tatanka_iyotaka
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
Savet sa moje strane: najvise paznje posveti savetima @boris0230 i @pivalica. Ljudi znaju sta pricaju i imaju iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

boris0230:Ako zelis da smrsas, sigurno neces traziti savet od debelog coveka.
bRu zLi:"Nikad ne pitaj debelog nutricionistu sta da jedes da smrsas"
Trema ode u propast. Mislim, imam pametnija posla nego da ti se pravdam i da se bakcem sa tvojim smesnim postovima

Mislim da je totalno nepotreban.marko martinovic:sta mislite o pivskom skvacu?
ja za grudi jedino radim sklekove sa sklekerima i kupio sam u intersportu onu gumu za razvlacenje i isto to koristim za triceps samo sto sa jednim tegom radim i neke vezbe za triceps..jel to dovoljno da dobro napreduju grudi i triceps?
Previse si zakomplikovao odgovor (koji i nije neki odgovor, vec tvoj ego) i nahvalio sebe i napricao o teretani. Ne kazem da je teretana glupost, vec da si pobrkao loncice.
To te nije pitao.
Da te podsetim, pitanje je bilo "Jel to dovoljno da dobro napreduju grudi i triceps?"
Dakle, marko je kupio gumu i vezba sa sklekerima. Da veruje u teretanu i u bendz (i u glupe casopise koji reklamiraju 99% beskorisnih suplemenata, izuzev proteina, glutamina i eventualno kreatina) verovatno bi na prvom mestu ulagao pare u to? Ne treba previse mozga da skontas tako nesto.
I ako je vec kupio gumu (sto je kroz praksu dobra stvar, samo ja sam vise za teg) i ulozio novac u to, bilo bi dobro da dobije adekvatan odgovor za to - sto ce naravno i dobiti.
Ako u teretani radis sa bucicama, 6 teskih ponavljanja i napredujes.. mozes to isto raditi i kuci da dobijes "iste" rezultate.
ja samo radim siroke ,uske sklekove i one kad noge stavim na krevet,sve te radim sa sklekerima i radim ono da se uvatim za krevet i spustam se,ruke su iza ledja .nadam se da je to dovoljno vrsta sklekova?!
Kada se uhvatis za krevet i spustas se dole pokusaj da stavis noge na stolicu i pokusaj jednu nogu da drzis podignutu (i tako menjaj svakih 5 ponavljanja nogu). Radi vise varijacija sklekova, vise = bolje.marko:ja samo radim siroke ,uske sklekove i one kad noge stavim na krevet,sve te radim sa sklekerima i radim ono da se uvatim za krevet i spustam se,ruke su iza ledja .nadam se da je to dovoljno vrsta sklekova?!
) je trčanje i ništa drugo, i to duže relacije. Trčiš tri dana, nastavi još 3 meseca po 10+ km pa ako me demantuješ javi se i slobodno me napljuj na forumu
Ja imam dosta izrazene listove, i verovatno mi to ne bi smetalo da je predeo izmedju listova i zgloba tanji, jer vidim ljude koji su tezi za po 40-ak kilograma pa imaju tanje noge, ovo trenutno mislim da je vise za uz coveka koji ima 120kg, ali se nadam da ce vremenom da se sredi koliko toliko.Zli, lupetas gluposti. Nemas pojma. Bolje cuti ako nemas nista pametnije da kazes. Ti nisi niko i nista da odlucujes gde ce ko postovati i pisati. Bodybuilding znaci izgradnja tela (stoga, svaka vezba vezba izgradjuje telo) mozda se tebi ne svidja sto se ne prica konstantno o tegovima - to je tvoj problem.
Kada se uhvatis za krevet i spustas se dole pokusaj da stavis noge na stolicu i pokusaj jednu nogu da drzis podignutu (i tako menjaj svakih 5 ponavljanja nogu). Radi vise varijacija sklekova, vise = bolje.
Teretana ti nece skoditi.Treniranje na lat masini za ledje ce ti itekako pomoci da se misici sredisnjeg dela ledja ojacaju i da povecaju svoj tonus.tako da slobono ali budi obazriv.Dok za ostale grupe misica slobono sve normalno.Pozdrav.
Zanima me da li smem da krenem u teretanu jer imam skoliozu.Proteklu godinu sam proveo kuci radeci posebno vezbe za ledja.Ledja sam veoma ojacao i dosta korigovao skoliozu.(i to bas u velikoj meri).Inace radeci kuci vezbe dosta sam ojacao i ovako generalnomogu da radim zgibove (msm da bi max mogao oko +/- 20) sklekove itd.Msm da imam neku dobru osnovu da krenem.E sad mene zanima npr ako bih krenuo koje vezbe da izbegavam (otprilike znam sta da ne radim) i da li ako krenem npr 4-5 puta nedeljno mogu i kuci da radim vezbe za ledja.Inace imam 16 godina visok sam 187+ i imam oko 70kg (tj. malo sam mrsaviji), ili razmisljao sam da kuci radim jos ove godine (da dodatno sredim ledja, ojacam dobijem koj kg i sl.) pa tamo negde posle leta 2010 krenem polako.