mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.323
Pozdrav iz jedne prelepe bašte u kojoj tretnutno uživam na 47 stepeni od ovog Celzijusa.... ebo li ga bog...
I ja bih malo tog rajskog ploda iz plastenika.

samo z mašinke
Za masinca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav iz jedne prelepe bašte u kojoj tretnutno uživam na 47 stepeni od ovog Celzijusa.... ebo li ga bog...

samo z mašinke

![]()
Jos malo fotki sa necijeg letovanja. Ovde vidimo kako covek uci zenu da pliva.

Ove Spartančeve bahanalije ne smem ni da čitam. Samo me zanima nauči li ta jadnica da pliva?
Znam. Naučio me Spartanac.nego sosko znaš li ti d plivaš![]()

Dobro. Saću da pogledam. Udubiću se onako baš baš. Bojim se da se ne napalim od tog udubljivanja.To i nije za čitanje, više je za gledanje... plivala je dok je imala po dršku...kad je ostal bez te drške potonula, ali se ipak sve srećno završilo.... i zašto si je nazvala jadnica?
Inače, dobroveče Krki...kako si ti ljubavi?

Jeste, Karen je kriva za sve. Samo Karen i niko više. Spartanac je nevinašce.Ovo te Karen spijunira?![]()

Zlajo, care!Nisam derpe, ali zgodan ovaj Dzoni sa veliko B.
E da smo na Exitu, pa da drpamo strankinje. Ovako, ni pice , ni zena, nema ni ruskih cigara, samo srcane balade, hell jes, ovo mu dodje kao musko vece. Sad neko od nas treba da pocne da se ispoveda, drugi da ga tapse po ramenima na daljinu, i vice zivot je brale jedna velika kur7a, nekad da, ali uglavnim naplati.
Umalo nisam pala sa stolice kada sam pročitala ovo. 
Samo pričaš o seksu. 
Neka, hvala. Spartanac je odličan instruktor. Testira me svaki dan.al možeš kod mene na test![]()

Pa jadnica zato što nume da pliva. Samo zato.
Inače, dobro veče, Spartanac. Dobro sam. Odlično. Sada sam odlično. Kako si ti, medeni?
... i drago mi je da si ti dobro.Ima dobre strane. Jako dobre. Mnogo dobre. Uh... sad mi nije dobro. Spartanac, ako može večeras još jedan čas. Nešto mi se muti malo ovo što si me naučio.Ono jes`...nume da pliva ali viš` kako i to ima neke dobre strane... nije sve tako crno kak se čini na prvi pogled...
Up and Down, m? Baš kao u toj pesmi.Inače dobro sam mila... Up and Down baš kao u jednoj pesmi Milenijuma, malo gore malo dole... i drago mi je da si ti dobro.
Baš kao što beše jutros.
Molim?! A što ti urgiraš za njih? Ti te noge gledaš svaki dan. Bre, Spartanac. Lažuckaš malo. Niko mene ne traži, a kamoli moje noge. Nego ti samo hoćeš da mi podigneš rejting.Viš`... ovde na ovom pdfu vlada pomama za tvojim nogama... primio sam silne urgencije da te ubedim da turiš fotku svojih nogu nešto iznad stopala... prošle godine bila stopala a sada se traži više. Ne znam...ti odluči.

Ima dobre strane. Jako dobre. Mnogo dobre. Uh... sad mi nije dobro. Spartanac, ako može večeras još jedan čas. Nešto mi se muti malo ovo što si me naučio.
Up and Down, m? Baš kao u toj pesmi. Baš kao što beše jutros.
Ja sam uvek dobro. Osim kad nisam, logično. Što je retko. Ponekad česće.
Molim?! A što ti urgiraš za njih? Ti te noge gledaš svaki dan. Bre, Spartanac. Lažuckaš malo. Niko mene ne traži, a kamoli moje noge. Nego ti samo hoćeš da mi podigneš rejting.
Što se tiče fotki, mož da dobijete samo fotke muzeja, spomenika, groblja i kamenja. Da se edukujete.
Dobro veče.
Pa, jbg. Radi se, vozi se bajs, uči se opet, kafeniše se, i nikako da se stigne na forum.
Mada, koliko vidim, ova kafana odlično funkcioniše i bez gazdi. Možda i bolje nego sa njima.
Ove Spartančeve bahanalije ne smem ni da čitam. Samo me zanima nauči li ta jadnica da pliva?![]()

Dobro veče.
za tebe da te razveseli![]()