Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče.

Samo da se javim na kratko. Da ne kažete kako vas izbegavam.

Veliki pozdrav za sve vas. :ljub:

Vidim i Banzaj se pojavila konačno! Gde si bre?! Nema te sto godina! Nedostaješ! :zag:

Ecio94, dobro došao i bolje nas našao. Nadam se da ćeš uživati ovde i da ćeš se zadržati. Slabo nam polazi za rukom da zadržimo ljude ovde. Malo smo smotani za to. Mada ima onih koji ovde godinama pišu.

Ooooo, pa tu je i Igita. Pozdrav, majstore.

Spartanac, muzika ti je standardno odlična.

Doc nešto manuo ono jeće i piće, ali se bacio na Banzaj. :zper:

Mislioče, Savršena... i za vas veliki pozdravi.

To je to. Pozdravila sam sve na ovoj strani.

Što se tiče muzike, slušam nešto staro.

Malo sam emotivnija nego inače u poslednje vreme. :rumenka: Ne zamerite.

Odoh da slušam muziku i lepim fotke.

Poz Aaki... opustela nam mašina od kako nas Karen zaboravila...

A i od muzike nema nešto dobro a da je novo...

Gledah juče neku naučnu emisiju na ovim masonskim kanalima... i tu oni razvezali priču kako je seks bio izuzetno važan za razvoj života i živih bića... u stvari rekoše da život i nebi postojao u formi u kojoj ga mi poznajemo da nije bilo seksa... i tu sam prestao da gledam jer sam odma` ukapir`o da lažu... ja ovde znam gomilu ljudi, uključujući i mene, koji žive bez seksa... što znači da je život nez seksa moguć.... samo čekam kad će ovi iz Nacionalne Geografije da dodju i da naprave emisiju o nama.

Poz Aaki... opustela nam mašina od kako nas Karen zaboravila...

A i od muzike nema nešto dobro a da je novo...

Gledah juče neku naučnu emisiju na ovim masonskim kanalima... i tu oni razvezali priču kako je seks bio izuzetno važan za razvoj života i živih bića... u stvari rekoše da život i nebi postojao u formi u kojoj ga mi poznajemo da nije bilo seksa... i tu sam prestao da gledam jer sam odma` ukapir`o da lažu... ja ovde znam gomilu ljudi, uključujući i mene, koji žive bez seksa... što znači da je život nez seksa moguć.... samo čekam kad će ovi iz Nacionalne Geografije da dodju i da naprave emisiju o nama.
Nisam vas zaboravila, nego ne mogu da postignem sve!

Aki, ljubavi moja, ne slušaj ga. On sedne za komp i ladi mooda, sluša muziku, a ja ne znam gde ću pre. Dok mu skuvam kafu, pa mu spremim ručak, počešam leđa (mnogo je dlakav, strašno ga svrbe i često), operem mu noge u lavoru... zahtevan je on, poprilično. Zaebala sam se, ali nema nazad sad. Moram da ćutim i trpim. A o njegovom seksualnom apetitu da ne komentarišem. Manijak, draga moja Aki. Njega ni čitav harem ne bi mogao da zadovolji. I tako ja dok sve obavim, budem mrtva umorna i ne stignem da vam se javim ovde. Pritegao me opasno. Kaže mi Karen, dosta je bilo zezanja, nema više toliko forumašenja i ostalih gluposti. Samo rad, rad i rad.

- - - - - - - - - -

Vidi, vidi... ona prvo zmiju da izljubi...
Jel ti krivo? :zplez:

Ajde, bre. tebe ljubim svaki dan. Doduše, u mafijaški prsten. Spartanac, the boss, Godfather!

tumblr_lmu894rxom1qbar4bo1_500.gif

Nisam vas zaboravila, nego ne mogu da postignem sve!

Aki, ljubavi moja, ne slušaj ga. On sedne za komp i ladi mooda, sluša muziku, a ja ne znam gde ću pre. Dok mu skuvam kafu, pa mu spremim ručak, počešam leđa (mnogo je dlakav, strašno ga svrbe i često), operem mu noge u lavoru... zahtevan je on, poprilično. Zaebala sam se, ali nema nazad sad. Moram da ćutim i trpim. A o njegovom seksualnom apetitu da ne komentarišem. Manijak, draga moja Aki. Njega ni čitav harem ne bi mogao da zadovolji. I tako ja dok sve obavim, budem mrtva umorna i ne stignem da vam se javim ovde. Pritegao me opasno. Kaže mi Karen, dosta je bilo zezanja, nema više toliko forumašenja i ostalih gluposti. Samo rad, rad i rad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back