Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.203
hm.... ne verujem da je brada.Imao sam kosu preko celih ledja ali mi se to nikada nije desilo.
Mada su u igri bila i 2 metra visine, 100 kg i brada![]()
Verovatno visina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm.... ne verujem da je brada.Imao sam kosu preko celih ledja ali mi se to nikada nije desilo.
E to za godine nije tako bilo!
Viśe je bilo mladih
Ne, nisiAko ti je za utehu, ja sam tu najjaci na celoj temi![]()
Onda moramo malo promijeniti plan.
Takve su i Lenke koje ja znam tako da i one ne mogu.

Ok, brada se ne vidi s leđa, ali su vjerojatno 2 metra visine i 100 kg težine odradili svoje.Imao sam kosu preko celih ledja ali mi se to nikada nije desilo.
hm.... ne verujem da je brada.
Verovatno visina

Sigurna sam da mogu nabaviti na temu-u ako je potrebno i te dlakeTu ste negde, al ti srećom nemaš dlake sa ti vire iz brushaltera

Sećam se da je na nudističkoj na Lokrumu kod Dubrovnika bio neki dežmekasti čikica sa PLASTIČNOM ČAŠOM na racuPa bilo je popularno tvojoj generaciji, mladjima sada nije toliko zanimljivo pa je to podiglo prosek godina.
Moze to i sada ne temi da proverimo kome je zanimljivo i da izvucemo prosek![]()
Ne, nisi

Nisam mislila na sebe. Ja nemam šta da merim.Opa komsinice
Merimo kada dodjem dole?
Ja mogu da priznam poraz i vazim za jako objektivnog![]()

Ti kad opišeš, ja odmah zamislimSećam se da je na nudističkoj na Lokrumu kod Dubrovnika bio neki dežmekasti čikica sa PLASTIČNOM ČAŠOM na racu
Došo da pari oči

Baš sam htela da ga pitam- šta da merite, kuku meni!Nisam mislila na sebe. Ja nemam šta da merim.![]()
Sigurna sam da mogu nabaviti na temu-u ako je potrebno i te dlake![]()

onda smo tuNisam mislila na sebe. Ja nemam šta da merim.![]()

Još me je muvao, fuuuuuuuujTi kad opišeš, ja odmah zamislim![]()
Baš sam htela da ga pitam- šta da merite, kuku meni!

Nisam mislila na sebe. Ja nemam šta da merim.![]()

Koliko sam mogla da ispratim veličinu grudi.Baš sam htela da ga pitam- šta da merite, kuku meni!
Freeeedoooom!Drugar u srednjoj mi davao loptu u ruke kada smo igrali basket. Uvek smo igrali u suprotnim ekipama zbog gabarita, najveci smo bili pa da bi igra bila vise fer.
Kaze da sam ga u trku podsecao na juris Skota iz filma Hrabro srce pa se plasio svaki put da ga ne povredim![]()
Fala Bogu da imam, samo nemam za merenje.Nego na koga?
I imas
Osim ako nisam omasio prozor sinoc![]()

hoćeš da se menjamo?Cijeli dan kontam šta bih mogla raditi i fala Bogu ničega se nisam sjetila![]()

Za tebe znamo od koga imaš maksimalan broj bodova.Fala Bogu da imam, samo nemam za merenje.![]()