Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislis obrnuto za svakog po 10 piva!! Posto samo iz Valjeva i dugo smo na ovom pdf znam da se zezas i necu se raspravljati a i sa moderatorem sam prijatelj i necu da pravim haos ovde!! Brate propao si totalno ako ces sa njom da budes u vezi!!
Jesam, propao sam covek, jurim ribe po forumima... Ali nije to, shvatio sam ja Over da se ona ustvari tebi dopada... U redu je, necu ti stajati na putu:P:P:P A sto se piva tice, lepo sam rekao, na svakih 10, imas flasu od mene... Ajde, popust za tebe, na svakih pet, flasa...;)

Poslednja izmena:
Nemam pojma... Vec sam objasnio sta je sa Ivom (citaj u prethodnim postovima), ne bih da se ponavljam, a Ebiga... Pa ebiga, ne znam, stisla zena... A mozda hoce da pokaze moderatoru kako je ovde zanimljivo kad nema chata... Svasta je moguce...
Naravno da moze pivo, hvataj...

hvatam!
Cotam ove prosle postove tvoje i overove vdim bacili ste se promet za overa znam da juri ribe a ti si me iznenadio?:lol::lol::lol:
A i u jednom od postova sam procitao kao da je pocela sad jurnjava ko ce ima ti vise prijatelja na forumu?

Ma ja se bre zezam, vidim devojka nikad nije bila na pdf Valjevo, pa rekoh da joj pokazem okolinu... :P:P:P Za Over ne znam, mnogo je lud ne mogu da pohvtam koga on sve juri... Siptare, devojke... Konfuzija...
Za te prijatelje ti nisam upucen, koji ti je to post? To mora da opet ima veze sa Killom Overom... Sta ces, druzeljubiv covek...

A, jeste, jeste... Pa dobro, covek stice veze dok lagano se penje ka vrhu... Iza svakog uspesnog coveka stoji uspesna zena (nije nego:P)... Cim ljudi cuju da mu je gazdarica prijatelj, nema sanse da ne dobije na tim njegovim izborima (sta god)... A i ona druzeljubivo neko stvorenje, uvek rado spremno da pomogne...

Ne znam ja, mnogo si se ti nesto prilepio za "Aghaticu":cmok:
E ako ces biti banovan, onda moramo da popijemo u to ime. Evo, pivo za tebe i mene, naravno na racun gazdarice (ne bi valjda Overu naplatila?) Ajde ziveli i da dobijes ban na bar nedelju dana8) ZIVELI!!!

Jesam ljubomoran brate, ne mogu da verujem da si me provalio... Sad me sramota...
Nisam ja bre kriv sto se majka priroda na surov nacin poigrala sa mnom... Eto, sad si mi unistio samopouzdanje, necu se vise pojavljivati medju ljudima... Zivecu sakriven u pecini do kraja svog zivota...

Kad ides ulicom stavi kapuljacu i naocare da ne plasis narod!!;)
Ne, idem kao Kenny...

HM23Kenny-Posters-1.jpg

EBIGA pustim vas 3 dana da pisete nesto normalno a vi nista vidim da je i dalje grooo najveci *****ttoorr al stas dobar covek vako al Agatha se ne hvali za nove frendove ja hocu od nekog duplo pice
Pa koji bre Groo, ja nisam tri dana bio ovde... Uvek ja kriv za sve...
E, vidis da Agatha ima novo ime. ONA je THE LOOK. Od sad moras tako da je zoves...
Pa nece da se hvali, skromna devojka... ONA treba da te casti picem zato sto je nasla frendove...

U bre, pa ja nisam uopste konstatovao ovu anketu iznad...
Kakva je ovo fora, pise da sam vec glasao, a nisam... Opet neka namestaljka...
I ne moram da glasam, moj stav se vec unapred zna, sto se i pokazuje iz dana u dan... Ne znam ko nije bio u pravu (:worth::worth::worth:)... ZVRJI PRAZNA...:thumbdown:

Back