Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
Da se iskupim...
Volim tu melodiju...kako se zove pesma?
Setio sam se ovoga...valjda si ovo gledala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Super su svi delovi.

Jesam!Super su svi delovi.
![]()
![]()
Kompozicija se zove Asturias (Asturias (Leyenda) is a musical work written by the Spanish composer Isaac Albéniz.), nisam znala ni ja tačno ko je kompozitor, ovo je sa Vikipedije. Ima dosta obrada ta kompozicija.

Molim te, reci mi da si gledao sledeći film, muzika je takođe odlična!![]()
Da poslužim i ja nešto. Mislim, red je.![]()
Nego, napravismo mi ovde plesno-filmsko-književno-muzičku kafanu.![]()
Definitivno.Najači je profa.

Molim i drugi put.Čuo sam pesmu pošto ju je neki naš pevač iskoristio kao melodiju za svoju pesmu,a znam da se u pesmi često spominje moj anđele.Hvala za odgovor.![]()
Odgledaj ga, nećeš zažaliti.Možda jesam,možda nisam,ne mogu da se setim,a muzika je ok.
Mogu ja da budem fina, samo kad hoću.I ti znaš za red,ovaj hoću reći stvarno lepo od tebe.

A, volim ovu pesmu! Ovo je odlična verzija, dopada mi se glas ove pevačice.Uglavnom svako može da se pronađe.Da stavimo ploču i da pogodimo put,ovaj pesmu...šta li si samo sipala u piće.

Evo malo muzičkog posluženja.
Podsetio si me ovom pesmom na Ray Charles-a.

Prvo, super su ti ove pesme sa prevodima. Drugo, pa, šta da kažem, klip i fotka su zaista jedno prijatno iznenađenje i čista desetka.![]()

A sada kafa, a ti, pošto vidim da si tu, mogao bi da pustiš muziku. Please.![]()
Znaš koliko je volim! Hvala ti. 

Zaista mi je drago da sam tako pozitivno uticala na tebe.![]()
A sada doručak:![]()
Nego, imaš tamo na jedno temi Asturias, preslušaj da vidiš razliku između dve verzije. Totalno drugačiji utisak ostavljaju i drugačije emocije izazivaju.
Jao, hvala ti. Divan si.Oplemenjuješ ljude Karen,a ja sam samo jedan od takvih.
Trudim se. 
Razumem i nije mi teško. Znam da te moram slušati.A ne...nema krema dok ne pojedemo nešto slano.

Čuo sam je.Jako me podseća na
...nije mu do pevanja " 

)I Dejvida i Vanesu obožavam. Neverovatni su.
" Ko misli...nije mu do pevanja "
(
)
Da ne kvarimo raspoloženje,sledeća pesma kaže Ko je rekao da mi ovde mislimo?" Ko misli...nije mu do pevanja "
(
)

Uvek nekako vežem te dve pesme. Uz njih se odlično igra.![]()
Pa zašto onda nisi pustio neku pesmu da pevamo?![]()

Uvek nekako vežem te dve pesme. Uz njih se odlično igra.

Jeste, ne vodi se, ja računam na tebe, ti računaš na mene i tako u krug. A gosti dolaze i odlaze. Da ostavimo mi ovde lepo švedski sto, pa da se ljudi lepo poslužuju sami, za plaćanje ćemo lako. Valjda.Da je dobio neko piće možda bi i pustio.Ovako ja u žurbi ,tebe nema,video čovek nema ništa i ode.Eh, Karen ne vodi se tako kafe.![]()

Nisam skoro čula ovu pesmu. Hvala na podsetniku.Kad smo bili klinci,mi smo se igrali rata uz ovu pesmu.
Pošto ne može da se puštaju pesme do kasno u noć i da se ustane rano...onda dok ti isti sanjaju nadam se nešto lepo,čuje se samo...

Da ostavimo mi ovde lepo švedski sto, pa da se ljudi lepo poslužuju sami, za plaćanje ćemo lako. Valjda.![]()
Nemoj da pojedeš sve slatkiše.![]()

Da zaigramo malo kasnije?![]()
.gif)

Baš bih volela plesati uz ovo:
Ko želi sa mnom da uživa?![]()

I think about you
Can't dream without you
I always want more
Svrati malo češće...ubi me dosada dok čekam,a na kraju ću početi sam sa sobom da razgovoram...