Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro, oni su copy/past sa nekog sajta, svejedno. Nerazumem kako si toliko protiv i uveren da su AAS stetni kad nemas licnog iskustva sa istim. Ti si samo pod uticajem proizvodjaca i onih koji valjaju tzv. "suplemente u ishrani" koji zarad svog profita blate sve sto donosi bolje rezultate od njihovih proizvoda. Uostalom, AAS su lekovi koje proizvode naeminentnije fabrike, poput nase Galenike koja proizvodi odlicni testosteron. A gde se proizvode ti whey proteini, kreatini... Zapitaj se malo. Samo ti uvale lepo upakovano s... Pozdrav

@polideus
Ja ne znam u čemu je tvoj problem?
Istina je da je teretana opasna, da može da nastrada srce, zglobovi,... ali o svemu tome smo pričali i ranije, baš na ovom forumu.
Znaš zašto se desilo to što se desilo? Zato što je, kao i većina ljudi u teretani, mislio da sve zna. Ako ćemo iskreno, imam i ja jednog drugara koji je sve i svašta radio i sad pati od svega i svačega. Dečko ima 22 i ponekad i po 7 dana ne može da stane na noge, ima probleme sa raznim uklještenjima, sa ključnom kosti, sa pritiskom,...
Kad hoćeš tako nekom da kažeš da ne treba tako da radi, on se naljuti, razbesni se,...Kao:"šta ti meni govoriš...." Ma, nek svako trenira kako mu se trenira.... baš me briga..

Po cemu si zakljucio da ja imam problem? Ja samo kazem da o steroidima zelim da cujem nekog ko ima licnog iskustva sa istim, ne volim kad ljudi jednostavno prepisuju stereotipe koji se nalaze na drugoj strani reklamnog kataloga Pansporta. Verovatno si procitao taj tekst... Sta da kazem, klasicni propagandni slogan: "Ljudu nemojte uzimati nesto sto je "opasno" iako daje rezultate, kad kod NAS mozete kupiti "prirodne" preparate koji su 100% zdravi i uz koje mozete ostvariti bolje rezultate nego sa steroidima bez posledica na vase zdravlje"
PS Kljucna rec u poslednjoj recenici je NAS

Ma ko ovde prica o pansportu... ja samo kazem da nista nije vredno da bi covek ugrozio svoje zdravlje... sve se moze postici "prirodnim" putem uz odgovarajucu suplementaciju.
A nijedan lik koji je koristio steroide ti nece reci sta mu se desavalo jer kako kazu... posle J... nema kajanja

e vidis sa tim se ne slazem. i na netu pricaju ljudi i o pozitivnim i o negativnim posledicama. uostalom licno poznajem lika koji je uzimao naposim i koji mi je otvoreno rekao da ima problema sa ligamentima, ali da to nije direktna posledica steroida vec zbog toga sto je on uz naposim ali i uz enormne kolicine hrane nagruvao oko 30-40 kila za otprilike dva meseca.dakle, vecina ljudi koji nabaci toliku masu za toliko kratko vreme imace nekih problema, to nije samo slucaj koji se odnosi na AAS i misicnu masu vec i mnogi gojazni ljudi imaju problema a da ni ne znaju sta je to AAS. mislim da sve sto se koristi umereno moze proizvesti samo pozitivne posledice.

To je tvoje mišljenje što se tiče suplemenata, siguran sam da grešiš. Treniraš veće dve godine, verovatno si shvatio da ishrana 80% uspeha u razvoju mišića.Ako ti unosiš 250-300g preoteina dnevno iz hrane i 400-500g kompleksnih ugljenih hidrata onda ti zaista ne trebaju proteinski i ugljeno hidratni dodaci.

MA zaj. sve napucaje se steroidima ko greg valentino to je poso...S
SAlim se,mislim ko voli i ko je spreman za to nek slobodno izvoli.
nego da, barbiko jes koristla animal,jel valja stogod nemoj da se ispalim aj neku starcicu mi preporucite za skidanje masti,hocu prvo da se utovim a to mi je bas krenulo pa cu se sprzim sa neki sagorevac,ili....

ljudi...e sada da ja vas pitam nesto

ONAJ TONALIN...STO SE PRODAJE U APOTEKAMA...JEL TO ISTO KAO I SPORTSKI PROIZVID ZA SKIDANJE MASNIH NASLAGA....? i onaj u apotekama sadrzi tzv CLA....
Neka mi neko preporuči neki sagorevač masti....koji je efikasan...a da nije animal cut...njega sam probala ...bio je super...ali trenutno nemam 50 eura kod sebe....tako da nesto malo jeftinije a efikasno...i neka mi neko objasni malo o TONALINU...mislila sam njega da uzmem...da probam

DYM BURN ili UNIDYNE....BRZO brzo da čujem....sta je bolje.....ajde...ZNAM DA JE ANIMAL CUT najbolji...ali uhvatila me ekonomika ( ekonomska kriza )...tako da nema se za njega vec za ove malo jevfnije... ( NIJE MI TESKO SKUPITI JOS 1500 DIN ali me i postarina me kosta boze pomozi...)
sta cu kad ne zivim u BGD- u pa moram i zbog toga da snosim ekonomske posledice po sopstvenu kasicu i novčanik....

Aha. Znaci treba istraumirati misice da bi se oni punili proteinima koje je od uglenih hidrata prethodno napravio insulin. Pa dobro..

Par pitanja:
Sta vise 'istraumira misice''?: npr: cucnjevi (frekventno podizanje gore dole) ili zadrzavanje u jednom polozaju (naprimer napola savijena kolena opet kod cucnjeva). poenta je da li vise pokreti ili zadrzavanje misica u jednom polozaju traumira?

Koji proizvodi (prehrambeni) sadrze secere koje sadrzi dextroza?

postoji li odredjeno doba dana koje je najpogodnije za vezbanje?

Profimare, na ono pitanje da li mi daju da uzimam sto si mi postavio na x3m-forumu, ne, ne daju mi da ih uzmem, ustvari nismo ni pricali o tome, ali znam koje je njihovo misljenje, pa cak i o proteinima, ali se sluzim njihovom literaturom. Nisam mogao da ti odgovorim, zabranili mi pristup forumu. Cenzura misljenja, jednoumlje sta ces... Pozdrav

da slazem se u slucaju ishrane. ali konzumiranje nekih "dodataka" u ishrani koji si spravljeni u najblaze receno sumljivim uslovima je, bez uvrede cista glupost. gde si ti pre pojave tih preparata cuo za tvinlab, amerikan m. i ostale kvazi fabrike medikamenata i suplemenata. izracunaj koliko belanaca i surutke i mleka moze da se kupi od jednog pakovanja whey isolata i izracunaj kolicinu proteina. a da i jos nesto, vejderov mega mas toliko hvaljen pre pet godina, sta se ispostavilo da je danas? gomila secera i ostalih nusprodukata. sta reci vise... ali reklama cuda cini. poznata je ona gebelsova: "hiljadu puta ponovljena laz postaje istina"

Od suplemenata jedino se po meni isplati 100% Whey protein (naravno i vitaminsko-mineralni kompleksi, ali njih svi proizvode), sve ostalo je bacanje para. Dakle dobro se hraniš i preko toga uzimaš 30-50g 100%proteina, to stvarno ima efekta(lično iskustvo)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back