DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
vas u rudnik 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Laki...sto promeni nik? Ajd da si stavio
![]()
...ovako..
To je poljubac za sve. Pošto se ovde neki žalili kako više nikoga ne ljubim. E, pa eto ljubim vas sve.
Čvrsto verujem da ćeš sa ovim novim da nađeš žensku. Sigurno. Leonida je u odnosu na ovo katastrofa. 
Dobro veče. To je poljubac za sve. Pošto se ovde neki žalili kako više nikoga ne ljubim. E, pa eto ljubim vas sve.
Lele, Spartanac promenio avatar. Čvrsto verujem da ćeš sa ovim novim da nađeš žensku. Sigurno. Leonida je u odnosu na ovo katastrofa.
Ljubim i tebe, ne brini. Evo, tebe ljubim najviše. Znam da ti je sve malo.A mene da poljubiš?

Znam.Sa Leonidom ne ide... da probam nešto novo... znaš da volim da menjam...
Sve znam. Samo ti menjaj i uživaj. Mnogo menjaš. Kafana jedna te ista. Jedan pdf. Muzika takođe sve u okvirima par žanrova. Vidim kako menjaš. 
Dobar je.

Strašno.Dobro veče...
![]()

Ljubim i tebe, ne brini. Evo, tebe ljubim najviše. Znam da ti je sve malo.

Znam. Sve znam. Samo ti menjaj i uživaj. Mnogo menjaš. Kafana jedna te ista. Jedan pdf. Muzika takođe sve u okvirima par žanrova. Vidim kako menjaš.
Zaista, uopšte sreće nisi imao sa Leonidom. A frajerčina je. Jbg, možda se ženske više ne pale na to.
Jel ti to prepisuješ od mene?!Ljubim i ja tebe, ne brini... Znam i ja da mi je mali.![]()
E, pa sad. Ne znam kakav ti je, nisi mi pokazao. Mada, čisto sumnjam da je mali. A tebi baš stalo da se kurvaš? A kako ćeš se kurvati kad ni žensku ne možeš da nađeš?JESTE! Uski su okviri kojima se krećem..ali ipak u tim krugovima menjam... jbg i Englezi se pare medjusobno vekovima... uzan okvir ali se kurvaju... i ništa im ne fali.

Leonida je pravi kralj. Viteškog srca. Spartanac u svakom smislu te reči. Spartanaci su bili...Jbg... Leonida smorio... možda je frajer ali brate nije originalan, a ja sam sada rešio da budem originalan i jedinstven...