Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj malo propadanja da radish, da ojachash donji deo grudi i neku vezbu za triceps.
Sklek, kao sklek je vezba koja najvishe opterecuje grudi. Shiroki sklekovi pogadjaju spoljni deo grudi, a uski, donji deo, i podosta tricepse.
To ti je jedna od vezbi u teretani, shiroki bench za grudi, uski bench (ruke uz telo) za triceps.

ljudi, napredujem. Vec 3 nedelje radim svaki dan po 5 serija po 15-20 ponavljanja trbusnjake sa tegovima na grudima i vec pocinju da se izrazavaju trbusnjaci. Veoma sam zadovoljan...mada imam problema sa sklekovima: široke radim bez problema ali one uzane ne mogu ni jedan!

Od cega su ti vlakna na trbusnim misicima, da nisu mozda od celika, pa ih vjezbas svaki dan. :hahaha:

Od cega su ti vlakna na trbusnim misicima, da nisu mozda od celika, pa ih vjezbas svaki dan. :hahaha:
Pa nije nista lose ako vezbam svaki dan trbusnjake, ostale vezbe radim 3-4 puta nedeljno (sklekove, cucnjeve, propadanja,,,) koliko sam ja uspeo da procitam po internetu trbusnjaci su najzahtevniji i najduze traje dovesti ih u red...mozda gresim ,ali ja sam tako razumeo.

efekat... to shto vidite po filmovima, ili klipovima kako neko tvrdi da radi smao 'natural' vezbe a razbacan je ko planina, taj se proserava samo tako!!! bodyweight vezbe imaju svoj limit, i on je poprilichno mali, zato shto dizete konstno jednu istu tezinu (to chak nije ni full body waight u nekim vezbama), i telo dolazi do maximuma!!
Svakako, propadanja i zgibovi jesu osnova za grudi i ledja, ali bez ostalih vezbi kao shto su benchpress, (dual)pully, razvlachenja, mrtvo dizanje, sleganje, itd, necete daleko dogurati... to je jednostavno tako! chinjenica!

efekat... to shto vidite po filmovima, ili klipovima kako neko tvrdi da radi smao 'natural' vezbe a razbacan je ko planina, taj se proserava samo tako!!! bodyweight vezbe imaju svoj limit, i on je poprilichno mali, zato shto dizete konstno jednu istu tezinu (to chak nije ni full body waight u nekim vezbama), i telo dolazi do maximuma!!
Svakako, propadanja i zgibovi jesu osnova za grudi i ledja, ali bez ostalih vezbi kao shto su benchpress, (dual)pully, razvlachenja, mrtvo dizanje, sleganje, itd, necete daleko dogurati... to je jednostavno tako! chinjenica!

Zaboravio si cucanj:rtfm:

pa elite je poprilichno skup, kao i ceo Dyma asortiman... al dobro... imaju dosta dobre proizvode!
ja sam probao njihove, kao i Scitec 100% protein, i ono shto mogu da kazem je da su mi oba preslatka... posebno Scitekov...
al kazu da je Twinlab dosta dobar.
u sushtini koji god koncentrat da odaberesh manje vishe, svi su slichni.

treba mi preporuka za najbolji protein. Cuo sam neke price za elite whey od dymatizea, ali rekoh jos jednom da proverim
Sve zavisi od odnosa proteina i uh-a u jednoj merici. Sto vise proteina a manje uh-a po porciji=skuplji i bolji protein.

I ko god da ti je rekao da je Whey od Dymatize-a dobar, upravu je! Sasvim solidan Whey!

Da li ce neko da uzima AAS ili ne, to nije moja stvar...
Ali znam xyz njih koji misle da je hrana, proteini, suplementi junk... da samo sa steroidima mogu da napucaju mishice, a onda se opale metanom, uzmu wins, ili decu, shta je vec ko nachuo da 'najbolje radi', idu 2 puta dnevno u teretanu, i rade samo benchpress, i pregib buckama, i jedu picu za ruchak... i onda se chude kako ne rastu, krecu da pljuju aas, da kukaju kako ne radi uopshte i da su samo sjebali jetru...itd...
A niko ne shvata da je hrana osnova svega, da su proteini osnovna gradja, a da AAS pomazu sintezu proteina, i na taj nachin izgradjuju masu, a ne onaj rastvor shto ubotede u dupe, da vam dodje do ruke i napumpa ruku...

Heh, tesko je to objasniti ljudima... Svi srljaju bez IKAKVOG znanja! (Vidjao sam podosta takvih slucaja)

Moji roditelji kao da zive u 14. veku ali hvala ti na pomoci :ok:

***, mada ako imas volju, ni roditelji nece moci da te sprece.
Anyway, nema problema. Ako imas jos pitanja, pitaj, tu smo da pomognemo :)

Poslednja izmena:
moze li neko da mi kaze gde mogu da nabavim knjigu ,,Hardcore Bodybuilding: The Blood, Sweat and Tears of Pumping Iron'' u PDF-u naravno :)
j6l99l.jpg

Nemas ti tri blage veze o BodyBuldingu, Suplementeima i ostalom.

Steroide nemas uopste potrebu da koristis OSIM ako ne planiras da se bavis profesionalno BBom a ne da ih kao neki slepac koristis samo da bi se napucao i izgledao lepo!!

A suplementi i TE KAKO pomazu, samo ne takvim lencugama kao sto si ti..koji bi da sede kuci i da im misici rastu. Pa moraju da se opredele za AAS bez ikakvog znanja.

Tri bitna faktora su:
Trening, Ishrana i Odmor. Nikakva genetika, suplementi itd

Naravno dobra genetika i suplementi su takodje bitni faktori ali ne toliko vazni kao ona 3.

Takve kao ti..sve vas zalim, ali stvarno.. Ali zato najlepse se osecam kad vidim kako je nekim krivo koji uzimaju AAS ( nemaju blage veze o pravilnoj ishrani itd) a izgledaju manje od mene! Popizde!!

Stay Clean!
hahahaha.........6 godina vezbam,tako da mogu da ti predajem o bildovanju i ostalom.genetika je ta koja je alfa i omega svega......ali neka,bacaj pare na proteine,moraju da zive od necega ti sto ih prave.Ovaca za sisanje ima uvek.:whistling:

Za nas prosecne rekreativce, vezbace (pa cak i elitne atlete) genetika i ne igra tako veliku ulogu. Mozda vazi za one koji su otisli do "limita" sto se tice velicine.
U sustini, ako vidis nekog individualca koji je napredovao i ako uradis kompletno isto to sto je on uradio (takodje, posvetis se mentalno, emocionalno i dusevno kao sto je on uradio) shvatamo na kraju da ono sto jedan covek moze da uradi, mogu i ostali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back