- Poruka
- 203.407
Evo budni i spremni, samo ne znam za šta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па како немаШ појмета дићеш, мEvo budni i spremni, samo ne znam za šta?
а спремиЈо се 
само муљајSaće kafa, moram duzmem i nešto keksavo uz to.![]()

Ma da, kafa i vafl roleri s čokoladu.и шта сад... коУртадишеш се, м![]()

E, ode mi juče drug do tamo negde u tvoj kraj, stao mu vozač sa kamionom, pa da odnese rezervni deo. Umal' i ja sa njim, onako iz dosade. Da je bilo više vrmena pa da ti se najavim na nekom piću...A tu cte ce cakiji neky a
Da se I ovde utefterim... Interesantna ekipytza... Vide Wukosawe vodek, a vide I Nafta Li tudek a ja se pitam par puta dje se zadala da nije nedo Bog utusila nedje dolje u morima puj puj daleko bilo
Cuj umal'... Znaci nisi kreno Sa njim... A izvini, dje u moj kraj... Imam Ja vise krajevaE, ode mi juče drug do tamo negde u tvoj kraj, stao mu vozač sa kamionom, pa da odnese rezervni deo. Umal' i ja sa njim, onako iz dosade. Da je bilo više vrmena pa da ti se najavim na nekom piću...

Da, on ima firmu za transport, jedan kamion imao mali sudar, pa je morao deo neki da se odbaci, pa je on sam krenuo. Ne znam koji deo Austrije.Cuj umal'... Znaci nisi kreno Sa njim... A izvini, dje u moj kraj... Imam Ja vise krajeva
Ne ozbiljno jesi to za Austriju trebo?
Trebo si jbg... Da si htio ti bi krenoDa, on ima firmu za transport, jedan kamion imao mali sudar, pa je morao deo neki da se odbaci, pa je on sam krenuo. Ne znam koji deo Austrije.

некатебреЈ, ођенаК се ники неСакрива, далеко смо ми од цикотићаA tu cte ce cakiji neky a
Da se I ovde utefterim... Interesantna ekipytza... Vide Wukosawe vodek, a vide I Nafta Li tudek a ja se pitam par puta dje se zadala da nije nedo Bog utusila nedje dolje u morima puj puj daleko bilo
Wukosawa promijenila si avatar![]()
ша сад, м?! си разоЧаран 

знаЧи, солоОргијањеNasecko sam patlidžan, tikvicu i paprike, pa sad idu na gril, uz gudeći file, joj sve sam protein, jedem a ne gojim se. Jedino ona baklava posle...![]()

Šta solo? Eno zaposlio sam decu i ženu da roštiljaju.знаЧи, солоОргијање![]()

па даКлем, најГориси леЗилебовићŠta solo? Eno zaposlio sam decu i ženu da roštiljaju.![]()
а о харДкорОргијама неЋем 
Što najgori, bio na pijaci, kupio, oprao i nasecko. Oni vole da se igraju na roštilju, pa neka im.па даКлем, најГориси леЗилебовић
еве гуштама о харДкорОргијама неЋем
(трајалојекратко)

глегаŠto najgori, bio na pijaci, kupio, oprao i nasecko. Oni vole da se igraju na roštilju, pa neka im.![]()
а тако се добриЈано наместио да наставим низ 
Bežbre sitna deca.глегаа тако се добриЈано наместио да наставим низ
ал ја сам финаДама Pogledajte prilog 942142
(прећутала)