- Poruka
- 112.386
J
A ja kitnjasto i šareno ko svaki hipikFino, ali ja volim svedeniji i moderniji dizajn.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja kitnjasto i šareno ko svaki hipikFino, ali ja volim svedeniji i moderniji dizajn.
мислим да сам турила пар постова и да су ме напушили најцрње....Desi tamo bila, nisam te video?
фалти на овоMi uvek branimo drage osobe.![]()
Fino, ali ja volim svedeniji i moderniji dizajn.
ја волем и једно и друго а највише традиционално да брчкам с модернимA ja kitnjasto i šareno ko svaki hipik
Politika je arenaмислим да сам турила пар постова и да су ме напушили најцрње....
најнормалније се изнервирах и ошла с теме....
када се немају чињенице но се врти једно те исто ондаК
им је ниподаштавање прави смер...
но... срањце је то кад си толко литл да само на нет-у мореш тако да се искажеш
и нахраниш наравно онај его, неукост и некултуру
нигде праве дискусије, демагогије и тако ..... е то баш волем
Tamo imaš dve strane i par realnih. Tako to ide. Ako si branila tog Miku, napali te oni koji previše veruju medijima, ako si ga branila, napali te oni koji čitaju samo jednu vrstu izvora... tako to ide. I par forumaša koji pišu realno, bez tih navijačkih strati.мислим да сам турила пар постова и да су ме напушили најцрње....
најнормалније се изнервирах и ошла с теме....
када се немају чињенице но се врти једно те исто ондаК
им је ниподаштавање прави смер...
но... срањце је то кад си толко литл да само на нет-у мореш тако да се искажеш
и нахраниш наравно онај его, неукост и некултуру
нигде праве дискусије, демагогије и тако ..... е то баш волем
`80тих Бата ми је био ментор за неко такмичење али у ствари ме је Мика спремаоTamo imaš dve strane i par realnih. Tako to ide. Ako si branila tog Miku, napali te oni koji previše veruju medijima, ako si ga branila, napali te oni koji čitaju samo jednu vrstu izvora... tako to ide. I par forumaša koji pišu realno, bez tih navijačkih strati.
Nisam ja za vake kafiće. Il nešto baš modrno i svedno ili stara kafana sa kariranim stoljnacima.Jedna kafeterija u Harlemu
Zove se monkey cup
Specijalno za Rifa
![]()
![]()
ja baš volim vakeNisam ja za vake kafiće. Il nešto baš modrno i svedno ili stara kafana sa kariranim stoljnacima.
Jedna kafeterija u Harlemu
Zove se monkey cup
Specijalno za Rifa
![]()
Ja tamo vidim prvo gaženje pravde kad su ga sve novine osudile. Ne ulazim u to da li će mu se dokazati krivica il ine. Ako se dokaže - maksimalna kazna. Ali šta ak ose ne dokaže, a njemu zatvorili školu? Kad hapse neke dilere i krimose, ne spominju imena, a ovde prvi dan već doneli presudu novinari. Na stranu što sad i druge škole glume (i sve druge školice gde postoji kontakt sa decom) trpe zbog takvog načina "novinarstva".`80тих Бата ми је био ментор за неко такмичење али у ствари ме је Мика спремао
ал то је неко друго време непојмљиво данашњем
нисам бранила никог, осудила сам само могућност постојања тако нечега...
не верујем медијима... верујем у правду која на жалост не обитава више на овим просторима![]()
A, mislila si na onu prsatu tamo, pa tako kaži...ja baš volim vake
Zato mi je Maska omiljena
Mada u tvom slučaju nisam mislila na enterijer![]()
nisamАги да ли си гледала филм Љубавно писмо
одвајкада имам жељу пусту за једним ваким кафеом![]()
A, mislila si na onu prsatu tamo, pa tako kaži...![]()
E jesu ti neka prsa...
samo sam čekala kad ćeš to da kažeš!E jesu ti neka prsa...![]()
како неnisam
I ja najviše volim kafe knjizare
Sećaš se Bate kod JDP - a?
jeste i ja mislim da je Bezistanкако не
сећам се и покушаја ал само с декорацијом мсм да је било
на уласку у пасаж код безистана или ту негде ....
на које си море?!Najbolja je kafa kod mene, gledaš u more i knjige, slušaš dobru muziku. Mada neke imaju zamerke na moje skupe aparate...![]()
Pa jesam NBgd, more je moje!на које си море?!
(бејах убеђена да си на нбгд или земун)
ма то сам ја љубоморна што немам
ај ба ко мене па свата здраво за готово
ко у Кину да одемPa jesam NBgd, more je moje!![]()