Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A tu cte ce cakiji neky a :D
Da se I ovde utefterim... Interesantna ekipytza... Vide Wukosawe vodek, a vide I Nafta Li tudek a ja se pitam par puta dje se zadala da nije nedo Bog utusila nedje dolje u morima puj puj daleko bilo
E, ode mi juče drug do tamo negde u tvoj kraj, stao mu vozač sa kamionom, pa da odnese rezervni deo. Umal' i ja sa njim, onako iz dosade. Da je bilo više vrmena pa da ti se najavim na nekom piću...

Da, on ima firmu za transport, jedan kamion imao mali sudar, pa je morao deo neki da se odbaci, pa je on sam krenuo. Ne znam koji deo Austrije.
Trebo si jbg... Da si htio ti bi kreno :D
Znas da sam u Becu, mada cesto znam I ne biti. Trebo Sam su sutra na nekoliko dana npr. za Klagenfurt aka Booljafurt al odustah za sad. Dobro, kad vec nisi sta da radi. Samo znas sta.... Nemoi ni dolazit bez Stojkana naseg... On je bas ovako lik koji voli laprdat I pogleda je sirokijeh...take gotivim. Ovde bi mu se vidici svetski jos prosirili,posto bi razrook.Ja se jedva razrookosti spasih.

Ma bilo neplanirano, ja doško kod tog mog druga na kafu, a njega taman zovu da donese deo, pa smo prvo išli po deo, a on kasnije krenuo za Austriju. Ovih dan ću do Stojka da idem da zajedno ližemo sladoled. Takav je dogovor. :mrgreen:

A tu cte ce cakiji neky a :D
Da se I ovde utefterim... Interesantna ekipytza... Vide Wukosawe vodek, a vide I Nafta Li tudek a ja se pitam par puta dje se zadala da nije nedo Bog utusila nedje dolje u morima puj puj daleko bilo
некатебреЈ, ођенаК се ники неСакрива, далеко смо ми од цикотића
dzokac.gif

знаЧи госпиН од Ровина се бечи свакијебожијидан :strika:
доК РиФат само муља а кад се кактустиЧи смању, биће лелКебоЖке. шта то би
dzokac.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back