.H.O.M.Y.
Početnik
- Poruka
- 50
Lep tekst. Bruz temeljno kao i uvek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK. Hvala. U kakvom treningu se ogleda povecanje snage misica ? i koja je razlika u odnosu za masu, jel to nesto dodje do broja ponavljanja u seriji, tezine, broja serija, velicine i vreste pokreta...
hvala i tebi
nego... ja uradim trening za masu, snagu i neoznojim se, malo..., i nesto vise posle leg pressa, valjal' to vljudi?

Jel 4 kasike jabukovog sirceta dnevno ne smeta nista treningu za snagu, masu?
Aj da ne oduzimam mnogo vremena,imam samo 1 pitanje:
kojom vezbom sa bucicama da pogodim najbolje ovaj un.deo
ruke,odmah iznad lakta?Triceps je lepo krenuo sa un. strane
ali iznad tog dela (vise ka pazuhu), ali ova zona je bas tanka
u odnosu na celu ruku.Hvala unapred.![]()

sa malo vode pre vecih, masnijih i obroka sa vise uh, kao nije losde za skidanje sala...Nece da skodi....Verovatno to stavljas u salatu, ne verujem da to pijes zbog ko zna cega.... Ako je do salate stavljaj, to daje ukus i ok je....Ako to pijes u svojstvu nekog "leka" itd kao npr casica rakije na prazan stomak (glupost) onda nemoj to da radis
sa malo vode pre vecih, masnijih i obroka sa vise uh, kao nije losde za skidanje sala...
Клин се клином избија, чим образују, значи да сирће раствара холестерол...kako da ne,16 molekula sircetne kiseline obrazuju 1 molekul holestrola izuzetno zdravo i dobro zar ne?Da ne pricamo o tome sto je sirce samo razblazeni otrov esencijalne kiseline iliti esencije
Клин се клином избија, чим образују, значи да сирће раствара холестерол...
izem ti logiku cim cigare stvaraju rak znaci da ga ubijaju jel tako,cim alkohol stvara cirozu jetre znaci i da je regenerise
Фарба и разређивач који је раствара направљени су на истој бази, нитро или уљаној, лак за нокте и ацетон такође итд...
e jesi dobar znaci holesterol i sirce su na istoj bazi,samo jos da nam oktrijes kojoj
kako da ne,16 molekula sircetne kiseline obrazuju 1 molekul holestrola izuzetno zdravo i dobro zar ne?
Imam 20godina. Visok sam oko 182-3 i imam oko 90kg. Plan mi je da za 3-4 meseca smrsam izmedju 10-15kg, sto mislim da je realno.
Ovo mi je plan treninga:
I dan: Cardio
1)30min traka
2)Kruzni trening za noge i gluteuse sa opterecenjima oko 45min (Cucanj sa tegom, potisak nogama, na spravama prednju i zadnju lozu butine i list. U serijama radim 12-15 ponavljanja sa pauzama oko 30-60sec izmedju)
3)20-30min traka uspon ili ecliptic
II dan: Trening sa opterecenjima
1)grudi 1. ravni bendz
2. kosi bendz
3. propadanja (10-12 ponavljanja, 60-90sec pauze izmedju serija)
2)Ledja: 1. Lat iza glave
2. Veslanje
3. Mrtvo dizanje
4.Hiperextenzija 10-12 ponavljanja, 60-90sec pauze izmedju serija)
3. Trbusnjaci
III dan: Cardio [Isto kao prvi dan]
IV dan: Trening sa opterecenjima
1)Biceps 1.Stojeci fleksija sa bucicama
2. Stojeci fleksija sa bucicama [kao cekic]
3.Skotova klupa 10-12 ponavljanja, 60-90sec pauze izmedju serija)
2)Triceps 1.Potisak sa cela
2.Triceps na lat masini [potisak lat sipke na dole dok stojim]
3.Triceps sa bucicom iza glave [nzm kako da opisem] 10-12 ponavljanja, 60-90sec pauze izmedju serija)
3.Ramena 1.Potisak iznad glave sa sipkom
2.Potisak iznad glave sa bucicama na malo kosijoj klupi
3.Letenje u stranu sa bucicama
V dan: cardio [isto kao prvi dan]
VI dan: ODMOR
E sada, svaki savat je dobrodosao. Da li sam preterao ili ne?!
PS. ako nekog zanima ishrana koju koristim dok radim ovaj trening:
namirnica Kcal Proteini Ugljeni Hidrati
Obrok1 100g Banane 99 1 23
100g Jabuka 52 0 12
100g Mandarina 48 1 11
1dL Mleka 49 3.5 5
100g Belanca 54 11 1
UKUPNO 302 16.5 52
Obrok2 300g Pilece sunke 354 57 0
2dL Jogurta 90 6.6 8
UKUPNO 444 63.6 8
Obrok2 250g Pileceg Belog 290 52.5 0
200g Barenog krompira 174 4 40
2dL Jogurta 90 6.6 8
UKUPNO 554 63.1 48
Zamene 250g Curetine 335 55 0
200g Barenih testenina 282 9 55
Obrok2 120g Tunjevine 300 30 0
100g sampinjona 20 2 0
150g Pavlaka 10% 180 4 0
UKUPNO 500 36 0
Obrok3 300g Ella sira 177 36 0
Obrok2 250g Oslica 177 42.5 0
2dL Jogurta 90 6.6 8
200g Barenog Krompita 174 4 40
UKUPNO 441 53.1 48
Zamene 250g Saran 317.5 37.5 0
Ovo se trudim da jedem. Zavisno od toga da li sam na faxu, kuci ili u gradu. Trudim se da imam barem 4. ovakva obroka dnevno. I obavezno jednom dnevno pravim "Seik" od povrca [udjem u Maxi, pokupujem po 100g sto raznovrsnijeg povrca, ubacim u blender sipam jourt i nekako progutam XD].
PS.Tokom naredna tri meseca planiram da uzimam animal cuts. [ako neko zeli da preporuci bolji sagorevac, dobrodosao ]
Hvala Vam unapred
ces da smrsas a nisi mogao ni da pronadjes temu za mrsavljenje i da pogledas 3 komentara a kamoli da vezbas....nema sanse da smrsas ti umire debeo hahahah" )U brate ala si ga detaljno i opsesivno-kompulsivno napisao, ovo cak ni ja ne bih napisao! Znaci ne verujem.....Koliki stepen aspiracije i zelja za postignucem...
Samo sam ocima preleteo preko posta i ponesto procitao, znaci nisam sve, ALI TI ODGOVORNO TVRDIM DA CES DA USPEH TO STO ZELIS....NE KAO FITNES TRENER ZBOG PROGRAMA NEGO KAO PSIHOLOG ZBOG TVOJIH KARAKTERISTIKA....
Sto bi parafrazirao Cobijeve reci : "kada si ti sve stigao ovo da proucis, uradis iskucas i zacrtas, uspevas 100%" (antiparafraziranje -ces da smrsas a nisi mogao ni da pronadjes temu za mrsavljenje i da pogledas 3 komentara a kamoli da vezbas....nema sanse da smrsas ti umire debeo hahahah" )