Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.464
Ma sto puta sam rekla da će me ****** glave doći! Ok, nije glave ali evo jes nogeProći će al treba vreme.
Nemoj više skakati sa tog drveta. Neko niže nađi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sto puta sam rekla da će me ****** glave doći! Ok, nije glave ali evo jes nogeProći će al treba vreme.
Nemoj više skakati sa tog drveta. Neko niže nađi![]()
Imaš ljuljaške,klackalice, tobogan,pesak!Nije oteklo, samo boljelo kad hodam. Sad manje boli kad hodam, nakon blokade ali imam po nekiliko napada boli na dan na mjestu uboda. Proći će![]()
190cm, svetla kosa do ispod doopeta, vitak. Više puta mi svirali i dobacivali, pa onda po gasu kad se okrenem. Ali zato devojčice...Imao sam kosu preko celih ledja ali mi se to nikada nije desilo.
Mada su u igri bila i 2 metra visine, 100 kg i brada![]()
Eto!190cm, svetla kosa do ispod doopeta, vitak. Više puta mi svirali i dobacivali, pa onda po gasu kad se okrenem. Ali zato devojčice...
Dobro mama, neću višeImaš ljuljaške,klackalice, tobogan,pesak!
Ljubi te majka ne skači sa drbeca

Nije dvodelni kupaći nego moje bokserice i devojkin brus.Ja sam STVARNO videla Rifata u kupaćem!
Dvodelnom!

Ja da sam te videla kako skaceš, prvo bi se onesvestila, a posle bi ti ukinula slatko za taj dan jer sam bolećiva i imam tešku ruku pa ne mogu da te tucemDobro mama, neću više![]()
Nije problem u visini nego širini.Eto!
Objasni Snowku da postoje kupace gace i za visoke ljude

Eto!
Objasni Snowku da postoje kupace gace i za visoke ljude
Ali odakle ti oni cvetići na boksericama?Nije dvodelni kupaći nego moje bokserice i devojkin brus.
Ko joj je kriv što tad nije videla simptome pa se udala za mene.![]()
Nije problem u visini nego širini.![]()
O.K.Nije problem visina nego sirina Agi.
To je samo tvoja želja da me takvog vidiš, ali evo pitaj muža, on nije zaboravio te detalje.Ali odakle ti oni cvetići na boksericama?
Cini mi se da se slažu sa brusom

Jao meni kad se setim njegovog izraza lica!To je samo tvoja želja da me takvog vidiš, ali evo pitaj muža, on nije zaboravio te detalje.![]()
Znaš da hoćeš, ali nemoj sa te visineDobro mama, neću više![]()
E tu nije na mene, ja ne smem ni da se penjem na drvo, a kamoli da skačemZnaš da hoćeš, ali nemoj sa te visine![]()
tako bi mene kaznila. Ona jede slatko bez šećera,.... tako da se to ne računa kao slatko.Ja da sam te videla kako skaceš, prvo bi se onesvestila, a posle bi ti ukinula slatko za taj dan jer sam bolećiva i imam tešku ruku pa ne mogu da te tucem
Mogla si bar onim rastegljivim zavojem fiksirati stopalo dok ne dodjes do lekaraMa mogu i javno
Skakala sa drveta, nezgodno se dočekala, trpila bolove danima, danima, hodala i normalno radila prije odlaska ortopedu. Nema loma, nekakva tetiva se istegla pa sam primila blokadu u stopalo direkt! E to me boljelo toliko da sam plakala i jaukalaSad je već podnošljivije, mislim, manje boli.

Aha, sigurno.Dobro mama, neću više![]()
Gde?Poslao zahtev za rezervaciju za hotel![]()