- Poruka
- 94.620
Da to su bili oni. To je originalna verzija koju sam ja volela1966...Blaža verzija..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to su bili oni. To je originalna verzija koju sam ja volela1966...Blaža verzija..

Voli je i sada...Da to su bili oni. To je originalna verzija koju sam ja volela![]()
Volim je..uvukla mi se u dušu.Voli je i sada...
Muzika ostaje...Ne odlazi , ne nestaje.
I jedno i drugo..odoh sadVeče Poli..
Jesam , ali više psihički...
Ti?

Jutrooooooooooo Korni

A nista...ne mogu vise ni da pohvatam sta gde i kako...smucio mi se komp...smucio mi se net...po 50 tabova otvorenih...bezvredne informacije...i tako...kod tebe?Ćao Korni...Šta ima novo?

Pijem pivo.A nista...ne mogu vise ni da pohvatam sta gde i kako...smucio mi se komp...smucio mi se net...po 50 tabova otvorenih...bezvredne informacije...i tako...kod tebe?![]()
A sada ozbiljno ..Polako ...Mani se ..Odmori ..Idi na neke igrice , zezaj se ..A nista...ne mogu vise ni da pohvatam sta gde i kako...smucio mi se komp...smucio mi se net...po 50 tabova otvorenih...bezvredne informacije...i tako...kod tebe?![]()
mislim da su mi sprzene celije mozga 
a obicno ja tako...niko me ne tera...preforsiram se i samo prsnem i ostavim zauvekA sada ozbiljno ..Polako ...Mani se ..Odmori ..Idi na neke igrice , zezaj se ..
.Pusti muziku ..Otvori prozore..Čuju se zrikavci ..
Ne daj da net vlada tobom i da zbog njega imaš glavobolje ...
Sama si ..Ne možeš na sve strane...
))