mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.292
Upisala je plesnu školu.Ako smijem pitati, što vježba?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisala je plesnu školu.Ako smijem pitati, što vježba?![]()
Mogli bi ga zvati Vegeta, što kažeš na to?Pa toliko "u sve se meša" ja ne mogu da podnesem, krv će da padne.
Ne jedeš jabuke? Aaaaaaaaa! A lenju pitu?
A i ti sipaš malo kafe u šećer? Grozno.Drž'te me, ubiću ga!
Ma nemoj još i da ga zoveš, dosta što dolazi sam stalno.Mogli bi ga zvati Vegeta, što kažeš na to?![]()
Ne, ja sipam mleko, šećer može malo, ali ne mora.A i ti sipaš malo kafe u šećer? Grozno.
Spin doktore, napisala sam da pije bez šećera, takođe, i da mi ko ti prodaje mooda za bubrege da mi što sladimo ne znamo pravi ukus kafe!Zar nisi napisala da voli kisele kafe? To veze nema sa gorim kafama.
I to je grozno, ima više soli nego ičega. Za izbegavanje. Isto kao i naš Začin C.Mogli bi ga zvati Vegeta, što kažeš na to?![]()
Zar nije japanski onaj s korama i orasima?Ne jedem jabuke ( ni ako su u japanskom vetru )
![]()
Pa ovde je reč o šećelemama, alo bre Borča, imamo smetnje na liniji.Ne, ja sipam mleko, šećer može malo, ali ne mora.
Jeste. Ne ide jabuka u japanski, ali da je ima, prestala bih da jedem omiljenu tortuZar nije japanski onaj s korama i orasima?
U ledeni ide voće, mada ja nikad ne stavljam jabuke.
Ajd da se i složimo, isto ju izbjegavam (ne zbog soli, nego mi jednostavno ne paše), stavim sve začine pojedinačno.I to je grozno, ima više soli nego ičega. Za izbegavanje. Isto kao i naš Začin C.
Slazem se!Nema lepše kafe od jacobs cronat gold, zaslađene i sa mlekom![]()
I ja volim jacobs.Nema lepše kafe od jacobs cronat gold, zaslađene i sa mlekom![]()
Strahovito je glupo sopstveni ukus nametati ko osvedočeni standard!Pa ovde je reč o šećelemama, alo bre Borča, imamo smetnje na liniji.
Mleko da, za kapućino i nes, ali ne za domaću.
Rotvajler.Slazem se!
Moja omiljena!
Al vec nekoliko godina ne pijem te procesuirane instant kafe
Ima jedna specijalistička organska, na zdrav način granulirana, al toliko košta da me sramota da kažem
Nisam ja ROTVAJLER ( Rokfeler, kako su ga pojedini nazvali)
Šta spin?Spin doktore, napisala sam da pije bez šećera, takođe, i da mi ko ti prodaje mooda za bubrege da mi što sladimo ne znamo pravi ukus kafe!
Šio mi ga Đura
A ja sam bar deset godina pila bez šećera i shvatila da mi je lepša slatka!
Tako da znam obe strane medalje
Ja MRZIM te kafe
To moj muž voli te kisele
Meni su bile dobre kafe kad odem u pržionicu i dobijem sveže samlevenu kafu.Nema lepše kafe od jacobs cronat gold, zaslađene i sa mlekom![]()
Sin,spin, spin,nisam samo to napisalaŠta spin?
Ti si našpisala da tvoj muž pije kiselu kafa, nisam ja.![]()
Nije reč o ukusu, već o tome da neko pije čistu kafu i oseti ukus kafe. Drugi sipaju šećer i ne osete ukus čist kafe, sdamo to. Logično, zar ne?Strahovito je glupo sopstveni ukus nametati ko osvedočeni standard!
To je ceo post, pusti sad vađanje.Sin,spin, spin,nisam samo to napisala
Računala sam na tvoju inteligenciju da to skapiraš al slaba vajda