CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke ovo je prelepo, pogledajte sigurna sam da ce vam se dopasti:

Mozda ce ispisati "embedding disabled", onda samo kliknite: "watch on youtube". I moja preporuka je da gledate fullscreen. ;)

Madjarska plesna grupa "Attraction Shadow Theatre Group" u Britain's Got Talent.

Poslednja izmena:
Cao drago moje :heart:

Vidim ima sjajnih novosti, svastna nesto sam propustila!
Megi, mnogo, ali mnogo, mnogo, mnogo mi je drago sto ides u Pariz, i to jos avec Monsieur Aigle Royal :heart: Jedva cekam da vidim slicice!

Moon, cestitam na stancicu, bomboncicu ;) A za poslic drzim fige!

Video je sjajan! Priznajem, i ja sam malo plakala...a bila sam sigurna da necu :lol:

Oprostite ako sam nesto bitno zaboravila da prokomentarisem.

Inace, u petak putujem u Srbiju. Skroz spontano i neocekivano. Ostajem svega par dana, ali nema veze dovoljno mi je i toliko. Jedva cekam, preko mi je potrebno da napunim baterije...Radujem se kao malo dete:)
A negde u julu, avgustu dolazim na duze, nadam se bar.

BONJOUR! :D

Hani, drago mi je što dolaziš na naše prostore napokon, nadam se da ćemo se okupiti na kapućinu i mafinima kada ponoviš posetu na leto. :D
Hvala na lepim rečima u vezi sa mojim vojaž, vojažom. Biće fotografija! O, i te kako!

Nadam se da ćemo stići posetiti Chanel No. 5 izložbu u Parizu! :zaljubljena:

Moon, lepo zvuči tvoj prolećni dan! ;)
Želim ti da mu i ostali budu nalik.

Ja sam dobro, uh, jako nervozno, još nedelju dana i moj Orao je konačno tu!
Nećete me viđati jedno vreme, mislim da će potrajati moje odsustvo! :D
Neću reći ni samo nedelju dana jer sam nestrpljiva STRAŠNO!
Dođe mi da poludim, ozbiljno, leptirići u stomaku mi imaju veeeliku tremu, UH! :D

Posluženjeee! :kiss:

large.jpg

- - - - - - - - - -

Elem... :D

Hehe, hvala ti, Moon!

Merci beaucoup!

Razbi me želja da ga vidim, zagrlim, da napokon osetim miris njegove blizine, prošlo je devet meseci, a sada nas svega šest dana deli...

Koji su mučno dugi...

Drage moje, sutra je DAN! ONAJ DAN! :D

Nisam ovde za praznike, nadam se da će sve biti okej na stranicama ovog našeg posebnog kutka, kao što uglavnom jeste. :)

Evo da podelim sa vama nešto simpatično, što sam našla slučajno malopre na tumblr-u.

large.jpg

P. S. Jeste da je malo unapred, ali kako neću biti tu, da vam poželim da lepo provedete predstojeće porodične praznike!

xoxo, La petite Maggie

tumblr_mkivoxDO0e1s5tw8fo1_500_large.jpg

tumblr_mki2dfzjRj1r8fxwno1_500_large.png

bulldog-on-ice.jpg

Hello ladies :)

Ja odlucila da cu da putujem za Ns sutra tek uvece, ne interesuje me da li cu da stignem posle ponoci, ne ulazim u voz/pilicar preko dana. Nemaju klimu :rtfm:

Polozila sam ispit... :worth: I htela da proslavim sinoc to u gradu ali je bilo pretoplo za alkohol. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back