Amelie
Elita
- Poruka
- 24.038
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ušunjala se @Shadow_woman , popela @snowtrooper -u na ramena, preskočila ogradu i odnela sve torteKad smo kod jela
Gazdarice, gde je torta?
Тако је.Kad smo kod jela
Gazdarice, gde je torta?
Sad sam htela da te prozovem,bez tebe nismo kompletniJa tražim Moljce, izvinite što upadam nepozvana![]()
Pa samo po troje može, sad vidjeh! Nisam dobila obavještenje!I nisi nepozvana, PRVE nas je Serafim pozvala![]()
https://forum.krstarica.com/threads/cadjava-mehana-knjiski-moljci-xxxv.1027717/post-50846718Pa samo po troje može, sad vidjeh! Nisam dobila obavještenje!
Nek je nama srećna, da se fino u zdravlju družimo!![]()
Pa da, ne može se više od troje tagovati, samo prvo troje vidi, ma ja se šalim, kao da je i važno, ne bi me iz kafane mogli ni na silu izvesti svakako
Zbog toga stoje preko noći ili bar nekoliko sati, tako se naprave kristali.Hvala ti. Da, upravo ovo kako je na slici, viđala sam već i predivno je.
Zanimljivi i ovi mali kristalčići, kao da svjetlucaju.
A to što stoje preko noći vjerojatno utječe i na sam okus.Zbog toga stoje preko noći ili bar nekoliko sati, tako se naprave kristali.
Uuu jedno vreme sam bila redovnaNekada su postojala okupljanja forumasa.
Bila su to lepa vremena.
Cek, nisu hbt![]()
Ja stanem na sred ulice i psujem na sav glasNišta mi nema gore nego kad mi bus ode skoro bukvalno ispred nosa.
Oboje na semaforu, njemu zeleno meni crveno