Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laki, zar ti nisi na evroviziji?

Dobro vece svima
Lik peva kao Džim Morison
Nije lose brateDobro veče. Dobrodošao u ovu, sada već zaribalu mašinu. Ali nadamo se biće bolje.
Pazi ovo sada
Lik peva kao Džim Morison

Ne zamerite.
Di si mori?!
Moram da te izcmačem dobro. Jesi li spremna? 

Dobro veče. Ček prvo da odgovorim Aki.
Di si mori?!![]()
Moram da te izcmačem dobro. Jesi li spremna?
Kao da mi se učinilo da si mi malo izvrnula reči. Ali verujem da mi se samo učinilo.
Konfete skupljene, sličice zalepljene.![]()
Nisam vas zaboravila, nego ne mogu da postignem sve!Poz Aaki... opustela nam mašina od kako nas Karen zaboravila...
A i od muzike nema nešto dobro a da je novo...
Gledah juče neku naučnu emisiju na ovim masonskim kanalima... i tu oni razvezali priču kako je seks bio izuzetno važan za razvoj života i živih bića... u stvari rekoše da život i nebi postojao u formi u kojoj ga mi poznajemo da nije bilo seksa... i tu sam prestao da gledam jer sam odma` ukapir`o da lažu... ja ovde znam gomilu ljudi, uključujući i mene, koji žive bez seksa... što znači da je život nez seksa moguć.... samo čekam kad će ovi iz Nacionalne Geografije da dodju i da naprave emisiju o nama.
Jel ti krivo?Vidi, vidi... ona prvo zmiju da izljubi...

Khm... ono što najviše voliš da radiš i bez čega ne možeš da izdržiš ni poštena dva dana.

Nisam vas zaboravila, nego ne mogu da postignem sve!
Aki, ljubavi moja, ne slušaj ga. On sedne za komp i ladi mooda, sluša muziku, a ja ne znam gde ću pre. Dok mu skuvam kafu, pa mu spremim ručak, počešam leđa (mnogo je dlakav, strašno ga svrbe i često), operem mu noge u lavoru... zahtevan je on, poprilično. Zaebala sam se, ali nema nazad sad. Moram da ćutim i trpim. A o njegovom seksualnom apetitu da ne komentarišem. Manijak, draga moja Aki. Njega ni čitav harem ne bi mogao da zadovolji. I tako ja dok sve obavim, budem mrtva umorna i ne stignem da vam se javim ovde. Pritegao me opasno. Kaže mi Karen, dosta je bilo zezanja, nema više toliko forumašenja i ostalih gluposti. Samo rad, rad i rad.
Khm... ono što najviše voliš da radiš i bez čega ne možeš da izdržiš ni poštena dva dana.![]()