Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam derpe, ali zgodan ovaj Dzoni sa veliko B.

E da smo na Exitu, pa da drpamo strankinje. Ovako, ni pice , ni zena, nema ni ruskih cigara, samo srcane balade, hell jes, ovo mu dodje kao musko vece. Sad neko od nas treba da pocne da se ispoveda, drugi da ga tapse po ramenima na daljinu, i vice zivot je brale jedna velika kur7a, nekad da, ali uglavnim naplati.

:zurka:

Da vas malo oraspolozim ovde :)

Dajte jos slika sa mora.... ne samo ove sa lavorom i noznim prsticima, neke zajednicke po mogucstvo, ocemo jos detalja.... ovako, labavo vam to morsko letnje izlaganje delova tela suncu iskustvo. Sta si ti slikala Karen? :D

Priroda i drustvo, bez kocke, piva i sexa, evo vec mesec i jace tako, manastirsko pa smorno, fala dragom Sivi, jos malo pa proslo. Jesi ti slikao sta konkretno tamo, a?

Ostavio sam ja više od slika ovde... ko zna videće

I još jedna fotka kako letujem

za_godisnji_odmor_sam.jpg

Samo da vas pozdravim!

Svi smo mi elitni heteroseksualci ovde u kafani al samo laki trpa...sta ces..Bog mu dao dara.

znas sta, meni bolja i ona najgora , nego da mi dovedes ne znam kakvog gimnasticara, ne mogu ti ja to niako.... sto se tice trpanja, svi mi iz SMP( nasa stranka u povoju) uspesno diplomatisemo medju nasim sugradjinkama, evo sad smo Sneska slali na Egzit , na tajnu misiju, da malo obradjuju strankinje i znas vece..... da im "propoveda" program stranke. Zato, ako nema zenski, ne sikiraj se, sutra pravac u opstinu, Lakonskom se obrati za detalje, uzmes knjizicu i bice seksa... znas vec, hehe.

Ja da probam malo na mozganje da se izvucem dzaba...samog sebe smorim.

Msm da ga kao i svi filozofi malo preteras, znas, malo u zaru govora oce covek da se zanese... ono devojka te pita da joj pokazes grad, a ti poces da joj pricas o Kantovim postulatima...sva 24 , 25, bem ga, koliko ih vec ima... znaci samo ono malo joj dajes na tacnu, tek klolko moze mozak da joj vari, ali pazi na spoljne faktore, tipa koliko joj je godina i kolko je pivkana popila, ono posle treceg im manjka paznja, tada samo bacis neki zivotni moto ili neku mudroliju velikih ljudi i dosta.... voli riba da vidi da ima posla sa intelektuaalacem( bem ti kolka rac) i onda posle voziiiii ... aj sredi te papire , pa da vidimo gde da te uglavimo...nema na cemu.

I još jedna fotka kako letujem

Kako je ovo snimano... ni na nebu, ni na nebu.. slabo Laki, samo lezaljke, lljudi ko mravi, i vozni park... prosle godine bar Karenka pokazala nozne prstice, sad ni to... jbg.

Kako je ovo snimano... ni na nebu, ni na nebu.. slabo Laki, samo lezaljke, lljudi ko mravi, i vozni park... prosle godine bar Karenka pokazala nozne prstice, sad ni to... jbg.

Za Karenkine noge moraš da se obratiš direktno njoj... ja ih samo zamišljam.

Snimano je dronom, ali mi slaba kamera na dronu i vetar ga prca malo više pa se drma i nestabilan je... ali ja sam zadovoljan... kakav dron takav snimak...

boy_flying_kite.jpg

Evo samo jedne stvari sa novog albuma Fridom to Glide.. mrzi me sada da baš ceo album dižem na YT ali podićiću ga sigurno.

sad gledao neku mladu, dosla na selo kod nekog momka, ovaj je odveo na ribnjak, ono suma, nebo, divota, a njoj nije romanticno, nije joj dovoljno fensi.... takve treba odvesti u taj plastenik, zatvoriti i tertati da jedu zelen paradajiz, dok se malo ne spuste...

A da u plasteniku ne mora biti tako lose, da se moze nekad sesti, opustiti, cak i promeniti tok istorije, makar muzicke, dokaz su ovi hitovi o paradajizu...

sad gledao neku mladu, dosla na selo kod nekog momka, ovaj je odveo na ribnjak, ono suma, nebo, divota, a njoj nije romanticno, nije joj dovoljno fensi.... takve treba odvesti u taj plastenik, zatvoriti i tertati da jedu zelen paradajiz, dok se malo ne spuste...

A da u plasteniku ne mora biti tako lose, da se moze nekad sesti, opustiti, cak i promeniti tok istorije, makar muzicke, dokaz su ovi hitovi o paradajizu...

:eek:

Opasan si Zlajo...nemo tako oštro burazere, poplašićeš ove ženskinje pa neće da nam davaju seksa i ostalih ugodnosti...

U plasteniku ti je sada kao u sauni... i još malo gore od toga... približno kao paklu, iako se tamo gaji paradajz... ironija sudbine.

To za istoriju si u pravu... ja očekujem da plastenik sledeće generacije bude ujedno i Time Machine...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back