- Poruka
- 205.021
Pa daj jednu fotku gde ste obožavani kapućino i ti. Ali prirodnu.обожавамо се капућино и ја![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj jednu fotku gde ste obožavani kapućino i ti. Ali prirodnu.обожавамо се капућино и ја![]()

A ja ručo.дакЛем, ленЧарим Pogledajte prilog 912268

Iz čega ti je ta medalja?

ћу ти сличкам шјутра, еве обећавамPa daj jednu fotku gde ste obožavani kapućino i ti. Ali prirodnu.![]()

није медаља но звонцеIz čega ti je ta medalja?![]()

Ta nije porirodna, ako me razumeš...ћу ти сличкам шјутра, еве обећавам
идем у мој омиљени кафе раном зорицом да поплаћам неке рачуне а ондаК да сркућем![]()

Jao plavušice...није медаља но звонце
јуче беше Лазарева субота а данске су Цвети![]()

јопе си код мајкане њупо, гарантA ja ručo.![]()

Mjok, došla mi žena iz noćenja, pa sam ja spremio ručak. Podgrejo ono mamino od juče. Dobro, moja draga je podgrejala, ali je to moje, mislim, mamino.јопе си код мајкане њупо, гарант![]()

немам механизације у природу за тако штоћу ти сличкам шјутра, еве обећавам
идем у мој омиљени кафе раном зорицом да поплаћам неке рачуне а ондаК да сркућем![]()

цц даклем само кривине ваташMjok, došla mi žena iz noćenja, pa sam ja spremio ručak. Podgrejo ono mamino od juče. Dobro, moja draga je podgrejala, ali je to moje, mislim, mamino.![]()

Imaš, imaš...немам механизације у природу за тако што![]()
Uh, vatam ja svašta nešto.цц даклем само кривине ваташ![]()
е ондаК не знамImaš, imaš...
Kakavi kafeji, samo kafućino i ti.е ондаК не знам
капућино само по одређени кафеи сркућем![]()

Pa de sad da ti još i crtam? Bolje diidem da sanjam nešto bez kafućina...доуброу, не контам![]()

иди лалкај кад морешPa de sad da ti još i crtam? Bolje diidem da sanjam nešto bez kafućina...![]()

Eee, da si ustala rano kao je, pre 11h, i ti bi bila pospana.иди лалкај кад мореш
ја пробала ал ме неће санак пусти![]()
устала сам наравно у 7 јутроскеEee, da si ustala rano kao je, pre 11h, i ti bi bila pospana.
Pa to je juče, po mom vremenu.устала сам наравно у 7 јутроске![]()