Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odmah si me podsetila sa pesmom iznad na more,masline,staro društvo...ma samo naviru sećanja.Evo ja ću tebe da podsetim na jednu bajku....
Baš mi je drago što sam te podsetila na neka lepa vremena, pretpostavljam.
Hvala ti na bajci! :zag:

Dobar dan!Ljubav,ljubav za sve,a ja u šansonama..:heart:
Dobro veče! Ja malo kasnim. :rumenka: Ma samo ti postavljaj tu divnu muziku da i mi uživamo. :heart:

Zlatousti,evo i muzika za tvoje stihove...:)
Bravo, Čudesna! :heart:

Od mene za večeras:

Dobro veče! Ja malo kasnim. :rumenka:

Važno je da si stigla.;)

1384030328-920-x-690px-5862_gitara_muzyka_vektor_kollazh_1600x1200_(www.G  deFon.ru).jpg

Pošto je veče ,da pustim nešto malo jače.

Ma, ajde. Celi dan sam bila ovde samo u letu, na brzinu. Nisam mogla pisati. Ali, sam zato ovo veče rezervisala za dobru muziku i druženje. :heart:

Obaveze su čudo.:lol:Drago mi je da to čujem.

Fotka je strava! :heart

Ima toga još na tone,pošto volim fotke.;)

Sledeću njenu pesmu sam kao pomahnitala jedno vreme slušala.

Ma bila je pravi mali đavo...Da li si znala da ste generacija?

Nije neka obrada,ali imala je svoj stil.Kažem imala,pošto vidim da se u zadnje vreme primirila.

Ima toga još na tone,pošto volim fotke.;)
I ja isto. :klap:

A da nam smućkaš neko pićence? :whistling:

large.jpg

Ma bila je pravi mali đavo...Da li si znala da ste generacija?
Jao, zaboravila sam na to skroz. :rumenka:

Nije neka obrada,ali imala je svoj stil.Kažem imala,pošto vidim da se u zadnje vreme primirila.
Opasna mala. Mada više i nije tako mala. :z;:

I ja se nadam da će još neko navratiti, imamo odlično piće i odličnu muziku. :heart:

Hej, stekao si pogrešan utisak. Nije da mi se ne priča o Avril. Ti znaš da ja uvek volim da razglabam o muzici, konkretna tema nije bitna.

Ah! Ples?! Uvek! :heart:

Ti si to počeo da vežbaš? Znaš da sutra počinjemo sa časovima? :zper:

I ja se nadam da će još neko navratiti, imamo odlično piće i odličnu muziku. :heart:

1384037052-920-x-575px-380707_kristina-agilera_pevica_studiya_fon_1680x1050_(www.GdeFon.r  u).jpg

I tebe kao DJ...evo slika za tebe,a dole pesma koja ide uz nju.

Hej, stekao si pogrešan utisak. Nije da mi se ne priča o Avril. Ti znaš da ja uvek volim da razglabam o muzici, konkretna tema nije bitna.

Opušteno šta se strecaš,šalio sam se.Odmah bre trčiš da se opravdaš,a i ja sam kriv nisam stavio smajli.:D

Ah! Ples?! Uvek! :heart:

Ti si to počeo da vežbaš? Znaš da sutra počinjemo sa časovima? :zper:

Zarazila si me,a i polako počinjem da učim.Moram sama si rekla da si stroga.:azdaja:

Samo da znaš mogu da osetim energiju koja ključa dok ovako plešu.Verujem da bi jako brzo zavoleo ovo,a ja kad nešto zavolim onda to radim svim srcem.Ne čudi me nimalo zašto voliš da plešeš.

I tebe kao DJ...evo slika za tebe,a dole pesma koja ide uz nju.
Ma, nisi ni ti loš DJ. :klap:

Opušteno šta se strecaš,šalio sam se.Odmah bre trčiš da se opravdaš,a i ja sam kriv nisam stavio smajli.:D
A šta da ti pričam kad sve znaš? Ja i moje pravdanje. :rumenka:

Zarazila si me,a i polako počinjem da učim.Moram sama si rekla da si stroga.:azdaja:
O, pa kod tebe radi oklagija umesto tiganja. :zplez:

Samo da znaš mogu da osetim energiju koja ključa dok ovako plešu.Verujem da bi jako brzo zavoleo ovo,a ja kad nešto zavolim onda to radim svim srcem.Ne čudi me nimalo zašto voliš da plešeš.
Energija i emocije. Bez toga ja ne mogu dobar ples zamisliti. Obožavam da plešem. Sa četiri godine sam počela, deda me je još vodio tada u plesnu školu. :heart:

Pogledaj ovo dvoje:

O, pa kod tebe radi oklagija umesto tiganja. :zplez:

A ne dušo...to si ti sa oklagijom,reko da promeniš malo.:rotf:

Energija i emocije. Bez toga ja ne mogu dobar ples zamisliti. Obožavam da plešem. Sa četiri godine sam počela, deda me je još vodio tada u plesnu školu. :heart:

Pametan čovek.Moj deda sa očeve strane koji je imao više uticaja na mene učio me je nekim drugim vrednostima.Nije ni mogao pošto je on imao teško detinjstvo,a bio je jako konzervativan čovek,zašta krivim opet vreme u kome je odrastao.Da li se baviš plesom profesionalno ili amaterski ?

Energija i emocije. Bez toga ja ne mogu dobar ples zamisliti. Obožavam da plešem. Sa četiri godine sam počela, deda me je još vodio tada u plesnu školu.

Slažem se.Ali lepota igre...muškarac i žena tako blizu,a pritom tako hladni i uz to još ako imaju pokrete...ma strašno.

Pogledaj ovo dvoje:

Uvežbani su nema šta da se kaže.Ali ovi igraju za publiku,a to po meni nije to.Jako mi je važno da sve bude prirodno,a ovo dvoje u meni nikakva osećanja nisu pokrenuli.Našao sam na neki klip,pa ću sutra okačiti da vidiš šta je smatram plesom.Neka to bude iznenađenje.;)

A ne dušo...to si ti sa oklagijom,reko da promeniš malo.:rotf:
Znači tako?! Samo oklagiju i tiganj da držim? :zeek: :ljutka:

Pametan čovek.Moj deda sa očeve strane koji je imao više uticaja na mene učio me je nekim drugim vrednostima.Nije ni mogao pošto je on imao teško detinjstvo,a bio je jako konzervativan čovek,zašta krivim opet vreme u kome je odrastao.Da li se baviš plesom profesionalno ili amaterski ?
Bitne su pouke koje izvučemo iz svega, a i konzervativnost ih ima.
Amaterski, ali ne mogu to nazvati bavljenjem. :z;:

Slažem se.Ali lepota igre...muškarac i žena tako blizu,a pritom tako hladni i uz to još ako imaju pokrete...ma strašno.
Ples je neverovatna umetnost.

Uvežbani su nema šta da se kaže.Ali ovi igraju za publiku,a to po meni nije to.Jako mi je važno da sve bude prirodno,a ovo dvoje u meni nikakva osećanja nisu pokrenuli.Našao sam na neki klip,pa ću sutra okačiti da vidiš šta je smatram plesom.Neka to bude iznenađenje.;)
Jedva čekam to iznenađenje. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back