Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
E bre, nemoj da mi kvaris sad upoznavanje...
Ali u redu je, ljubomora, shvatam ja to...
Ali Beogradjanke imaju prednost
Sta cu kad sam emotivan na njih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam, propao sam covek, jurim ribe po forumima... Ali nije to, shvatio sam ja Over da se ona ustvari tebi dopada... U redu je, necu ti stajati na putuMislis obrnuto za svakog po 10 piva!! Posto samo iz Valjeva i dugo smo na ovom pdf znam da se zezas i necu se raspravljati a i sa moderatorem sam prijatelj i necu da pravim haos ovde!! Brate propao si totalno ako ces sa njom da budes u vezi!!
Jesam ljubomoran brate, ne mogu da verujem da si me provalio... Sad me sramota...
Nisam ja bre kriv sto se majka priroda na surov nacin poigrala sa mnom... Eto, sad si mi unistio samopouzdanje, necu se vise pojavljivati medju ljudima... Zivecu sakriven u pecini do kraja svog zivota...
Mislis obrnuto za svakog po 10 piva!! Posto samo iz Valjeva i dugo smo na ovom pdf znam da se zezas i necu se raspravljati a i sa moderatorem sam prijatelj i necu da pravim haos ovde!! Brate propao si totalno ako ces sa njom da budes u vezi!!
EBIGA pustim vas 3 dana da pisete nesto normalno a vi nista vidim da je i dalje grooo najveci *****ttoorr al stas dobar covek vako al Agatha se ne hvali za nove frendove ja hocu od nekog duplo piceEvo ga eboga daj jedno pivo za njega ja castim?
Ne, idem kao Kenny...Kad ides ulicom stavi kapuljacu i naocare da ne plasis narod!!![]()
Ooo, pa dobro nam dosao.. Mogao si malo kasnije... Aaa, novi avatar, ima se, moze se... Jesi to opet ti?
gro dobar covek!
Pa koji bre Groo, ja nisam tri dana bio ovde... Uvek ja kriv za sve...EBIGA pustim vas 3 dana da pisete nesto normalno a vi nista vidim da je i dalje grooo najveci *****ttoorr al stas dobar covek vako al Agatha se ne hvali za nove frendove ja hocu od nekog duplo pice