Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo i osnovno pravilo je da se na forumu NE PISE VELIKIM SLOVIMA, jer se smatra da vices na nekoga.
Drugo slazem se sa svime napisanim OSIM zadnjeg,da za steroide treba genetika.Epa vidis ovu teoriju je prvi oborio legenda Svarceneger,jer je u Austriji bio decak koji je bio bolesljiv sa asmom i tih 60-tih godina je vazila tvoja teorija da samo genetski predisponirani ljudi mogu biti vrhuski takmicari.Medjutim,steroidi su uveki jednu sasvim novu dimenziju sportu,gde i prosecni ljudi mogu da imaju natprosecne rezultate.
Evo dacu ti svoj licni primer,ja uopste nemam genetiku za bodybuilding,imam sirok struk,vrlo brzo talozim masti,spor metabolizam,ali mi to nije bila prepreka da cak i sa 27 godina osvojim medalju.Normalno,nista od tihmedalja ne bi bilo moguce da nije bilo steroida,ali pre svega volje,zelje i istrajnosti.Genetika je samo olaksanje nikako uslov za uspeh.Za sta je meni bilo potrebno recimo 8 meseci velikog odricanja da dovedem telo na nulu da bih poceo da pravim kaviltetnu masu,tebi bi mozda sa dobrom genetikom trebaloo 4,ali ako nemas istrajnosti nista,dzabe genetika,a takvih znam sijaset,koji su se busali u svoju genetiku ali nisu imali srca da se odreknu,nocnih izlazaka,cigareta,alkohola,raznih chik i mek burgera,da ustaju u 7 sati i da im ceo dan bude rapsoredjen u satnicu,da jedu neslanu hranu i sve ostalo...

cobi63
ja gruvam masu trenutno,i imam je dovoljno,ali dosta nabacujem i masti...
zato sam uzeo naposim skoro,takodje california fitnes 100% whey (pijem propisanu dozu),amino 5300 ( popijem 5 tableta posle treninga ) i jedem kao mecava,uglavnom meso i,ribu i mlecne proizvode.
cepam tek nekoliko dana a rezultati su i vise nego vidljivi.
plan je da gruvam koliko mogu,pa da krenem na definiciju od februara s'tim sto cu u martu ili aprilu da uzmem animal cuts.
pitanje,da li cu prilikom defke da izgubim svu misicnu masu koju sam nabacio uz pomoc naposima?
pitao sam x ljudi i odgovori su kod svakoga razliciti:(
pozdrav

Uglavnom da, sa prestankom korishcenja aas mishicna masa se smanji, odnosno jednostavno ne mozesh je odrzavati tolikom bez steroida.
Drugo, meni nije jasno zashto su ljudi toliko nestrpljivi... realnu potrebu za steroidima (prichamo o onim za masu, koje koriste bb, ne o onim koje koriste sportisti, tzv sport enhansment drugs), imaju takmichari, i eventualno napredni vezbachi. Sasvim solidnu masu, a posle definiciju je moguce postici i bez upotrebe steroida.

Drugo, "propisane doze" whey-a su uglavnom premale... tj treba ih odrediti na osnovu tvoju potreba. U zavisnosti koliko proteina uzimash iz hrane, pa adekvatnu kolichinu Whey-a staviti u pwm, i po potrebi jos u toku dana.
Shto se tiche amino kiselina... n znam kakve su te shto uzimash, u sushtini nisam nikad koristio to u tabletama, ali bcaa + glutamin su odlichna kombinacija... i eventualo techne amino (dodushe one se brzo troshe, a koshtaju dosta :| )

cobi63
zato sam uzeo naposim skoro,takodje california fitnes 100% whey (pijem propisanu dozu),amino 5300 ( popijem 5 tableta posle treninga ) i jedem kao mecava,uglavnom meso i,ribu i mlecne proizvode.
plan je da gruvam koliko mogu,pa da krenem na definiciju od februara s'tim sto cu u martu ili aprilu da uzmem animal cuts.
pitanje,da li cu prilikom defke da izgubim svu misicnu masu koju sam nabacio uz pomoc naposima?
pozdrav
prva greska,je sto si krenuo masu sa hemijom a vec si imao masti i sada kod povecanog zadrzavanja vode,jos vise nabacujes,tako da ces najverovatnije izgubiti sve,zbog nepravilne ishrane.Izbaci masti i so iz ishrane,proizvode od blegoga brasna i vetscke secere,pa mozda nesto i ostane posle definisanja.Racanaj da ce ti kad krenes definiciju mnogo vise trebati kaviltene hrane i proteina nego sad.Moj savet ti je da ako nsi nesto sa lovom jak(sto prepostavljam da je tako) ostavi proteine i amino za prolece,kada krenes definiciju,sada pod naposimom nemas toliku potrebu jer sve sto pojedes maximalno se iskoriscava.I nikada ne uzimaj i amono i whey,jer su ti amnio deo whey-a,samo dupliras,ispi jedno pa onda drugo.

cobi63
pozdrav
Uzeo si samo naposim? Jakoooo interesantno, zelim ti srecu trebace ti ;)

pa sto se toliko tripujete i mesate u oblast koju ne poznajete,nikada mi nece biti jasno?Jel neko vas proziva sto ne uzimate hemiju.Ne!Pa pustite ljude da zive,svako donisi odluku za sebe.Ja sigurno,znam vise o njima,njihovoj stetnosti od velike vecine koja ovde prosipa neku pamet,i tacno znam koje su njihove prednosti i mane.Evo sada odgovrno tvrdim da se sa steroidima moze mnogo lepo ziveti,ako imam mozga,ako ga nemas upropastices se i bez njih.Tako da oni koji ne poznaju oblast steroida i njihove primene mogu ostavljati ovakve komentare koji su postvljeni

pa sto se toliko tripujete i mesate u oblast koju ne poznajete,nikada mi nece biti jasno?Jel neko vas proziva sto ne uzimate hemiju.Ne!Pa pustite ljude da zive,svako donisi odluku za sebe.Ja sigurno,znam vise o njima,njihovoj stetnosti od velike vecine koja ovde prosipa neku pamet,i tacno znam koje su njihove prednosti i mane.Evo sada odgovrno tvrdim da se sa steroidima moze mnogo lepo ziveti,ako imam mozga,ako ga nemas upropastices se i bez njih.Tako da oni koji ne poznaju oblast steroida i njihove primene mogu ostavljati ovakve komentare koji su postvljeni

Ja sam samo rekao da sam se JA sredio bez hemije, nisam rekao da je ne treba uzimati da je stetna itd...jesam li to napisao? Nisam! Pa sta onda?
samo govorim kako je u mom slucaju...
Ko hoce uzimace, ko nece nece i to je to. z:)

Ja sam fitneser z:mrgreen: priznajem i osecaj je veoma dobar biti JA :lol:

kako molim???Fitneser???

Ne verujem da si fiteser ti si SUPER-HARD CORE BODI-MONSTER-BILDER!!!!!

Pa kako ti da budes fitneser kad jedes zivo meso po ceo dan i kad sa svojih tadasnjih 65kg "sa sve krevet" dizes "ENORMNE" kolicine tegova????

To fitneseri ne rade

Evo nek se javi i cobe63 vidim dosta je u BB problematici a verovatno je i stariji pa nek kaze jel moze fitneser od 65 kg sa sve krevet da dize "ENORMNE" tezine tegova i da se pretrenirava sa skekovima kuci svaki dan??????

Ja sam samo rekao da sam se JA sredio bez hemije, nisam rekao da je ne treba uzimati da je stetna itd...jesam li to napisao? Nisam! Pa sta onda?
samo govorim kako je u mom slucaju...
Ko hoce uzimace, ko nece nece i to je to. z:)

JELI A STO LAZES???

Kao nikad nisi pio C vitamin ili bilo sta drugo kupljeno ikada u apoteci????(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)
Kao nikad nisi bio kod doktora a on ti prepisao aspirin andol ili bilo koji drui lek????(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)

Kao nikad nisi pio posle vezbanja treninga basketa neki sok koji nije ubran sa drveta (isto hemija)(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)

Znaci sve je to hemija i uzasno me nervira kad neko ko je neobrazovan u tom segmentu pocinje da se "prosipa" kako ne valja da se uzima HEMIJA a ne zna ni sta je nutricionizam ni sta je nauka hemija ni sta je bodibilding ni sta je molekularna biologija,ni sta je medicina ni sta je endokrinologija A KORISTI TERMIN "HEMIJA" obicno za anabolicke steroide a mnoooogi i za suplemente a vitamin C im nije HEMIJA......JER HEMIJA JE HEMIJA od hemije budes ko Svraceneger a od C vitamina ne mozes,znaci C vitamin kad kupis u apoteci sinteticki on nije hemija on je sa sve pakovanjem izraso na drvetu pa ga apotekari ubrali i sad prodaju.............

ALO BRE PRAVI BODIBILDERI DOKLE CE BRE NAMA IDIOTI DA NAM PRICAJU KAKO TO NIJE LEPO KAKO NE IZGLEDAMO LEPO KAKO ONI ZNAJU STA JE HEMIJA I KAKO SU ONI BOLJI JER JE NISU UZIMALI,KAKO ONI ZNAJU SVE A NEMAJU POJMA

ZNACI NE PRICAJTE AKO NE POZNAJETE MATERIJU ISPADATE GLUPI.......Jos imaju ponos i da se raspravljaju i ubedjuju a ne znaju osnovne termine

Decko NAUCI STA ZNACI TERMIN "HEMIJA" u svetu sporta, sve je hemija sto se koristi pa i koka kola ali neka "HENIJA" nije stetna,neka je pomalo stetna ali ima vise koristi nego stete pa je preporucuju a neka ima mnooogo vece stete nego koristi po zdravlje pa se naziva pezorativno "HEMIJA"......u principu to je u pitanju SLENG za nesto sto je stetno u vecoj meri......inace SINTETICKA HEMIJA JE SVE sto nije izraslo na drvetu ili uzeto iz zivotinje.....So ne znaci da je sve lose sto je sinteticki hemijskim znanjem napravljeno.....

Kako me nerviraju tako idioti pitaju me u teretani Brate jel uzimas nesto....Ja reko pa kupim whey na svakih pet meseci po 2kg nemam kintu (a to je nista slozicete se)........A glupander ce "Aj pa znam ja da ti koristis HEMIJU 'de moze covek da izgleda tako kao ti bez HEMIJE".......I ja onda se okrenem i odem da potrazim olimpijsku sipku za bendz da mu nabijem u doope a da mu izadje na usta jer toliku zabludu neobrazovanje i debilizam ne mogu jednostavno da podnesem

Poslednja izmena:
I pa prike polako ogulaces,sta sam ja sve za moje godine prosao,cuo,video.Pazi ovo pre mnoooooogo godina kada sam pocinjao sa takmicenjima odem ja u sportski centar u mom gradu da izvadim uverenje da sam zdrav i da mogu da se takmicim,posto se to vadi i traje 6 meseci,pa vam prilikom prijave i merenja nekada traze a nekada ne.I udjem ja kod doktorice koja je doktor sporstke medicine,znaci spejalista ne neka dundjerka opste prakse,zena u godinama.Pita ona mene:"sta sada uzimas"?Ja joj kazem:winstrol ampule na svaka 2 dana",a ona ce meni:e mladicu,mladicu,znas li da ce od toga mozak da ti izgoriz:mrgreen:,a ja 10 i vise godina posle toga bio na testiranju za Mensu i falilo mi par poena za ulazak,pa onda ne snem ni da pomislim koliki mi je mozak bio pre nego sto je "izgoreo"od winstrola:zskace:z:mrgreen:,verovatno,ladno za predsednika mensez:lol:.tako da ne se sekiraj sto bi rekli kod nasz:poz:

JELI A STO LAZES???

Kao nikad nisi pio C vitamin ili bilo sta drugo kupljeno ikada u apoteci????(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)
Kao nikad nisi bio kod doktora a on ti prepisao aspirin andol ili bilo koji drui lek????(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)

Kao nikad nisi pio posle vezbanja treninga basketa neki sok koji nije ubran sa drveta (isto hemija)(isto hemija kao Anabolicki Steroidi - hemija,slicnog su hemijskog sastava,sve se to sastoji iz hemijskih elemenata periodnog sistema samo manje je stetna)

Znaci sve je to hemija i uzasno me nervira kad neko ko je neobrazovan u tom segmentu pocinje da se "prosipa" kako ne valja da se uzima HEMIJA a ne zna ni sta je nutricionizam ni sta je nauka hemija ni sta je bodibilding ni sta je molekularna biologija,ni sta je medicina ni sta je endokrinologija A KORISTI TERMIN "HEMIJA" obicno za anabolicke steroide a mnoooogi i za suplemente a vitamin C im nije HEMIJA......JER HEMIJA JE HEMIJA od hemije budes ko Svraceneger a od C vitamina ne mozes,znaci C vitamin kad kupis u apoteci sinteticki on nije hemija on je sa sve pakovanjem izraso na drvetu pa ga apotekari ubrali i sad prodaju.............

ALO BRE PRAVI BODIBILDERI DOKLE CE BRE NAMA IDIOTI DA NAM PRICAJU KAKO TO NIJE LEPO KAKO NE IZGLEDAMO LEPO KAKO ONI ZNAJU STA JE HEMIJA I KAKO SU ONI BOLJI JER JE NISU UZIMALI,KAKO ONI ZNAJU SVE A NEMAJU POJMA

ZNACI NE PRICAJTE AKO NE POZNAJETE MATERIJU ISPADATE GLUPI.......Jos imaju ponos i da se raspravljaju i ubedjuju a ne znaju osnovne termine

Decko NAUCI STA ZNACI TERMIN "HEMIJA" u svetu sporta, sve je hemija sto se koristi pa i koka kola ali neka "HENIJA" nije stetna,neka je pomalo stetna ali ima vise koristi nego stete pa je preporucuju a neka ima mnooogo vece stete nego koristi po zdravlje pa se naziva pezorativno "HEMIJA"......u principu to je u pitanju SLENG za nesto sto je stetno u vecoj meri......inace SINTETICKA HEMIJA JE SVE sto nije izraslo na drvetu ili uzeto iz zivotinje.....So ne znaci da je sve lose sto je sinteticki hemijskim znanjem napravljeno.....

Kako me nerviraju tako idioti pitaju me u teretani Brate jel uzimas nesto....Ja reko pa kupim whey na svakih pet meseci po 2kg nemam kintu (a to je nista slozicete se)........A glupander ce "Aj pa znam ja da ti koristis HEMIJU 'de moze covek da izgleda tako kao ti bez HEMIJE".......I ja onda se okrenem i odem da potrazim olimpijsku sipku za bendz da mu nabijem u doope a da mu izadje na usta jer toliku zabludu neobrazovanje i debilizam ne mogu jednostavno da podnesem
E nisi razumeo sta sam hteo da kazem...i nemoj ti meni zasto lazes, mnogo seres ovde, znas kauboju?!
ako je neko idiot onda si to ti!
Ja se JESAM sredio bez IKAKVE HEMIJE! KRAJ...nisam uzimao vitamin C! Verovao ili ne! nisam uzimao energetska pića!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back