Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MhqUd9u.jpg

Jos malo fotki sa necijeg letovanja. Ovde vidimo kako covek uci zenu da pliva.

Poslato sa SM-N910C korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

nego sosko znaš li ti d plivaš :zper:
Znam. Naučio me Spartanac. :malav:

To i nije za čitanje, više je za gledanje... plivala je dok je imala po dršku...kad je ostal bez te drške potonula, ali se ipak sve srećno završilo.... i zašto si je nazvala jadnica?

Inače, dobroveče Krki...kako si ti ljubavi?

Dobro. Saću da pogledam. Udubiću se onako baš baš. Bojim se da se ne napalim od tog udubljivanja. :rotf:

Pa jadnica zato što nume da pliva. Samo zato. :malav:

Inače, dobro veče, Spartanac. Dobro sam. Odlično. Sada sam odlično. Kako si ti, medeni? :flert:

- - - - - - - - - -

Ovo te Karen spijunira? :lol:
Jeste, Karen je kriva za sve. Samo Karen i niko više. Spartanac je nevinašce. :besna:

Nisam derpe, ali zgodan ovaj Dzoni sa veliko B.

E da smo na Exitu, pa da drpamo strankinje. Ovako, ni pice , ni zena, nema ni ruskih cigara, samo srcane balade, hell jes, ovo mu dodje kao musko vece. Sad neko od nas treba da pocne da se ispoveda, drugi da ga tapse po ramenima na daljinu, i vice zivot je brale jedna velika kur7a, nekad da, ali uglavnim naplati.

Zlajo, care! :rotf: Umalo nisam pala sa stolice kada sam pročitala ovo. :zcepanje:

Zlajo, sve više ličiš na Spartanca. :zeek: Samo pričaš o seksu. :pop:

- - - - - - - - - -

al možeš kod mene na test ;)
Neka, hvala. Spartanac je odličan instruktor. Testira me svaki dan. :zaljubljena:

Pa jadnica zato što nume da pliva. Samo zato.

Ono jes`...nume da pliva ali viš` kako i to ima neke dobre strane... nije sve tako crno kak se čini na prvi pogled...

Inače, dobro veče, Spartanac. Dobro sam. Odlično. Sada sam odlično. Kako si ti, medeni?

Inače dobro sam mila... Up and Down baš kao u jednoj pesmi Milenijuma, malo gore malo dole :per:... i drago mi je da si ti dobro.

Viš`... ovde na ovom pdfu vlada pomama za tvojim nogama... primio sam silne urgencije da te ubedim da turiš fotku svojih nogu nešto iznad stopala... prošle godine bila stopala a sada se traži više. Ne znam...ti odluči.

Poslednja izmena:
Ono jes`...nume da pliva ali viš` kako i to ima neke dobre strane... nije sve tako crno kak se čini na prvi pogled...
Ima dobre strane. Jako dobre. Mnogo dobre. Uh... sad mi nije dobro. Spartanac, ako može večeras još jedan čas. Nešto mi se muti malo ovo što si me naučio.

Inače dobro sam mila... Up and Down baš kao u jednoj pesmi Milenijuma, malo gore malo dole :per:... i drago mi je da si ti dobro.
Up and Down, m? Baš kao u toj pesmi. :zper: Baš kao što beše jutros. :rumenka:
Ja sam uvek dobro. Osim kad nisam, logično. Što je retko. Ponekad česće.

Viš`... ovde na ovom pdfu vlada pomama za tvojim nogama... primio sam silne urgencije da te ubedim da turiš fotku svojih nogu nešto iznad stopala... prošle godine bila stopala a sada se traži više. Ne znam...ti odluči.
Molim?! A što ti urgiraš za njih? Ti te noge gledaš svaki dan. Bre, Spartanac. Lažuckaš malo. Niko mene ne traži, a kamoli moje noge. Nego ti samo hoćeš da mi podigneš rejting.

Što se tiče fotki, mož da dobijete samo fotke muzeja, spomenika, groblja i kamenja. Da se edukujete. :zplez:

A jbt kaće da kačimo one silne fotke što napravismo u Grčkoj?

Ima dobre strane. Jako dobre. Mnogo dobre. Uh... sad mi nije dobro. Spartanac, ako može večeras još jedan čas. Nešto mi se muti malo ovo što si me naučio.

A? Ti si pomahnitala, ja posle celodnevnog boravka u plasteniku ne mogu ni nožni palac više da pomerim. Če obnovimo gradivo sledeće godine.

Up and Down, m? Baš kao u toj pesmi. Baš kao što beše jutros.
Ja sam uvek dobro. Osim kad nisam, logično. Što je retko. Ponekad česće.

Sada više ne znam šta je bolje...Up ili Down ... i ova stvar je ladno nema na YT...

Molim?! A što ti urgiraš za njih? Ti te noge gledaš svaki dan. Bre, Spartanac. Lažuckaš malo. Niko mene ne traži, a kamoli moje noge. Nego ti samo hoćeš da mi podigneš rejting.

Samo prenosim zahteve... iskreno, ima ta fotka na ovoj temi... samo izgleda da je prošla nezapaženo... što indirektno znači da i nemaš baš neke noge...

Što se tiče fotki, mož da dobijete samo fotke muzeja, spomenika, groblja i kamenja. Da se edukujete.

To je možda i najbolja ideja...

Dobro veče.

Pa, jbg. Radi se, vozi se bajs, uči se opet, kafeniše se, i nikako da se stigne na forum.

Mada, koliko vidim, ova kafana odlično funkcioniše i bez gazdi. Možda i bolje nego sa njima.

Ove Spartančeve bahanalije ne smem ni da čitam. Samo me zanima nauči li ta jadnica da pliva? :rotf:

Jes bas funkcionise bez gazdi...ubilo se.:lol:
Dzaba meni sto je laki dao kljuc kad spavate ko bebe..
Zabrinuo sam se..nema Karen...al sad mi lakse..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back