- Poruka
- 92.501
Nekada su postojala okupljanja forumasa.
Bila su to lepa vremena.
Cek, nisu hbt![]()
Mislim da nas ni sada nista ne sprecava da napravimo jedno

Agi sam davno obećao da se vidimo u RL ali mi je tada ogroman problem bio prevoz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada su postojala okupljanja forumasa.
Bila su to lepa vremena.
Cek, nisu hbt![]()
Meni zavisi koji bus čekam, tačnije koliko dugo treba da se čeka sledeći.Ja stanem na sred ulice i psujem na sav glas
Srećan rad novoj kafani
Pogledajte prilog 1715501
Kad niko neće, moram ja doneti tortu. Ovaj, 3/4 torte![]()
Ne znam, nisam probala gazdaricu
Je l' torta slatka kao gazdarica?
Meni svejedno, bitno da mi je pobegao!Meni zavisi koji bus čekam, tačnije koliko dugo treba da se čeka sledeći.
E, to se zove ugođajSrećan rad novoj kafani
Pogledajte prilog 1715501
Kad niko neće, moram ja doneti tortu. Ovaj, 3/4 torte![]()
Nisi ti kriv, par puta ja nisam moglaMislim da nas ni sada nista ne sprecava da napravimo jedno
Agi sam davno obećao da se vidimo u RL ali mi je tada ogroman problem bio prevoz![]()
To je zaista najgore.Meni svejedno, bitno da mi je pobegao!
Al najviše sam ispsovala u životu vozača noćnog busa, jer je mojoj drugarici i meni pred nosom zatvorio vrata a nema sledećeg
Ajd i to bih mu oprostila, nego što je posle stao i pustio nekog lika a nas nije!
E tad me je čuo!
I ne samo on!![]()
![]()
Sve, sve, ali noćni bus!To je zaista najgore.
Mnogo puta sam prisustvovala takvim scenama da vozač bukvalno zatvori pred nosem, a mogao je sačekati tih par sekundi
Srećom nisu svi takvi.
Znam.Sve, sve, ali noćni bus!
Znači do ujutro NEMA drugog!
A mi iz kluba, pod gasom, nisam ja predaleko ali mi se ne žipči posle cele noći đuskanja i koječega
Nisi ti kriv, par puta ja nisam mogla
Važi. Mada, ona je škorpija, ne voli da se cmače i gnjaviCmokni je kad dodje![]()
Važi. Mada, ona je škorpija, ne voli da se cmače i gnjavi![]()
Jeste, umiljata jeMeni deluje jako umiljato i ne buni se kad je cmoknem![]()
Samo ti slobodno, neće ti zameritiVaži. Mada, ona je škorpija, ne voli da se cmače i gnjavi![]()
Šalim se ja maloSamo ti slobodno, neće ti zameriti
ŠTA!?
Hoćeš da kažeš da nismo umiljate.
![]()