Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja posle Orseja u Parizu itekako volim da posetim i svaki drugi muzej u bilo kom gradu. Valjda nisam malograđanin, šta li je? Ili je zbog moje umetničke škole?
mjok
stvar ukusa, kad sam bio mladji rezonovao slicno, danas samo cenim i postujem vrh i njemu se vracam. nesto kao mudrac od jedne knjige.
vrh naravno sam odredjujem baziran na iskustvu, a koji nekom drugom moze biti daleko od vrha. zivot je put koji sami asfaltiramo i uvek je sve samo do nas, dobro a i naravno lose.

Nije vrsta perverzije koja bi se tebi svidela, ali je vrlo originalan i antologijski film!
Mađari imaju dobru kinematografiju
ne znas ti moje preferencijale kada je film u pitanju.
nije zlato sve sto sija i ono sto ovde promovisem ponekad je samo manje vise opste poznato.

kad bi nabrojao nekoliko drugih masa ljudi nikada nije ni cula za njih a kamoli nesto gledala...
napr. dehlavi, sogo, pol sharits, vanderbeek, aryan kaganof, kenneth anger, y. lagrange, shelganov, sandra lahire, m. okabe, yoshihiko m., peter mettler, ishii, fukui, nikolaidis, terayama, kurt kren, jack smith, derek jarman...samo deo...mogao bi do sutra.

ne znas ti moje preferencijale kada je film u pitanju.
nije zlato sve sto sija i ono sto ovde promovisem ponekad je samo manje vise opste poznato.

kad bi nabrojao nekoliko drugih masa ljudi nikada nije ni cula za njih a kamoli nesto gledala...
napr. dehlavi, sogo, pol sharits, vanderbeek, aryan kaganof, kenneth anger, y. lagrange, shelganov, sandra lahire, m. okabe, yoshihiko m., peter mettler, ishii, fukui, nikolaidis, terayama, kurt kren, jack smith, derek jarman...samo deo...mogao bi do sutra.
Znam da voliš umetnost
A verujem da ti je zanimljivije da gledaš lolite nego debele ljude koji se ozderavaju, na to sam mislila
Od ovih nabrojanih imam Keneta Engera ciju knjigu Holivud Babylon preporučujem
Mozda imam i filmove drugih navedenih al sam loša sa pamcenjem imena, posebno egzotičnih

mjok
stvar ukusa, kad sam bio mladji rezonovao slicno, danas samo cenim i postujem vrh i njemu se vracam. nesto kao mudrac od jedne knjige.
vrh naravno sam odredjujem baziran na iskustvu, a koji nekom drugom moze biti daleko od vrha. zivot je put koji sami asfaltiramo i uvek je sve samo do nas, dobro a i naravno lose.
Nije to stvar ukusa. Ako vidiš jednu lepu sliku ili spomenik, nisi video sve. Ideš dalje i gledaš ostale.
Ja sam video vrh, Van Goga, Monea, Manea, Gogena... pa sam oduševljen sa slikama u Segedin u, naročito one sa segedinskim poplavama. A tek koliko me je oduševila keramika u Žolnaji muzeju.
Ono što je murano za staklo, to je Žolnaji za keramiku.

Nije to stvar ukusa. Ako vidiš jednu lepu sliku ili spomenik, nisi video sve. Ideš dalje i gledaš ostale.
Ja sam video vrh, Van Goga, Monea, Manea, Gogena... pa sam oduševljen sa slikama u Segedin u, naročito one sa segedinskim poplavama. A tek koliko me je oduševila keramika u Žolnaji muzeju.
Ono što je murano za staklo, to je Žolnaji za keramiku.

Imaju tamo krigle za pivo ili ne?

Video igre su skoro uvek kopija nekog filma ili stripa, i po scenariju i po crtežima
Rob Zombi je montirao likove i inserte iz kultnih starih horora i animiranih filmova

Ima i izuzetaka gde se iz video igre razvije prica u film, seriju ili knjige.

U ovom slucaju su u pitanju arkadne trke...

Cela lista pesama je metal a melodija u glavnom meniju i prva stvar koju cujes je Megasmrt :zaljubljena:

Ako se dobro secam Rob ima 2 pesme tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back