Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.946
gledaj Ovo malo duše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledaj Ovo malo duše
toga se ne sećamSenada, sto ti imaš dobre noge…
Ne slutimNe sluti. Iduce sedmice idem tim putem za Bosnu, neće valjda snijeg, led, cuskije ….
toga se ne sećam
Onda ću od sutra poceti da plešem samanski ples za snijegNe slutim
Ako padne sneg u julu i ti budeš zavejan, lično ću doći da te otkopavam!
Meni se zavejavanje dogodilo u januaru!!!
TacnoJanjić*
Laka mu zemlja![]()
Pokušavala nemoguće. I opet , udarila glavom o zid, po običajuŠto te nema češće ovde?![]()
Čime da te ponudimo?Pokušavala nemoguće. I opet , udarila glavom o zid, po običajusad me ima
![]()
Može ovo krofnino što liči na nešto okruglo i slatkoČime da te ponudimo?
Nema šta nema a i mene voli Guglo!
Će ti iznađem od tice mleko![]()
NiceeeEvo mohito Plava laguna
![]()
Od koliko ovakvih si ono, janpi? Pitam onakoNiceee
Onda tebi Rebuhito!Može ovo krofnino što liči na nešto okruglo i slatko![]()
Nemam pojma, slabo sam pila koktele...posto najvise obarajuOd koliko ovakvih si ono, janpi? Pitam onako![]()
Taj plavi kurasao koji daje tu boju boji jezik u zelenoOd koliko ovakvih si ono, janpi? Pitam onako![]()
Kakva divna zenaE, poslala mi buduća prija aroniju u rakiji, nije liker, nije koktel, nisam je pitala kako pravila al ubijaa.I liker od kupine. Ja, mrljava sa tim alkoholom, uhvatih sebe kako navrćem flašu, malo po malo. Pronašla i opravdanje, cirkulacija mi bolja, pritisak mi se normalizovao i sve tako neke gluposti, bože me oprosti![]()
Ne secam se togaTaj plavi kurasao koji daje tu boju boji jezik u zeleno
Ne pitaj me otkud znam
Možda nisi gledala jezikNe secam se toga![]()
Ja nisam znala gde mi je jezik da bih proverilaNe secam se toga![]()
Završila sam sa kurasaom davno, posle koktela koji se zove Raspućinova osveta!Ja nisam znala gde mi je jezik da bih proverila![]()
Meni je nekad jedno pivo bilo dovoljno da već krecem da brljavimPa kad ne piješ, onda ti ne treba mnogo da se ulemaš![]()