Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za ljubitelje proga ovih dana se desilo nešto baš lepo. Dugo smo čekali novi album, čak od 2012 i evo ga... savršen kakav se i očekuje od KARMAKANIKE...

Pre jedno mesec dana smo ja i Karen baš nešto pričali o Karmakanik novom albumu i kukali kako su baš veliku pauzu napravili... i eto, kao da smo znali.

Preporučujem i da pogledate spot, baš je dobro uradjen.

Osim ove prve stvari nema ništa drugo na YT, ali sam zato ja tu... dok me uapse.

Da... ovo je prvi put da cujem da neko peva o tome... zapravo pesma je kratki opis evolucije i istorije vasione... od singulariteta (DOT) do danasnjih dana... sa zemaljskim zivotom kao draguljem u vasionskon evoluciji.

Onda je taj album zaista osudjen da bude nepoznat i usamljen... pokazalo se da takve teme privlace vrlo malo ljudi (govorim u muzici), a jos i prog kao zanr, bas nemaju srece... bolje bi bilo da sviraju srcecepajuce ljubice, da spuste kriterijum i priblize se ostalim smrtnicima, ovako...

Znam par albuma koji se bave evolucijom, Darwin od Banco Del Mutuo Soccorso je mozda najpoznatiji po tome, pa Be od Pain of Salvation (samo o ljudskoj rasi), Ayreon u nekoliko svojih projekata itd...

Jos uvek ga nisam preslusao, nesto sam cuo i nisam se zainteresovao da cujem ostatak, ali do kraja godine sigurno...

Ovih dana naleto sam na jedan dobar Glas, mene oborio, pa ga delim sa vama, ovo neki

Onda je taj album zaista osudjen da bude nepoznat i usamljen... pokazalo se da takve teme privlace vrlo malo ljudi (govorim u muzici), a jos i prog kao zanr, bas nemaju srece... bolje bi bilo da sviraju srcecepajuce ljubice, da spuste kriterijum i priblize se ostalim smrtnicima, ovako...

Znam par albuma koji se bave evolucijom, Darwin od Banco Del Mutuo Soccorso je mozda najpoznatiji po tome, pa Be od Pain of Salvation (samo o ljudskoj rasi), Ayreon u nekoliko svojih projekata itd...

Jos uvek ga nisam preslusao, nesto sam cuo i nisam se zainteresovao da cujem ostatak, ali do kraja godine sigurno...

Ovih dana naleto sam na jedan dobar Glas, mene oborio, pa ga delim sa vama, ovo neki

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back