DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
eo vam kavica
- - - - - - - - - -
pardon tolpa cokolada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U subotu dve žene.
Rautovac je sta gde?
... auuuuuuuu... i na googlemap ga ima... pod hitno da zakažeš da te primim u Rautovac i da ti pokažem okolinu... Pusti ti Doca, on je spadalo i samo se zevzeči, ja sam ozbiljan čovek, muškarac takoreći, još malo pa jedan i po`...Čitam ovaj njen post za velikim interseovanjem... prvo pojavila se, drugo znatiželjan sam vidrti kako živi i šta radi, ima li šta da se povali, i tako to... kad ono ona napisa "Dve žene"... tamans e ponadao dva muškarca za jedan dan ili istovremeno... trojka neka pala, kad ono "dve žene".... piiiiihhhh...

Jedna je starija, jedna baš mlada. Zgodne, lepe, zategnute. Uh...
Pa, jbg, kolega. Šta da ti kažem, od muškaraca i nema neke vajde.![]()
Vidi, ako ti je toliko krivo, mogu ti srediti te dve ženske. Ne biraju one, a znam da ne biraš ni ti.Jedna je starija, jedna baš mlada. Zgodne, lepe, zategnute. Uh...
Dobro da ga izglancaš. Samo pazi nemoj da ga stanjiš.

KROZ Moravu vetar duva, stari ribar tajnu čuva, niko za nas ne mora da znaaaaaaaaa.![]()
Mislim mi ka tebi leteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
E jesu ebački bajsevi.
Zaljubljeni par kraj reke, a on kaže: "Bež bre tamo, crko sam, ubi me vetar"...![]()
Vozim se ja svaki dan.Jesu ebački... pogotovo ovaj crno-žuti... bil` se provozala malo, a?![]()

I spreman kao zapeta puška. Svaka ti se dala, dabogda!Uvek mi je uglancan... krevet mislim...
Zna se, sve se zna.E Krki... znam ja dobro kad je pustara... a znaš i ti...
Lepo sledeći put napiši perverzan ili bezobrazan, a ne dobar.Ček da nađem neki dobar gif![]()
Doc ... a da te pitam... depiliraš li ti ruke?

Lepo sledeći put napiši perverzan ili bezobrazan, a ne dobar.![]()

Ispiti.ko zna šta tui se mota po toj studentskoj glavi![]()

Dobro veče.
Moram da iskoristim priliku da vam se javim, makar i na kratko pre nego što opet zapadnem u gužvu. Narednih par dana ne znam hoću li uspeti da dišem. Znači, tako je veselo da sam morala da počnem da pišem šta sve treba da uradim i kupim, gde treba da odem, šta treba da obavim.
Ja baš i nemam neke nove i zanimljive priče kao moj kolega. Moj život i dalje teče po principu poso kuća kuća poso. Ništa se ne dešava, ama baš ništa. Dobro, vozi se bajs. To je obavezno.
Danas nisam vozila bajs, ali sam imala jako lep i ispunjen dan. Kada provedete dan sa pozitivnim ljudima koji zrače, koji vam prijaju i sa kojima ste maksimalno opušteni, mnogo znači. U subotu dve žene. Otkačene i vesele, tako pozitivne. Nauživala sam se sa njima. I rad. I u njemu uživam.
Dobro. To je to. Za ovaj post. Znam da previše kakim.

pa budi onda samo homoseksualac![]()

pa budi onda samo homoseksualac![]()