- Poruka
- 112.985
Mislim da već ima ovde neka La GattaLa gatta je najbolje od gore pomenutih. A kad provale, zvaće te Mačka, maca
Šmrk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da već ima ovde neka La GattaLa gatta je najbolje od gore pomenutih. A kad provale, zvaće te Mačka, maca
ima GaTTa prastari neakivan nikMislim da već ima ovde neka La Gatta
Šmrk
Sad baš o tome pričamima GaTTa prastari neakivan nik
išao sam jednom da prisustvrujem rasturanju završetku a kasnije i rasturanju mandale. Tri dana su je pravili onim obojenim peskom...mooojiiiiii!
Jupi!
Mi ne negiramo Isusa, zašto bi, on je nešto slično Avataru- otelotvorenju božanstva ili prosvetljenom biću
Ako oni štuju Dalaj Lamu pripadaju istom što i ja
imaš još uvek, gore iznad na prozoru ima ČlanoviNekad sam kao mod imala pretragu članova
Sad to više ne merem
No,kad se poklope konstelacije i ja odredim trenutak za menjanje nika, sama ću videti jel ima il nema
Tako sam htela da budem Aurora Borealis ali nije mi dozvoljeno jer postoji
To je jedan od gomile nikova koji su se samo registrovali,eventualno napisali par poruka i više se nisu pojavili
Predivno!išao sam jednom da prisustvrujem rasturanju završetku a kasnije i rasturanju mandale. Tri dana su je pravili onim obojenim peskom...
A to znam...imaš još uvek, gore iznad na prozoru ima Članovi
Pa to i jesu ponude duhovimaa jednom sam išao na neki skup, noću, gde su bacali u vazduh svetlucavu prašinu koja izgleda kao aure duhova kada se slika aparatom, naročito sa blicem
To je tipično za Dalaj Laminu školu Gelug pa
AgathaAjd ti meni Mito kao uman i duhovan čovek da kažeš koji ti se najviše sviđa
1.La gatta milagra
2. Agathodaimona
3.Shambala shine
4.Shangri la

Čao mačke, gde sam vam ja?

скитара се, мČao mačke, gde sam vam ja?

каки је то романтикус данаске у ваздуКVolim i ja vas!![]()

па одШоокни се бреЈ