Dionizija
Domaćin
- Poruka
- 3.534
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima, lecenje kompleksa...
wtF?!?!
shta je s abecedom???
***, kucaj normalno, ovako je nechitljivo... :|
Inache, ja imam rechi pohvale za Atletics gym kao teretanu (dodushe ja sam ishao u onu na vidikovcu). Shto se tiche trenera i tako to, ne znam kakvi su, jer sam ishao samostalno, ali teretana kao teretana je odlichno opremljena,
Shto se tiche tog programa sa trenerom... generalno, ja sam pristalica da je sve to prevara za one ljude koji nece da se informishu, ili ih mrzi da treniraju, pa im treba neko da ih tera...
Sve shto treba da saznash vezano za trening i ishranu, mozesh sam da nauchish, shto iz literature, shto iz iskustva drugih korisnika. Kada sam shvatish kako telo funkcionishe, zashto ova vezba a ne ona, zashto ova hrana a ne ona, onda mozesh i sam da krenesh lagano... naravno, necesh biti specijalizovan za to, ali cesh imati osnovu za samostalan trening.
teshko je na osnovu visine/tezine odrediti koliko ce ti trebati da dobijesh dobru figuru... za to treba redovan trening i dobra ishrana... rezultat ce doci kad tad...postepeno...
I strije nisu genetski... jednostavno si se naglo ugojio/izrastao (zavisi na kom su mestu i kako rasporedjene)
aj ovako...
uglavnom ti privatni treninzi i treneri su uzimanje para...mozda ti pokaze shta da uradish, i to je to... generalno mozesh da probash, ali... ne znam... ja nikada ne bih dao pare za to!! Zato i jesam tolko vremena proveo chitajuci...
dalje...
da razgranichimo prirodno i 'neprirodno' odnosno iz laboratorije...
nema razlike, sve je iz laboratorije!!! ili bar prodje kroz 2-3-4 dok dodje do nas...
Ono oko chega se ti verovatno dvoumish, su verovatno stvari kao shto su Whey, BCAA, Glutamin, Omega3, mozda techne Amino, itd... to su 'prirodne' stvari, i nema shtete da ih koristish. Nisu varanje, tu su samo da ti pomognu, da dopune (ne da zamene!!!) ishranu, i trening!
Ono shto bi trebalo da zaobidjesh (ako te ne interesuje, a posebno u pochetku, dok josh nemash iskustva i znanja) su AAS, odnosno steroidi!! Oni takodje nisu chudo, i nishta ne mogu da urade ako ishrana nije kvalitetna, ali opet, mogu da povuku neke posledice, i svakako nisu za pochetnika!!!
Dakle, raspitaj se, prochitaj o Whey proteinu, BCAA, Glutaminu, Maltodextrinu/Dextrozi, Omega3, poshto je to uglavnom sve od suplementacije shto ti je potrebno u pochetku!
Kada prochitash, i shvatish koja je njihova uloga, i kako utichu na tebe, videcesh kome treba da verujesh, odnosno, necesh morati nikome od njih(nas) da verujesh, vec cesh imati chinjenice pred sobom...
Pa znas kako..i slavni imaju prijatelje koji vezbaju ali opet daju nevidjene pare za privatne trenere..nije to bacanje para ko ih ima..zato sto te prijatelj nece maltretirati i izvuci iz tebe maximum..nego cete vise pricati nego raditi..ovako znas da placas i ne gubis volju ako nesto ne mozes uraditi..pa kao daj nesto lakse..nema vrdanja i uspeh je zagarantovan ako se pridrzavas striktno onoga sto ti se savetuje..od vezbi do ishrane