Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
мсм да јесам ал нисам сигурнаDa li si bila u Širokoj stazi,. to je baš tu negde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мсм да јесам ал нисам сигурнаDa li si bila u Širokoj stazi,. to je baš tu negde?
има нас инфантиних јоштеi Rifke je, samo je detinjast
Ideš malo iza samog Gardoša, tu pred kraj, pa skreneš ka Dunavu i ostaviš auto u ulici, šumovitoj. Onda tom "širokom" stazom od bezbroj stepenika silaziš do same obale i tu je predivan restoran. Probelm je kasnije, kad se vraćaš uz te stepenice.мсм да јесам ал нисам сигурна
ја сам мислела да је то неко шеталиште но...Wučo, što se ljutiš za Široku stazu, ne zarumem? Predivan restoran na samoj obali Dunava, malo izolovan, idelano.
то је поред Реке ил на неку другу страну хммIdeš malo iza samog Gardoša, tu pred kraj, pa skreneš ka Dunavu i ostaviš auto u ulici, šumovitoj. Onda tom "širokom" stazom od bezbroj stepenika silaziš do same obale i tu je predivan restoran. Probelm je kasnije, kad se vraćaš uz te stepenice.
https://www.google.rs/maps/place/Široka+Staza/@44.853433,20.4010703,3a,75y/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipOcz5stXFVF_Nt32tbmC7V3iLw3bKtmncLC5eQK!2e10!3e12!6shttps://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipOcz5stXFVF_Nt32tbmC7V3iLw3bKtmncLC5eQK=w203-h152-k-no!7i5120!8i3840!4m5!3m4!1s0x0:0xf0304c38ff5c2377!8m2!3d44.853433!4d20.4010703
U kafanama je najbolja klopaУ Земуну, тамо у оним неки попречним улицама ка шеталишту,
има једна кафаница с све коцкасти стољњаци.. баш у том старом делу,
не знам дал је срушена сад... елем, кака је тамо клопа вр
значи и сад ми је ускус исте у устима
морам ускоро дидем малко и шеткам, само ме уби превоз до тамо...
Prođeš kulu Gardoš i srednju medicinsku, pa posle fudbalskog terena skreneš desno i tu si. Taško je da sam nađeš prvi put.то је поред Реке ил на неку другу страну хмм
стварно не познајем Земун никако, сем шеталишта и онијех кафана на истом
мада се по Земуну екстра сналазим за неког ко није оданле![]()
U Zemunu je i restoran Sač, vrh klopa.У Земуну, тамо у оним неки попречним улицама ка шеталишту,
има једна кафаница с све коцкасти стољњаци.. баш у том старом делу,
не знам дал је срушена сад... елем, кака је тамо клопа вр
значи и сад ми је ускус исте у устима
морам ускоро дидем малко и шеткам, само ме уби превоз до тамо...
Ufatiću taxi pa ti sličkam msm snalažljiva samProđeš kulu Gardoš i srednju medicinsku, pa posle fudbalskog terena skreneš desno i tu si. Taško je da sam nađeš prvi put.
dobro to znam ...U Zemunu je i restoran Sač, vrh klopa.
Ali pazi na štiklice, lakše je u nečem ravnijem.Ufatiću taxi pa ti sličkam msm snalažljiva sam
samo sunašce da ogreje![]()
Magde se ne sećam, blok 23. Jedna od prvih zaista dobrih piCCerija (vidi ovo @agatha ).dobro to znam ...
Sent Andrea je kafanica mome srcku mila
ps sećaš li se HB na NovomBgd-u ?!
pamtim je po tome hahah što smo znali zoru da dočekamo tamo uz ranuMagde se ne sećam, blok 23. Jedna od prvih zaista dobrih piCCerija (vidi ovo @agatha ).
apsolitamentenada štiklice a kad se budem vrćala bose nogiceAli pazi na štiklice, lakše je u nečem ravnijem.![]()
kako ne breeejJesi li bila u "Kafanici" na Košutnjaku? Ti jedeš, slušaš muziku, a koke ti spavaju pored stola.![]()
ne pijem pifkanu a i neidem tamo msm ušla sam jedared i to je to... od mene i previšeSad je tamo gde je bio HB, u tom kraju, ona fensi pivnica Žirafa. OK je, ali ni nalik onome nekad.