Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, na to mislim.Sad koliko je uspešno nekad je upitno ali nisam očaj . Moguće :lol:
Vidi, ako se pojede sve što je skuvano onda je sigurno ukusno.

Retki su momenti kad uživam u spremanju hrane.
Tačnije kad mogu opušteno da se posvetim spremanju hrane.
Obično bude nešto gde samo ubacim u rernu ili stavim na ringlu.....

Malopre u šetnji, ovo dvoje se igraju, jure i gurkaju. Prelepo za videti, pun nam je kraj ježeva.
Pogledajte prilog 1715945
Прочитах давно шта се све качи на њих и да,најбоље је фотографисати из далека -пратим неке фотографе како то раде,озбиљна је опрема у питању.

Trpaju šećera jer je najjeftiniji , od 100 g čokolade 60 g šećera - užasa.
20 g dodaci, par g mleka i 3 lešnika. Npr. Ma nema ni 3
Ова нека има триста грама и целе лешнике унутра ал' треба имати зубе да се то сажваће - иначе су некако слаткиши постали преслатки а сладоледи са шећером који крцка.Доста ме страши што постоји дијабетес ал' некад ми се једе слатко и на пример ово могу лагано ал' се тешко налази:

преузимање.jpeg

Ma kakvi izdaleka, kad oni šetaju sami na metar od nas. :heart:
Jel sam ti pričala kad sam noću išla Katanićevom i u daljini ispred nekog podruma od zgrade ugledam čudno kuče, mnogo veliko za mačku!
Priđem a ono veeeelika sova!
Vreba miševe iz podruma!
Koliko to može veliko da bude!
Ima priča kad je Smederevce noću sa tvrđave plašio duh Despota Đurđa!
A ono senka te velike sove koja živi na tvrdavi, pod reflektorima izgleda ko duh čoveka u oklopu

Ne volim da kuvam preterano, ali kada mi se hoće - uživam
Једном ако се скува траже сваког дана заувек,боље је свако за себе и свако да пере судове те нема оптерећења.
Након прања судова треба избацити воду а то ми је физички претешко,сигурније је неко други да се бави тим ко може.
Доста сам тужна кад видим да они са новијим кухињама где је онако лепо све имају одбојност према спремању кад се лагано могу опрати судови после.
Иначе,у свим оним емисијама где фотографишу прелепе кухиње супер богаташа - те јесу за фотографисање,оне у којима се спрема храна се налазе поред и не снимају.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back