Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
generalno, nije biceps bash estetika, ali mnogi ne znaju... ako bash zelish da imash masivnu ruku, onda vishe poradish na tricepsu, jer on chini veci deo ruke nego li biceps...
drugo, ne odredjujesh tezinu po godinama, neko po svojoj kilazi/snazi/formi!
i kao shto rekoh, ne mozesh da nabijesh biceps!! kreni da se kvalitetno hranish (o tome pishe dosta i na ovom i na drugim forumima), i kreni da vezbash celo telo... i sve ce krenuti da se razvija, pa i bicepsi, odnosno tricepsi, pa ce ti ruke izgledati masivnije.
Klasichna pochetnichka greshka, posebno klinaca, je shto odu u teretanu, i rade samo benchpress i pregib buckama...nabiju ruke i grudi...i ni ne shvataju da izgledaju smeshno...

Stvarno,ti su mi najsmesniji..Nabiju se gore,samo puca..dodje leto,skinu se u sorcu ono zalosno :D

treniram kosarku u "KK Vojvodina" i najslabiji sam skoro u klubu i ostali momci su se vise razvili, sto se tice misica...pa da..ja nisam ni mislio samo ruke da radim...noge radim u teretani, kući radim zgibove trbušnjake sklekove propadanja itd...

treniram kosarku u "KK Vojvodina" i najslabiji sam skoro u klubu i ostali momci su se vise razvili, sto se tice misica...pa da..ja nisam ni mislio samo ruke da radim...noge radim u teretani, kući radim zgibove trbušnjake sklekove propadanja itd...

Sto bi neki rekli "nije sve u velicini". :P To sto je neko razvijeniji ne mora nista da znaci. Ako ti odradjujes posao za koji si zaduzen nema zime. Nastavi da treniras. :ok:

A gdje radis ledja i ramena ? Ides u teretanu da bi radio samo noge :hahaha: , za pocetak bi ti valjalo dok malo ne ojacas da radis ledja pa tek onda da krenes na cucanj.

ljudi ja bih zeleo da dobijem malo na misicnoj masi, a svi mi kazu da ne treba da idem u teretanu jer imam "samo" 14god. sad, ja imam kući neke male tegove od 2kg, 3kg i 4kg ali mislim da sa tim neću daleko dogurati...pa ako neko moze da mi kaze sta da radim za pocetak i koliko? sklekove? zgibove? propadanja' trbusnjake? ledjnjake?
E da, i ako mozete da mi kazete sta da radim da bih ojacao bicepse i tricepse? ako je ikako omoguce, bez odlaska u teretanu jer ce keva u top da me stavi :hahaha:
P.S. U teretani radim samo noge jer jedino za to nisam "pre mali".
Pliz pomozite bratu :worth:

Da li je neko ovde probao NO Azot Reaktore, evo ja sam pre par dana uzeo SuperPump250, dvoumio sam se izmedju njega i NO Shotgun-a, ali sam ipak na kraju uzeo SP250.
Samo mogu da pohvalim preparat, odlicna pumpa u toku treninga, povecava koncentraciju, volju za vebanjem, samo ne valja sto se malo vishe znojim kada ga koristim ali dobro, sve u svemu , radi svoj posao.

Nista bez hemije.Sve te price o proteinima su fora da navuku ljude da bacaju pare.Ako nemas genetskih predispozicija,dzaba sve.
Nemas ti tri blage veze o BodyBuldingu, Suplementeima i ostalom.

Steroide nemas uopste potrebu da koristis OSIM ako ne planiras da se bavis profesionalno BBom a ne da ih kao neki slepac koristis samo da bi se napucao i izgledao lepo!!

A suplementi i TE KAKO pomazu, samo ne takvim lencugama kao sto si ti..koji bi da sede kuci i da im misici rastu. Pa moraju da se opredele za AAS bez ikakvog znanja.

Tri bitna faktora su:
Trening, Ishrana i Odmor. Nikakva genetika, suplementi itd

Naravno dobra genetika i suplementi su takodje bitni faktori ali ne toliko vazni kao ona 3.

Takve kao ti..sve vas zalim, ali stvarno.. Ali zato najlepse se osecam kad vidim kako je nekim krivo koji uzimaju AAS ( nemaju blage veze o pravilnoj ishrani itd) a izgledaju manje od mene! Popizde!!

Stay Clean!

Poslednja izmena:
ljudi ja bih zeleo da dobijem malo na misicnoj masi, a svi mi kazu da ne treba da idem u teretanu jer imam "samo" 14god. sad, ja imam kući neke male tegove od 2kg, 3kg i 4kg ali mislim da sa tim neću daleko dogurati...pa ako neko moze da mi kaze sta da radim za pocetak i koliko? sklekove? zgibove? propadanja' trbusnjake? ledjnjake?
E da, i ako mozete da mi kazete sta da radim da bih ojacao bicepse i tricepse? ako je ikako omoguce, bez odlaska u teretanu jer ce keva u top da me stavi :hahaha:
P.S. U teretani radim samo noge jer jedino za to nisam "pre mali".
Pliz pomozite bratu :worth:

Uh mrzim takve roditelje, koji nemaju blage veze. Teretana samo moze da pomogne, nikako da skodi!! Cak iako si tinejdzer! ( Deadlift i cucnjevi sa velikim tezina se NE preporucuju)

Slusaj.. Evo male pomoci..sta bi mogao da radis kuci.

Sklekove (odlicno za razvitak Grudi i Tricepsa pa i Ramena ali drugacije se postavljaju ruke itd..zavisi sta hoces da pogodis vise)
Trbusnjake
Propadanja (za Grudi i Triceps isto vazi kao i za sklekove..)
Zgibovi (Ledja i Biceps)
Cucnjeve (Noge)

Koliko da radis? Koliko MOZES! Max!

Poslednja izmena:
Da li ce neko da uzima AAS ili ne, to nije moja stvar...
Ali znam xyz njih koji misle da je hrana, proteini, suplementi junk... da samo sa steroidima mogu da napucaju mishice, a onda se opale metanom, uzmu wins, ili decu, shta je vec ko nachuo da 'najbolje radi', idu 2 puta dnevno u teretanu, i rade samo benchpress, i pregib buckama, i jedu picu za ruchak... i onda se chude kako ne rastu, krecu da pljuju aas, da kukaju kako ne radi uopshte i da su samo sjebali jetru...itd...
A niko ne shvata da je hrana osnova svega, da su proteini osnovna gradja, a da AAS pomazu sintezu proteina, i na taj nachin izgradjuju masu, a ne onaj rastvor shto ubotede u dupe, da vam dodje do ruke i napumpa ruku...

Uh mrzim takve roditelje, koji nemaju blage veze. Teretana samo moze da pomogne, nikako da skodi!! Cak iako si tinejdzer! ( Deadlift i cucnjevi sa velikim tezina se NE preporucuju)

Slusaj.. Evo male pomoci..sta bi mogao da radis kuci.

Sklekove (odlicno za razvitak Grudi i Tricepsa pa i Ramena ali drugacije se postavljaju ruke itd..zavisi sta hoces da pogodis vise)
Trbusnjake
Propadanja (za Grudi i Triceps isto vazi kao i za sklekove..)
Zgibovi (Ledja i Biceps)
Cucnjeve (Noge)

Koliko da radis? Koliko MOZES! Max!
Moji roditelji kao da zive u 14. veku ali hvala ti na pomoci :ok:

ne... docice do pretreniranosti... posebno ako si pochetnik...
ako radish u teretani najbolje bi bilo da krenesh sa kruznim treningom 3x nedeljeno, pa predjesh na neki split 3x nedeljno. a kada vec udjesh u fazno, i utrenirash se, onda mozesh i parcijalno da radish npr on, on, off, on, off, on, off. ili vec kako ti odgovara...

ne... docice do pretreniranosti... posebno ako si pochetnik...
ako radish u teretani najbolje bi bilo da krenesh sa kruznim treningom 3x nedeljeno, pa predjesh na neki split 3x nedeljno. a kada vec udjesh u fazno, i utrenirash se, onda mozesh i parcijalno da radish npr on, on, off, on, off, on, off. ili vec kako ti odgovara...
Odlican savet. Taj sistem odlicno funkcionise i na ostalim sportovima. :ok:

Moj arsenal je skroman... Whey, BCAAs, Omega3, ZMA, Zinc, (Kre-Alkalyn + BetaAlanin) - ce se uskoro prikljuchiti kolekciji.
I to je to... ne treba mi vishe. Ne bih uzimao ni ZMA, ali sam ga dobio veoma veoma povoljno, i dosta sam zadovoljan njime :)
Dosta... jos ako to ispostujes svaki mesec milina :)

@stifler
A zasto si uzeo bas taj supelment??... Sta je sa horsom, xpandom, deca stak? Po meni ima boljih stvari na bazi NO ali dobro ;) Ali opet kad pogledas koliko kostaju ne daju nista spec veruj mi...

ljudi, napredujem. Vec 3 nedelje radim svaki dan po 5 serija po 15-20 ponavljanja trbusnjake sa tegovima na grudima i vec pocinju da se izrazavaju trbusnjaci. Veoma sam zadovoljan...mada imam problema sa sklekovima: široke radim bez problema ali one uzane ne mogu ni jedan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back