Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
More daću ti ja opčinio te... :tiganj: :azdaja:
Srećo, ali ne na taj način kao ti. :cmok2:

Prikazao sam sadržaj...
:rotf: Kako se samo setiš! :zcepanje:

Neće Zlaji pasti teško, iste su, imaće utisak da vidi duplo... kao da je pijan...ipak ćemo mi zakazati tu duplu svadbu i kad se napiju palim mahinu begam sa gošćom...
Da joj javim da se spakuje na vreme? :zper:

Pa kompleksan je odgovor ne mogu ja to tako brzo... ali odgovorio sam...
Ok, ok. Izvinjavam se. Nisam znala da pišeš.

Poslednja izmena:
Srećo, ali ne na taj način kao ti.

Nisam ja veverica... poznajem žene iz svih uglova ;)

Kako se samo setiš!

Uvek naj simple answer... nije komplikovano...

Da joj javim da se spakuje na vreme?

Aha, samo prvo sa Zlajom svadbu da zakažemo... bliznakinje su u pripravnosti...

Mnogo jaka stvar, ali stvarno...

Nisam bio siguran ali mislim da si jednom pomenula... ovako, Roseline moždane hemisfere će uskoro zameniti mesto... leva na desnu stranu, a desna na levu...

ovo kačim onako bez veze

Idemo dalje Rosel....

ovo nije baš džezz ali će ti se dopasti

i jedan gif da imaš i neki vizuelni dožvljaj, zabavan naravno

hqy.gif

To je Džoni. TO!

:rotf: bravo Džoni, ti sad klikćeš zavesama, ja spuštam ti dižeš...

ksoq.gif

Džoni vrati nam se gde god da si pošao. Mada me malo zabrinjavaš. Mnogo ti je ebački taj avatar. Ove ženskinje ima da odlepe a ja i Zlaja i pored svog truda nikako da uradimo nešto. Ne ide pa to ti je. Pored tebe takvog tek nemamo šanse. Samo taj lik sa avatara mi liči na nekog repera ne na metalca.

Evo, za tebe metalizirano nešto

Nije me bilo,tek sad sam stigla,pokusavam da prebacim nesto ali mi nesto ne ide.
Ovo je nesto novo,volela bih da cujem iskreno misljenje

Šta će ti mišljenje tuđe? Ne znam ko je rekao, ali ima ta izreka "mišljenje je kao pedu, svako ga ima"....

Укапирао сам шта су "репке". За женске не брини ни ја нисам неки мајстор и немам појма ко је на аватару. Риверсајд сам слушао неколико пута и не свиђају ми се.

E za ovo što ti se ne sviđa Riverside kod mene imaš veliki plus zato što ćeš od jedne članice ovde dobiti veliki minus. Ta konstelacija zvezda mi savršeno odgovara takoda te, Džoni metalcu, potpuno podržavam. Vasiona mora biti u ravnoteži.

Ja ću nastaviti da gađam Rosel muzikom

Nisam ja veverica... poznajem žene iz svih uglova ;)
E, pa ne poznaješ mene iz svih uglova. :zplez:
Što se tiče Dude (jao, ko nije pratio diskusiju, pomisliće svašta), evo obećavam cmoknuću ga samo jednom, da ti ne vidiš i da ne znaš, tako da će to biti kao da se nije ni desilo. Trololololo

Uvek naj simple answer... nije komplikovano...
Ja ipak volim da malo zakomplikujem stvari. :z;:

Aha, samo prvo sa Zlajom svadbu da zakažemo... bliznakinje su u pripravnosti...
A šta ako gošća odbije? :zeek:

Tik, tak, tik, tak

Захваљујем још једном Карен. За тебе један коктел.
Hvala, Džoni. Za tebe imam izuzetnu obradu jedne metal pesme:

Nadam se da će ti se dopasti.

E za ovo što ti se ne sviđa Riverside kod mene imaš veliki plus zato što ćeš od jedne članice ovde dobiti veliki minus. Ta konstelacija zvezda mi savršeno odgovara takoda te, Džoni metalcu, potpuno podržavam. Vasiona mora biti u ravnoteži.
Samo ću te podsetiti da si par postova iznad napisao kako je jedna pesma RS mnogo jaka stvar. :zplez:

Kada sam ja to rekla da oni kojima se RS ne dopadne imaju minus kod mene?

Ja ću nastaviti da gađam Rosel muzikom
Valjda će ti oprostiti što je zapostavljam zbog tebe, jednog dana, ako ne odmah. Baš si se potrudio oko muzike za nju.

Fotkala sam nešto i htela ovde da postavim, ali neće i neće. Nešto me zeza komp oko prepoznavanja uređaja. Pokušaću kasnije još jednom.

Još malo Dejvida.

E, pa ne poznaješ mene iz svih uglova.
Što se tiče Dude (jao, ko nije pratio diskusiju, pomisliće svašta), evo obećavam cmoknuću ga samo jednom, da ti ne vidiš i da ne znaš, tako da će to biti kao da se nije ni desilo. Trololololo

Sam sam kriv to za Dudu. Nije mi prvi put da se zahebem.

Ja ipak volim da malo zakomplikujem stvari.

Ja ne, uvek ima onih koji zapetljavaju ra spetljavaju. To je zbog one ravnoteže... znaš...

A šta ako gošća odbije?

Ni to ne bi bilo prvi put.. preživi se...samo gošća je prvo prihvatila pa sada postalja pitanje šta ako odbije?... bliznakinje čekaju u pripravnosti...:per:

Samo ću te podsetiti da si par postova iznad napisao kako je jedna pesma RS mnogo jaka stvar.

To što sam pisao pisao sam, ovo se odnosi samo na Džonija... ima plus čovek od mene za hejtovanje RS

Kada sam ja to rekla da oni kojima se RS ne dopadne imaju minus kod mene?

A odakle tebi ideja da si ti ta ČLANICA o kojoj sam govorio?

Valjda će ti oprostiti što je zapostavljam zbog tebe, jednog dana, ako ne odmah. Baš si se potrudio oko muzike za nju.

Ja ću Rosel ne da napijem nego da opijem... eto...potrudio sam se jer je zaslužila... da ti nije malo krivo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back