Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shto bas gitara ?
ili bash gatara ?

Pa jutros sam korz pola oka pročitao "bas gitara" a baš mi treba basista :rotf:

podshishano za razliku od tebe chupavi stvore shto hodish stepenicama ludila bez straha da cesh skliznuti i postati normalan

Spuštah se ja niz TO uže, umalo se uže ne pretrže... šetam Aaki tamo-vamo, lepše mi tamo nego vamo...šabmegabri...

Pomagaj, Laki je totalno odlepio.

Nije..

Zašto...nije meni ni stalo da slušam proga,nego vama,a i rođen sam bez mašte..sorry...nemam šta da dodam....ali umem da računam....tako,ako imate ponude,ja slušam.

Pa brate ženske nećeš, smešne cigare isto, nećeš alkohol, ringišpil... oćeš nešto perverznije, luđe, neobičnije, al to moram na pp, ovde ima i male dece...

Nabavi mi sedam,da imam za svaki dan u sedmici.....nemoj odjednom sve.

No problemo za 7, izvodljivo... a zašto jedna po jedna kad je uzbudljivije 7 od jednom i to 7 dana + Nada Macura u pripravnosti sa stalkom za infuziju...

Jeste Laki...viš Karenka ne nudi neke keksualne vatrolomije i ne tera me da se penjem na ringišpil...kod nje je sve romantično,lagano,oće žena da me skrasi...a ti mi nudiš provod na tri dana.Karenka, dogovorićemo se oko nekih pojedinosti,osim ako Laki ne ponudi neki dan viške i bolje rasporedi dane koje ponudi.

:eek: pa ti oš da se ženiš... što ne kažeš tebra... Uzmi me za kuma ili starog svata ... OPA!... znaš li tu pesmu?

Opasno voziš danas...

Poslednja izmena:
No problemo za 7, izvodljivo... a zašto jedna po jedna kad je uzbudljivije 7 od jednom i to 7 dana + Nada Macura u pripravnosti sa stalkom za infuziju...

Nemam ja srce za tako nešto....fatastičnu sedmucu i Macu pride i sve to odjednom,stvarno ne bih izdržao.:zcepanje:

pa ti oš da se ženiš... što ne kažeš tebra... Uzmi me za kuma ili starog svta ... OPA!... znaš li tu pesmu?

Ma ne,ne,ne...pogrešno si shvatio ili sam zaista dao povoda za tako nešto :trlja:... vršite peveliki pritisak na mene,ne date mi ni da razmislim,vidiš da ne znam šta govorim.

Malo, malo jeste. :z;: A i ja sam. :rumenka:

Pa brate ženske nećeš, smešne cigare isto, nećeš alkohol, ringišpil... oćeš nešto perverznije, luđe, neobičnije, al to moram na pp, ovde ima i male dece...
Čoveče, imaš li ti dušu?

:eek: pa ti oš da se ženiš... što ne kažeš tebra... Uzmi me za kuma ili starog svata ... OPA!... znaš li tu pesmu?
Pa ja svo vreme pokušavam da ti skrenem pažnju, a ti ništa. Navalio čovek na striptizete! Daj da lepo oženimo čoveka.

Opasno voziš danas...
:aha: Hoće me nešto ovih dana. Pitam se, zbog čega? :z;:

Ma ne,ne,ne...pogrešno si shvatio ili sam zaista dao povoda za tako nešto ... vršite peveliki pritisak na mene,ne date mi ni da razmislim,vidiš da ne znam šta govorim.

Zlajo burazeru zbunjen si mi... uzmi lepo dve striptizete na tri dana i pređi na prog stranu... ako si neodlučan daj mi ruku ja ću te voditi i strmeknuti negde garantavona ... ne boj se ... samo mi se prepusti... :per:

Malo, malo jeste. A i ja sam.

Zvao sam Nadu Macuru... kaže dijagnoza: Odlepitis Totalis

Čoveče, imaš li ti dušu?

Nemam... isparila mi bez oklopa... e pa ne može... em nećete oklop em oćete dušu... nema to...

Pa ja svo vreme pokušavam da ti skrenem pažnju, a ti ništa. Navalio čovek na striptizete! Daj da lepo oženimo čoveka.

Pa ako, neka se ženi, ali pre ženidbe nekoliko dana sa striperkama neće mu faliti ništa... biće bolji u braku... evo ja vežbam za brak svaki dan... ups... ebi ga ode...

Hoće me nešto ovih dana. Pitam se, zbog čega?

Vozi ti, ja sam pijan... slupaću nas negde...

Za njega ne znam, a za sebe, pa, ovaj... Pogledaj iza sebe.

e jesi špijun...

Jao, baš sam blesava. Videla sam. Znaš da to imaš.

Pa to ti kažem devojčice...

Opasna voznja danas u masini.Dugo ovo nisam cula

Mašina je podivljala...

jes ocu da vas citiram

Bo li nju pedu za sve...

Poslednja izmena:
Zlajo burazeru zbunjen si mi... uzmi lepo dve striptizete na tri dana i pređi na prog stranu... ako si neodlučan daj mi ruku ja ću te voditi i strmeknuti negde garantavona ... ne boj se ... samo mi se prepusti... :per:
Zlajo, ako mu se prepustiš, postaćeš kao ja. :aha: Zaluđenik za prog. Viš da sam počela i da se pripremam. :zeek: Gotova sam!

Zvao sam Nadu Macuru... kaže dijagnoza: Odlepitis Totalis
Srećo moja, ista je kao tvoja. :zplez:

Nemam... isparila mi bez oklopa... e pa ne može... em nećete oklop em oćete dušu... nema to...
Trebaš nam samo ti. Pusti i dušu i oklop.

Pa ako, neka se ženi, ali pre ženidbe nekoliko dana sa striperkama neće mu faliti ništa... biće bolji u braku... evo ja vežbam za brak svaki dan... ups... ebi ga ode...
:rotf: Jel vežbaš? Koji si ti šampion! :zcepanje:

Vozi ti, ja sam pijan... slupaću nas negde...
Srećo, ali ja sam ta koja je pila. :zeek:

e jesi špijun...
Pa, vidim ne buniš se. :z;:

Pa to ti kažem devojčice...
Pa zbunjuješ me, stalno. :rumenka:

Bo li nju pedu za sve...
Nije tačno! Aki je the best! :heart: Mnogo je volim!

Poslednja izmena:

E crni Simple,ti ko da da si planinar,pa moraš da se pripremaš...:zcepanje:

Opasna voznja danas u masini

Mašina je podivljala...

Ne zna se samo ko vozi mašinu.

Zlčajo burazeru zbunjen si mi... uzmi lepo dve striptizete na tri dana i pređi na prog stranu... ako si neodlučan daj mi ruku ja ću te voditi i strmeknuti negde garantavona ... ne boj se ... samo mi se prepusti..

Aj videćemo,možda i nešto bude....o prelsaku ću debelo da razmislim.Znaš da su Zepelini moja ljubav,a ako moram njih da se odreknem, da bi prešao na prog,onda džaba...ima neka linija koju čovek ne prelazi ni kad dotakne samo dno života...ja nisam prešo tu liniju...ali ako ti dam ruku ruku ,ondak jesam.

Vid Zlaju, promenio avatar!

Vidim oćete da me ženite,pa sam moram da se sredim.:manikir:

Laki, srećo moja, da pustimo čoveka malo da razmisli. Vidiš da mu se sve pomutilo, izgubićemo oboje bitku.

Ne može da razmišlja sada kad se klati kao mlečni zub... sada ga vatamo ili pobeže... vidiš da je omamljen, tetura, ni tamo ni ovamo... još jedna čvrga i u nokautu je...

Aki! Srce moje, mnogo volim ovu pesmu! Nisam vuk, ja sam Lotra Felina.

b9vo.gif

- da, ko ne da, ne da

Zlajo, ako mu se prepustiš, postaćeš kao ja. Zaluđenik za prog. Viš da sam počela i da se pripremam. Gotova sam!

:rotf: nema povratka... say goodbye...

Srećo moja, ista je kao tvoja.

To znači i terapija je sita... trololololo... i ja znam mEdecinu malo...

Trebaš nam samo ti. Pusti i dušu i oklop.

imate me :flert: ahahaha kakav propast smajli

Srećo, ali ja sam ta koja je pila.

UUUUUUUU LEPTEJEBO PA KO VOZI!?

Pa, vidim ne buniš se.

Volim kad mi viriš u monitor....

Pa zbunjuješ me, stalno.

Omađijaj pa razbijaj... to je to...

Nije tačno! Aki je the best! Mnogo je volim!

Aaki je naša urbana carica... prava veštica...

shta radite s tim avatarima, ne mogu nikog da prepoznam a slova mi naopaka danas

I ti si promenila

E crni Simple,ti ko da da si planinar,pa moraš da se pripremaš...

Mora za sve čovek da vežba i priprema se... ne smeš nespreman Zlajo... ne smeš golim dupetom međ pijane Turke.. naobo si

Ne zna se samo ko vozi mašinu.

Izgleda niko.... BOKTEJEBO IZGINUĆEMO....

Aj videćemo,možda i nešto bude....o prelsaku ću debelo da razmislim,ti znaš da su Zepelini moja ljubav,a ako moram njih da se odreknem, da bi prešao na prog,onda džaba...ima neka linija koju čovek ne prelazi ni kad dotakne samo dno života...ja nisam prešo tu liniju...ali ako ti dam ruku ruku ,ondak jesam.Zato Simple

Zlajo daj mi ruku sjebaćeš se sigurno, sve linije ćeš preći, a verovatno ćeš i hodati po liniji zvanoj ŽICA :hahaha:

Vidim oćete da me ženite,pa sam moram da se sredim.

Uzmi me za kuma ili starog svata... OPA! ... ajde Zlajo da te oženimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back