Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Toliko pijanica na forumu, a nikoga nema u kafani... C,c,c...

umesto da ovde pise, ona ide i :drunk:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta joj je? Opila je moc?
Ebiiiiiiiiiiiiigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, javi se...............
Bem ti, nisam ni video da je Ive postao moderator....... Joj Srbijo tuzna li si, kad se sve moze preko veze..........![]()
Pa da znas da se i ja nisam umalo slogirao kad sam video... Svaka šuša danas moze da bude modNe, nego saznala da sam i ja postaopa se razbolela
. Ne, ozbilno, prehladila se i ima temperaturu.
Sta ima ovako?
Pa da znas da se i ja nisam umalo slogirao kad sam video... Svaka šuša danas moze da bude mod![]()
Sta kakve veze... Sto Ebi nije bio moderator? Eee, zato sto nije na Gradac doneo vino koje Luk voli, pa nije htela da ga unapredi....Kakve crne veze, bre?Nisi bio odavno ovde i sad pricas o nekim vezama
![]()
Pa da znas da se i ja nisam umalo slogirao kad sam video... Svaka šuša danas moze da bude mod![]()
Eeeeeeeee, dzabe se sad zalis Bogu... Bog je jos uvek na vrhu, ali su Luk i Ive odmah sad ispod njega... Sad mozes samo njima da se zalis.......eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BOZE
Eeeeeeeee, dzabe se sad zalis Bogu... Bog je jos uvek na vrhu, ali su Luk i Ive odmah sad ispod njega... Sad mozes samo njima da se zalis.......![]()
Necu, nemam vremena da pazim na pijane goste. Treba ti i Luk da mi dodjete pijani kao i obicno, sta onda da radim, vi ste sefovi, ne mogu vam nista.........EBIGA NEMOJ TAKO nije fer evo ti bidni sef u kavanu
![]()
Ko bi Bojana? Luk?e pazi ga odma je isklucio da ne vidimo da je prisutan sve fore je pokupio od Bojane - uci mali uci
Ja se izvinjavam, morate mi ti i Luk dati sliku da stavim kao ikonu, pa da se lepo krstim kad god prodjem pored nje...Da od sad se samo nama zalite. Mi smo vasii nemojte imati nijednog drugog
sem nas
![]()
Ko bi Bojana? Luk?
Ma to se odmah znalo da ce i on biti mod, samo sto niko nije smeo da kaze to naglas... Ona je njega poducavala od malih nogu svim vestinama modovanja...
Ajde bre, dajte pivo na moj racun!!! Za celu kavanu!!!
E sad nam nudis mito u vidu piva da bismo te slusali i postovali. Ne moze bre to tako u Srbiji!!! Pivo + vinjak, pa da razgovaramo..Ajde bre, dajte pivo na moj racun!!! Za celu kavanu!!!
E sad nam nudis mito u vidu piva da bismo te slusali i postovali. Ne moze bre to tako u Srbiji!!! Pivo + vinjak, pa da razgovaramo..