Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.254
@gospodja čuknuta poskupeo nam sladoled na kugle 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nešto mi se ne jede taj na kugle.@gospodja čuknuta poskupeo nam sladoled na kugle![]()
Kapri ili je neki drugi.

Familia hit jagoda.Kapri ili je neki drugi.
Već sam pomislila da te neko kidnapovao i da nisi moja komšinica kad si rekla da ti se ne jede na kugle.Inače volim macho čokolada, na kugle šumsko voće ali sad mi se ovo jede.
Ne znam zašto.

Volim te sa jagodom.Familia hit jagoda.
Danas mi sleteo na terasu divlji golub!Žene, evo me, jesam li vam nedostajao?![]()
Bila je ozbiljna priča o kafi.Pošto sam završio mlaćenje prazne slame po politici , da vidim šta ima na ovoj ozbiljnijoj temi .
Ja kokos,limun i lešnik,još bolje ako ima orah!Te na kuglu volim da pomešam ukuse, limun i jagoda, šumsko voće i kivi.
Ili čokolada i malina.
Volim voćne, čokoladu i lešnik od tih ukusa.
Ima li to klijavo seme gde da se kupi .Da posejem .Pa šta nikne .Bila je ozbiljna priča o kafi.
Sad smo prešli na različite ukuse sladoleda.
Mislim da više volim kornet od samog sladoleda !Ja kokos,limun i lešnik,još bolje ako ima orah!
I to u debelom velikom kornetu
Kornet volim isto ko sladoled
sladoled , mileram + voće , mileram + sitna čok olada i orašasto voće. Što se ne bi zaledio?Čuo li si?Čuo sam ovde ćaskanje žena da je kornet bitniji od kugli .
Obično uzimam mali kornet za jednu ili dve kugle.Ja kokos,limun i lešnik,još bolje ako ima orah!
I to u debelom velikom kornetu
Kornet volim isto ko sladoled
Nzm da li bi kafa kod nas uspela.Ima li to klijavo seme gde da se kupi .Da posejem .Pa šta nikne .
Onaj slatki fišek volim i ja.Mislim da više volim kornet od samog sladoleda !![]()
Da da , ovde se mnoge stvari čuju pre nego se napišu .Čuo li si?