Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na kafi ...:zag:

Umetnost je jedna vrsta igre kao i muzika, pa da se onda igramo...

1384452506-870-x-544px-405529_nadpis_fraza_fon_1920x1200_(www.GdeFon.ru).jpg

Poslednja izmena:
Jao, znam zbog čega. :zcepanje:

Ma jesi li stvarno sigurna...:think:

Pozdrav, Čudesna. :zag:
Mogla bi malo češće da nam svraćaš. :cmok2:

Ma svraćaju,ostave kafu ili slatkiš i neku od svojih pesama i odu...Svaki dan ista priča.:sad2:

Kako lepo vodiš kafanu kada nisam tu. :klap:

Samo da znaš pazar je bio slab.

A pesma ti je sjajna!Uz ovo već može da se đuska.

Dobro veče!Vidim spominje se moje ne prisustvo,pa još i hmmm.zamerka..a kako da se ubacim u vaš dijalog koji naprosto klizi..kao da sam u nekoj muzičkoj prestavi,ostaje mi da slušam...slušam...slušam...
lepo je!:zag:cek jos jedan,dvoje vas je!:zag:

Svi pričaju o tebi,a tebe nigde.A kod nas ti je uvek ovako...

1384553658-910-x-728px-id418709sw1280w1280h1024.jpeg

Umetnost nastaje iz naših želja za lepotom i istinom i iz naše spoznaje da su one istovetne...rekao je Oden.I pesma je naravno za tebe ...

Svrati češće...večeras sam baš zadocneo sa odgovorm,da se uz kaficu ispričamo,a i nisam jedini koji bi želeo da te vidi ovde.

Kad nam vreme to dozvoli...
Evo, ja sutra imam vremena na pretek, planiram celi dan provesti na forumu. :srecna:

Nego Karen,kada ćeš da me naučiš ovo..
Kad ti kažeš. :manikir:

Hello!eto i mene posle malo švrćkanja!lepa atmosfera se održava!Kafanče je sjatko!I lepe priče..:heart:
"Ko logičkim rečima može izraziti efekat koji na nas ima muzika? To je vrsta neuobličenog, po dubini nedosezivog govora koji nas vodi na rub beskraja, i dopušta nam da se za tren u njega zagledamo".- Tomas KarlajlUživajmo zajedno
Hej, pozdrav i tebi. :zag: Lepo je što si svratila. :heart: Lepe priče, kažeš, ma tek smo počeli. :z;:

Da podelite srca i zagrljaje:zag::zag:,kao što lepo vodite kafanče!Uvek kada imam vremena ja dotrčim..ali vreme mi škripi..I sadaa sam sa posla,iako je bilo radovanja da ću imati ceo vikend!:)So,a neko primetila sam voli Scorpions...:think:Slatki ste mi !I prijatno je ćaskati sa vama..
Hvala ti. Samo ti nama navraćaj ovde, Zlatousti je ovih dana raspoložen da čašćava. :z;:

http://grooveshark.com/#!/s/One+Note+Samba/3ajdt3?src=5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back