- Poruka
- 113.689
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa koje društvo samo smo ja i Saša.... ali hvala ti u svakom slučaju. Jel imaš još puno toga?Samo za DEKIJA I društvo iz coška
Da ti pustim ono sto imam usro bi se i ne bi ti pet Ljuba pomoglo!Pa koje društvo samo smo ja i Saša.... ali hvala ti u svakom slučaju. Jel imaš još puno toga?

Pa dobro, šta i da se userem, plaknem se malo, promenim gaće... gaća bar imam onoliko, i sve turske, pamučne !Da ti pustim ono sto imam usro bi se i ne bi ti pet Ljuba pomoglo!
Ipak sam ja uviđavna i biram za predškolski uzrast![]()
Sa slikom Ljube Alicica za svaki dan?Pa dobro, šta i da se userem, plaknem se malo, promenim gaće... gaća bar imam onoliko, i sve turske, pamučne !
Sa slikom Ljube Alicica za svaki dan?

Ma istetovirao ju je na čelu i još ponegdeMozda mu njegova slika visi sa zida![]()
U prirodnoj veličini,obnažen!Mozda mu njegova slika visi sa zida![]()
Napravicu Dekiju u photoshopu Ljubu kao Shivu sa 6 ruku na svetoj planini Kailash, na Tibetu, samo umesto plesa kojim uništava i obnavlja Univerzum, igra kolce i podvriskuje,- Deeekiiii, Deeekiiii,opa,opa,ojhaojha

To tebi prepuštamBolje ''Deki dodji na meki''![]()
Saša nemoj da si bezobrazanMozda mu njegova slika visi sa zida![]()

Sa mužem?Zaginusmo oboje danas na poslu.
Kakve smo sreće srešćemo se u radnji ili na ulazu u stan.
SvežPojeo sam smoki, ne da je bio dobar... izgleda da sam ubo dobru seriju
Sveži, mehki in prhki što bi rekli slovenci
Sveže ubran sa stablaSveži, mehki in prhki što bi rekli slovenci
De ne provociraj i ti!Tačno se vidi da su počeli godišnji odmori, kafana prazna ko stadion JNA....
O Minkić, tu si... a ko još provocira ?De ne provociraj i ti!

Svi koji spominju odmoreO Minkić, tu si... a ko još provocira ?

Ti baš vodiš računa o noktima... pa neka i treba takoSvi koji spominju odmore![]()