Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan!nisam mogla da se ulogujem sinoć,zato sam prevarila:(Sada imam pauzu izmedju časova pa skoknuh da vas pozdravim!Imam čas o kulturi i umetnosti Grčke,zato je i muzika koja mi je na dohvat,sa tih prostora,koji bude najlepše u čoveku..Poželela sam da to unesem i ovde,gde trepere pozitivne emocije!
:heart::zag:

Tu sam i ja. Jao, kako je lepo kada dođeš i dočeka te kafa. :heart:
A za posle kafe, da se zasladimo:

deesertni_kuvar017ss.jpg

Biće od tebe kuvarica,vidi ti kako ih je ona samo lepo oblikaovalam,pa još ono srce,nemam reči.Ovako ćemo...ja nabavljam recepte,ti mesiš.

Taj deo je najvažniji, ujedno i najemotivniji. :heart:

Ma sve ti znaš,vdii ti kako ona samo zapaža.Ovako bih mislio da samo onako govoriš da ti se sviđa,znaš ono radi reda.....:p

Dobar dan!nisam mogla da se ulogujem sinoć,zato sam prevarila:(Sada imam pauzu izmedju časova pa skoknuh da vas pozdravim!Imam čas o kulturi i umetnosti Grčke,zato je i muzika koja mi je na dohvat,sa tih prostora,koji bude najlepše u čoveku..Poželela sam da to unesem i ovde,gde trepere pozitivne emocije!

Samo da si ti došla,nema potrebe da se pravdaš.:zag:

Grčke kažeš...volim istoriju,pa onako amaterski skupljam knjige,slike i podatke o ljudima koji su onda živeli.Samo ti nama ukrasi ovo mesto po svojoj slobodi i kreativnosti.

"Grčke kažeš...volim istoriju,pa onako amaterski skupljam knjige,slike i podatke o ljudima koji su onda živeli.Samo ti nama ukrasi ovo mesto po svojoj slobodi i kreativnosti."

Da predajem Istoriju umetnosti..Sveža sam u poslu i sa malim fondom časova,pa zato "letim"na drugu stranu ,različitu pomalo od poziva..ali kotrljam.hvala na gostoprimstvu!
1234813945_5.jpg
:zag:

Da predajem Istoriju umetnosti..Sveža sam u poslu i sa malim fondom časova,pa zato "letim"na drugu stranu ,različitu pomalo od poziva..ali kotrljam.hvala na gostoprimstvu!

Profesorka znači...jako lepo.Moja profesorka je govorila da su potrebne tri stvari da čovek ima, da bi imao srećan život.Prva je zdrava porodica da pruži sve ono što je neophodno za dete koje treba da stasa za život,druga da radiš posao koji voliš,a treća....to razmisli sama,naravno za sebe.

Nemoj zbog nas da "letiš",samo kad si slobodna i kad poželiš da podeliš vreme sa nama ti svrati.

Ljubav je besmrtno i beskonačno žarište u nama,koje ništa ne može ograničiti i ništa ugasiti.(Igo)

:bye:

Znači., Čudesna, zamalo da budemo koleginice... :heart:
A nije prošlo vreme... ko će gs znat'. ;)

"Grčke kažeš...volim istoriju,pa onako amaterski skupljam knjige,slike i podatke o ljudima koji su onda živeli.Samo ti nama ukrasi ovo mesto po svojoj slobodi i kreativnosti."

E, lepo ja kažem biće nešto stvarno izuzetno od ovog kafea, čim i profesorke krenule da navraćaju. :heart: Mislim, EKV, to ti je kao i da jesi profesorka.

Biće od tebe kuvarica,vidi ti kako ih je ona samo lepo oblikaovalam,pa još ono srce,nemam reči.Ovako ćemo...ja nabavljam recepte,ti mesiš.
Ma, može. Večeras sam opet lepo raspoložena. :aha:
Kako ću se sutra probuditi i na koju ću nogu ustati, to je već velikoooooooooooo pitanje. :whistling:

Ma sve ti znaš,vdii ti kako ona samo zapaža.Ovako bih mislio da samo onako govoriš da ti se sviđa,znaš ono radi reda.....:p
Ja?! Kada je emotivna muzika u pitanju, retko šta može da mi promakne. :aha:

Udahnuo sam. Hvala.

Muziku puštaj ti. Ja sam sam danas lenj. Zapravo ganglije me bole od slušanja muzike čitavo popodne. Ništa kvalitetno a to je najgore.

Položio sam kolokvijum iz "prljavih stilova" ....
Ja?! Znači, imaš poverenja? Dooobrooo.

Prljavi stilovi? M? Hm? Jel to treba da te pitam preko pp-a koji su ti to stilovi? :zper: :rotf:

Lenj?! Jao, još jednom si mi tako bio umoran i lenj, pa si i mene usporio skroz.

Idemo malo drugačije i malo brže. :z;: Al znam da to voliš.

http://grooveshark.com/#!/s/You+Give+Me+Something/3LyEto?src=5

I šta pijemo ti i ja večeras? :zper:

Fank razmrdava zglobove.

Poverenje u tebe je bezgranično.

Ajmo fank, ali
, bezmalo abeceda fanka.

Link je sa jednog solidnog sajta da bi bila apdejtovana, ali nemoj previše poverenja da imaš u njih kako klasifikuju genere jer je po tom pitanju tamo je mali haos. Rat vodim sa mnogima od njih a kad me umoduju izmeniću im život i pomešaću im boje kiselinom.

Sve u svemu ima dosta kvalitetnih informacija.

Fank razmrdava zglobove.

Poverenje u tebe je bezgranično.

Ajmo fank, ali
, bezmalo abeceda fanka.

Link je sa jednog solidnog sajta da bi bila apdejtovana, ali nemoj previše poverenja da imaš u njih kako klasifikuju genere jer je po tom pitanju tamo je mali haos. Rat vodim sa mnogima od njih a kad me umoduju izmeniću im život i pomešaću im boje kiselinom.

Sve u svemu ima dosta kvalitetnih informacija.
Pa, znam ja šta da ti pustim. :z;:

E, pa ovo je novost za mene, nisam do sada slušala. Hvala za link, još jednom. :heart:

Daj, zarazio si me bio sa Van Gogom, podsetio si me kada si ga jednom postavio negde ovde, pa sam Klatno, inače moju omiljenu morala na fon da prebacim, evo baš danas sam je slušala dok sam šetala.

Ne sumnjam ja u tebe da ćeš zavesti red. :manikir:

Prostudiraću lepo sve, obećavam, znaš da sam detaljista. :zper:

Za tebe:

large.jpg

- - - - - - - - - -

Jao! Evo kako neko ume da me oduševi! Prvo dođe, a ponese još i piće. Pa, dobro mi došla! :heart:

large.jpg

Odakle sad ti izniče ovde? Ajde upadaj. Samo da znaš ovde muzika ubiva i nema onih metuzalema iz šeset i neke. U stvari lažem, eno okačio sam Tobaco Road, gore.
A možda je došla zbog mene. :zplez:

Ne havla, ne pijem.
Otkad to? :zeek:
Nema veze, ostaće više za mene i Obaveštenu. :zplez:

Da, kaži mi šta imaš na sebi :per:, tj. imaš li sluške ili vazduh posreduje u kopulaciji sa muzikom?
Vidi ti njega, kako je opasan. Au, Obaveštena, nisam upoznala ovu Lakijevu "mračnu" stranu. :whistling:

Vidi ti njega, kako je opasan. Au, Obaveštena, nisam upoznala ovu Lakijevu "mračnu" stranu. :whistling:

Ne, to je da bih znao šta da odaberem od muzike. Jedno ide na sluške, a drugo ide kroz vazduh. Mada su sluške zakon.

A volim kad pitam ono, "šta imaš na sebi?" a ona odgovori "samo slušalice". :per: Divota kad čuješ takav odgovor.

Nego da se vratimo na
. I to kakvu muziku ... ufffffffffff

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back