Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
нараФски бреЈBežbre sitna deca.![]()

нисамЈАканекикојимлоГоволуЉиЦдатурајуоЂенак

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нараФски бреЈBežbre sitna deca.![]()

шта ти имаШ протиВубабу мViidm ja, što je babi milo to joj se i snilo.![]()

приЈатнотибилоE, odo da jedem, a vi kakote?![]()

Nemoi da vam se desi ko meni I mom tada dobrom kolegi.... U medjuvremenu svakog Voda na svoju stranu odnijelaMa bilo neplanirano, ja doško kod tog mog druga na kafu, a njega taman zovu da donese deo, pa smo prvo išli po deo, a on kasnije krenuo za Austriju. Ovih dan ću do Stojka da idem da zajedno ližemo sladoled. Takav je dogovor.![]()
Eo vidim.... Aet... Dobar jeша сад, м?! си разоЧаран
еве само за теб један поуБав![]()

Ma ima love, nosi on i firmine kartice i svoje. A najviše nosi vrednosti u tom delu.Nemoi da vam se desi ko meni I mom tada dobrom kolegi.... U medjuvremenu svakog Voda na svoju stranu odnijela
Elem... Davno bjese tek se u haustriju doslo nema se love mnogo.Ljeto I jest bilo vruuucceee nema vazduKa da ufatis. Oticemo mi na sladoled da ne kaem ledoliz. Poznati Tichy odlicni im ledolizy.Skaishili smo mi po jedan dobaaarrr od stracitele.... Sta cemo sve te ne jeblo... Dae nama jos po jedan al nemamo love dovoljno... Nekako nakuckamo za jos jedan zaedno ga lizaly.

аухEo vidim.... Aet... Dobar je![]()

дотле, стрпљенамолићу 

Нем појам.Šta rade dizajneri, nigde nikoga?
E tu smo išli svaki dan, u HDL i Okov.Нем појам.
Ал сам јуче видела вино(акценат на видела) кошта 18 еура у ХДЛ.
А нисам купила јер сам понела новчаник, недопуњен хаххахаха
Потрошила у Окову и на пијаци а за ХДЛ имала километарски списак, вратила се без цента.
А купићу, сад знам да има.

па браво бреееј!!!Е сад још да посадим лаванду. Неће мени двориште да буде без лаванде!
А купила сам и парадајз да посадим, 6 комада.
Е забавеееее![]()