Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Brale, ajde se malo saberi:P:P:P Evo, popij jedno vopi...
Sta je to, sad bi da menjas vlast, a onda kao Groo se jedini buni... Ne znam, nisam dobio nijednu opomenu u polednjih 5 dana, nisu mi brisani postovi, izgleda da se malo primirila... Ako se vrati na staro, organizujemo pobunu. Treci srpski ustanak...

E to,to... E sad, to jump or not to jump, that is the question...
E bre, ja moram da ustajem za 6 sati, skola zove...
Ajde Ebiga zatvori ovu kafanu, necu stalno ja to da radim...
Do sutra, q noc i tako to o toj temi...

Weche svima...
Oho, Ebiga, pa azuriran si... To ti je kad se opires vlasti... Morao si neku kaznu da dobijes... Pa ti sad vidi za ono jump...:P
Gle,sad je i anketa promenjena... Eh, a ona od juce mi se vise svidjala... Dokazivala je ono sto govorim stalno... A sad je nestala jednim pritiskom Deleta...
Gazdarica nam promenila avatar opet... Neke oci, nesto, valjda treba da simbolizuje THE LOOK. Samo izgleda da je malo radijacija dotakla, pa je pozelenela...
ASDS, naravno da ima... Nesto za pice?

Bila sam na Marsu... Kako tamo ima lepih stvari...
Nego kurs im je stvarno bio odlican: Kako ukloniti dosadne ljude iz vase okoline.
Kao sto vidite mene nisu uklonili, imam malo njihove krvi sa oceve strane...
Molim sve da ne obracaju paznju na STUPID anketu.

ASDS, ne pijem dok radim. Cekam da dodje Ebiga, pa ce me on zameniti;)
Nisam ja rekao da je ova anketa stupid, samo sam komentarisao da mi se prosla vise svidjala...
Aaa, na Marsu si bila... Vidim ja nesto mi drugacije izgledas od poslednjeg puta... I kazes nisu te uklonili? E pa, moram ja otici na taj kurs, kod mene se ne racuna to krvno srodstvo...

Pa izbrisi je... Jesi mod ili ne? Nemoj sad da pocem da sumnjam u tvoje moci... Ako marva oseti da slabis, izbice pobuna...
A je l' mozes na mene nekako da preneses moci, da probam ja nekoga da banujem?:P

Pijan? Ne bih rekao...
E pa ovako, mozes jagodice, ali nemoj secer ili slag da stavljs na njih, to ce samo da ti uveca masu...
Sutra za dorucak da pojedes krastavac, za rucak kuvani pirinac, a za veceru... Pa najbolje bi bilo veceru da preskocis, ali ako budes mnogo gladna, uzmi spanać i casu vode...

Back