Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bilo neplanirano, ja doško kod tog mog druga na kafu, a njega taman zovu da donese deo, pa smo prvo išli po deo, a on kasnije krenuo za Austriju. Ovih dan ću do Stojka da idem da zajedno ližemo sladoled. Takav je dogovor. :mrgreen:
Nemoi da vam se desi ko meni I mom tada dobrom kolegi.... U medjuvremenu svakog Voda na svoju stranu odnijela
Elem... Davno bjese tek se u haustriju doslo nema se love mnogo.Ljeto I jest bilo vruuucceee nema vazduKa da ufatis. Oticemo mi na sladoled da ne kaem ledoliz. Poznati Tichy odlicni im ledolizy.Skaishili smo mi po jedan dobaaarrr od stracitele.... Sta cemo sve te ne jeblo... Dae nama jos po jedan al nemamo love dovoljno... Nekako nakuckamo za jos jedan zaedno ga lizaly.

Nemoi da vam se desi ko meni I mom tada dobrom kolegi.... U medjuvremenu svakog Voda na svoju stranu odnijela
Elem... Davno bjese tek se u haustriju doslo nema se love mnogo.Ljeto I jest bilo vruuucceee nema vazduKa da ufatis. Oticemo mi na sladoled da ne kaem ledoliz. Poznati Tichy odlicni im ledolizy.Skaishili smo mi po jedan dobaaarrr od stracitele.... Sta cemo sve te ne jeblo... Dae nama jos po jedan al nemamo love dovoljno... Nekako nakuckamo za jos jedan zaedno ga lizaly.
Ma ima love, nosi on i firmine kartice i svoje. A najviše nosi vrednosti u tom delu. :mrgreen:

па боње то, но да напишем да сам поБрљавела :mrgreen:
ојдоК у лаХконогу шетњицу
dzokac.gif

Šta rade dizajneri, nigde nikoga?
Нем појам.
Ал сам јуче видела вино(акценат на видела) кошта 18 еура у ХДЛ.

А нисам купила јер сам понела новчаник, недопуњен хаххахаха
Потрошила у Окову и на пијаци а за ХДЛ имала километарски списак, вратила се без цента.
А купићу, сад знам да има.

Нем појам.
Ал сам јуче видела вино(акценат на видела) кошта 18 еура у ХДЛ.

А нисам купила јер сам понела новчаник, недопуњен хаххахаха
Потрошила у Окову и на пијаци а за ХДЛ имала километарски списак, вратила се без цента.
А купићу, сад знам да има.
E tu smo išli svaki dan, u HDL i Okov. :mrgreen:
Odlično, meni se baš svidelo vino!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back