- Poruka
- 112.938
Razmišljam da promenim nick u La Gatta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To samo tako mladoliko izgledam ko 65 inače je višije toga. Zbog modernog šiškanja.
A, pa videla sam da ima više brendova sa tim imenomPogledajte prilog 947806
LA GATTA
DESCRIPTION
TENDER & TOYS
CHARACTERISTICS
EQUIPMENT
ACCOMMODATION
SPECIFICATIONS
TYPE
Sailing
BUILD
Lagoon
GUESTS
8(Sleeping)
YEAR
2020
CABINS
1 Master, 2 Doubles + 1 Twin
LENGTH
24m (79ft)
CREW
4
BEAM
11m (36ft)
SPEED
10(Cruising)
DRAFT
1.9m (6ft)
CHARTER RATE
from €49,000 / week
to da budeš sigurna da niko ne može da pogodi kakav ti je nik?A, pa videla sam da ima više brendova sa tim imenom
Možda da budem LA GATTA MILAGRA?
Il SHAMBALA SHINE?
Agathos i znači na grčkom dobarto da budeš sigurna da niko ne može da pogodi kakav ti je nik?
Šta fali Agatha? Baš je dobar
Ostavila bih avatar dok se ne naviknuto da budeš sigurna da niko ne može da pogodi kakav ti je nik?
Šta fali Agatha? Baš je dobar
ti baš navalila da bude dugačko?Agathos i znači na grčkom dobar
Nosim taj nadimak još iz osnovne škole
Zbog prezimena
Možda da budem agathodaimona- dobri duh
Pa što da ne?ti baš navalila da bude dugačko?
Opet će da te zovu Agi.Pa što da ne?
Ionako me ovde zovu Agi ili Gata
A i volim da zakomplikujem
Bar malo
To ti pričamOpet će da te zovu Agi.

Znači vučeš tamo prema himalajima? Zov budizma?Možda Shangri La?
Pa ja sam Vadžrajana budista 25 godinaZnači vučeš tamo prema himalajima? Zov budizma?
Ajd ti meni Mito kao uman i duhovan čovek da kažeš koji ti se najviše sviđa
1.La gatta milagra
2. Agathodaimona
3.Shambala shine
4.Shangri la
Prihvatam predloge!jel mora baš tolko dugačko?
imam prijatelje, originalni azijski budisti. Išao sam sa njima par puta na neke proslave i dešavanjaPa ja sam Vadžrajana budista 25 godina
Inicirana u 3 njihove škole od nekoliko lama
Dal je mnogo ako pitam da li su Theravada ( južni, izvorni budizam), Zen ili Čan, ili moj tantrički iz Tibeta i Mongolije?imam prijatelje, originalni azijski budisti. Išao sam sa njima par puta na neke proslave i dešavanja
pomisdli odmah na nadimke, tj kako će da ti se obraćajuAjd ti meni Mito kao uman i duhovan čovek da kažeš koji ti se najviše sviđa
1.La gatta milagra
2. Agathodaimona
3.Shambala shine
4.Shangri la
Šambi i Šangi me podsećaju na nešto bangavo, to jest budalastopomisdli odmah na nadimke, tj kako će da ti se obraćaju
1.La gatta milagra - gata
2. Agathodaimona - aga, agi
3.Shambala shine - šambala, šambi
4.Shangri la - šangrila, šangi
nemam pojma. Oni su vijetnamci. Nismo mnogo pričali. Ne negiraju Isusa, Dalaj Lama im je vrhovni (mislim)Dal je mnogo ako pitam da li su Theravada ( južni, izvorni budizam), Zen ili Čan, ili moj tantrički iz Tibeta i Mongolije?
La gatta je najbolje od gore pomenutih. A kad provale, zvaće te Mačka, macaAjd ti meni Mito kao uman i duhovan čovek da kažeš koji ti se najviše sviđa
1.La gatta milagra
2. Agathodaimona
3.Shambala shine
4.Shangri la
mooojiiiiii!nemam pojma. Oni su vijetnamci. Nismo mnogo pričali. Ne negiraju Isusa, Dalaj Lama im je vrhovni (mislim)