Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Baš ste simpatični vi valjevci i vaše prepirke su civilizovane i u granicama normale, što pokazuje da vam je sredina, još uvek zdrava, za razliku od beogradske, gde su ljudi ko ljuti risovi; velika konkurencija u svakom pogledu: za biznis, za radna mesta, za stanovanje, za parkiranje; jednom rečju haos. O, kako Vam zavidim.
Pozdrav svima

Baš ste simpatični vi valjevci i vaše prepirke su civilizovane i u granicama normale, što pokazuje da vam je sredina, još uvek zdrava, za razliku od beogradske, gde su ljudi ko ljuti risovi; velika konkurencija u svakom pogledu: za biznis, za radna mesta, za stanovanje, za parkiranje; jednom rečju haos. O, kako Vam zavidim.
Pozdrav svima

Mi Valjevci smo uvek bili simpaticni:super:

Vidi ko je to dosao do Valjeva. Nije ni cudo da si dosao, sta si radio pored Ljubostinje, ja i Over te nosimo onako pijanog, pa tamo iza one kucice... c c c Sta bi ti majka rekla da sazna, ali mi zao zene, pa ne mogu da joj slomim srce...

Ja nisam bila pijana, a ne mislim ni kad sam trezna pravo da ti kazem. Citas li ti gluposti koje ja pisem? Cini mi se ne.

Steta sto imamo ovu glupu anketu gore, rado bih postavila novu - koji vam se smajli najvise dopada?

Nego to nije bilo samo jednom, najbolje kad sam pocela da pevam... Secam se jedan covek me je gledao kao da sam wierd - something like this
2funny.gif

knuppel2.gif
- jesi na ovaj mislio?
9.gif
- ja sam mislila na ovaj i
pop.gif
ovaj.
A evo i mog temperamenta
tickedoff.gif
i kako me drugi vide
angel.gif
.

You and me baby -
aa110.gif

Pa dovoljna su jedna, dve poruke pa da krene prica....

I tako The Look i ja otisli sinoc u setnju i usput svratili do Tatoo-a da vidimo svirku, kad ono nista, prazno. Mi produzili dalje i vratili se oko pola 1, i dalje nista. Sto uopste nije bilo svirke?

Back