- Poruka
- 55.168
Ne, kokteli su bas zaebani i kad znas da pijes.Pa kad ne piješ, onda ti ne treba mnogo da se ulemaš![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, kokteli su bas zaebani i kad znas da pijes.Pa kad ne piješ, onda ti ne treba mnogo da se ulemaš![]()
Mene onaj sa 6 vrsta alkohola uvek zaboravim kako se zove....Završila sam sa kurasaom davno, posle koktela koji se zove Raspućinova osveta!
Ne da mi se osvetio, nego mi ebo sve po spisku
Mešaju se sa secerom i slatkim pićima a ona znaju da budu baš podmuklaNe, kokteli su bas zaebani i kad znas da pijes.
Long island?Mene onaj sa 6 vrsta alkohola uvek zaboravim kako se zove....
Odvratan mu je ukus, ali ubija i dan danas ga se secamLong island?
To su ti long drinkovi namenjeni ljudima sa stažom i tolerancijom da se ne smaraju svaki čas da naručujuOdvratan mu je ukus, ali ubija i dan danas ga se secam![]()
Mene bi pokupili na metli, garantTo su ti long drinkovi namenjeni ljudima sa stažom i tolerancijom da se ne smaraju svaki čas da naručuju
Pa vidi ..posle njega sam rekla drž se ti betona ko covekTo su ti long drinkovi namenjeni ljudima sa stažom i tolerancijom da se ne smaraju svaki čas da naručuju
Mene bi u UrgentniMene bi pokupili na metli, garant
Jao ja zamalo da zakovrnem na rođenoj svadbiMoj maximum je bio dve votke sa ananasom. Posle toga sam brljavila. I tako sam se udala jednom![]()
Moj pokojni stric pravio dunju, a ako ja kažem da je mnogoo dobra, koja se ič ne razumem a i ne volim rakije onda ...meni komša danas darivao mešanu dunju i šljivu, dosta je dobra![]()
Ja sad u Turskoj pila umjesto vode, po pešes na dan mohita! I ništa!Ne, kokteli su bas zaebani i kad znas da pijes.
To se stvarno zove Virgin mojitoJa sad u Turskoj pila umjesto vode, po pešes na dan mohita! I ništa!
Doduše svaki put rekla bez alkohola![]()
To se onda kaže, pila sam komarac sokJa sad u Turskoj pila umjesto vode, po pešes na dan mohita! I ništa!
Doduše svaki put rekla bez alkohola![]()
Ja mislila i ti skinula film bez prevodaŽivotinja na slovo B?
Bivši![]()